sâmbătă, 23 ianuarie 2010

ovare frumoase & rinichi de nota 10+

frumos

Poate credeati ca doar pielita obrazului mi-e frumoasa. Subtire si fina, ca pielita de pe carnita unei cirese. Ntz. Gresit.

Am aflat fara putinta de tagada ca am ovare frumoase. Probabil mult mai frumoase ca ale altora. Si eu care mergeam cu a mea coada destul de intre picioare. Crezand ca ursitoare m-au inzestrat cu multe daruri iesite din comun. Dar probabil cu niste ovare normale.

Din cauza asta ma gandeam sa nu fac mare tamtam despre ele. Sa merg pe burta. Sa atrag atentia prazii si sa o seduc folosindu-ma de alte pancarte stralucitoare. Priviti talia! Admirati sanul generos! Ce ziceti de proportii!

Precum pestisorul vorace vanator, dar lenes, care sta calm pe fundul oceanului. Si scoate doar din gurita, doar cand ii e foame, o ata lunga de care atarna un stegulet la final. Care flutura si atrage alti pestisori. Care vin sa se joace si el ii mananca cu fulgi cu tot. Asa si eu.

Dar acum gata. S-a ispravit cu mersul sovailenic, pe langa pereti. Mi s-a confirmat de catre un cadru medical. Am ovoare frumoase, amandoua. Poate iau si premiu cu ele. Sau poate nu. Important e sa participi, nu castigul. Haha.

Si nu, nu-i tot. Am si niste rinichi de nota 10+. Sunt foarte curati. Mi-i si inchipui stralucind. Nici aici nu eram sigura. Ma batea gandul ca poate sunt si ai mei putin ingalati. Ca atatea alte lucruri in jur.

Dar acum am dovada. Alt specialist a fluturat in aer poza cu ei. Si mi-a zis sunt luna de curati. Pfiii. Ce noroc pe mine. Inarmata cu aceste 4 organe respectiv anexe, care sunt in asa stare impresionanta, altfel imi incep ziua.

Uite ca in drumul meu spre identificarea si exmatricularea omuletului din vezica, am aflat si vesti bune. Cum arata el, si daca e la fel de reusit, om vedea. Va tin la curent, chiar daca nu va doriti neaparat asta.

4 comentarii:

ady spunea...

tocmai asta voiam sa intreb. daca vizitatorul din vezica mai e acolo sau a plecat in urma curateniei care a facut sa sclipeasca rinichii. deci inca n-a plecat. multa bafta in identificarea si izgonirea lui.

Coliba pezevenchilor spunea...

Cred ca toti medicii au invatat replica ovarelor frumoase:)


Sanatate multa!

tequila_cu_varza spunea...

Adica tu ai niste rinichi super-curati, de-a dreptul stralucitori, iar pe noi o sa...ne tii "la curent"?! :))

ntz-ntz...nu-i cinstit ;)

another cherry spunea...

@ady: nu, sta ca un tampit agatat acolo.

@Allesssia: aaa, si tie ti-au zis?:P si eu care ma credeam speciala.

@tequila_cu_varza: viata e nedreapta, asta se stie deja:)