luni, 11 august 2008

cretacic lifestyle

apa

viata cretacica e facuta din branza.

branza moale si pufoasa. rezultata din uger cald de capra nepasatoare. peste care se toarna o baie de ulei de masline. daca intromisionam in scena si niste rosii grase de carne bogata si cuburi delicate de castraveti, suntem acolo. in nirvana adica.

viata cretacica e facuta si din frappe luat de 5-6 ori/zi. sub umbrar de racoare deasa. cu vanticel de mare. supt prin paie roz. de catre zeitati de ciocolata. dupa care urmeaza siesta. dupa care iar frappe. ca sa ne dezmortim de carceii de la somn.

se pune in cosul unei zile si niste acqua cum laude. apa transparenta si totusi albastra. cu luciri de solzi de argint. frecat de o gospodina dementa cu solutie de facut argintul sa straluce. iti ia ochii.

apa cretacica mai merita un paragraf. te ademeneste cu paiete pt pupeze lacome. cand te cufunzi in ea, parca te ia o inghetata de fistic in brate. si te leagana nitzel. pana ti se maresc pupilele de placere. placere cretatica, normal.

sa zicem si de florile rosii mari. care completeaza viata cretacica. cu pistil iesit in afara. amenintator dar si erotic. florile cretacice se vor crescute parca pentru amoruri cretacice. si de pus prin plete si dupa urechi de femei.

asa. femeile cretacice poarta prunci cretacici la sanul lor cretacic. au chipuri cioplite de artizani cretacici. trasaturi tari. ochi mari negri si adanci. par mult de tot. ca pentru 3 femei romance.

de barbatii zei cretacici am zis deja. post separat. pasiune 100%. apa in gura. lipsesc putin. ah. vai. miau. mrrrr. crash. bum. bang. poc. pleosc. ham.

asa. munti de inghetata completeaza layout-ul cretacic. se intrec pravaliile. care mai de care pun cirese trase in gel drept motz. cafea cu lavanda si fistic si menta si bomboane mm's. falduri de racoare. mi-as face cate o rochie in culoarea fiecarui gust de inghetata.

sa mancam vitrinele pline cu calamari. un fel de cauciuc nobil. te duce cu gandul la vacanta. ce daca mesteci mai mult. si platesti si mai mult.

siesta. apa. soare. branza. nisip. frappe. plaja. branza. stanci. pesti vii. pesti morti de curand. dragoste. branza. cocktail. capre.

gata. mare branza.

25 de comentarii:

Anonim spunea...

Chestiile astea cretacice mi-au trezit pofte ... neandartaliene. :D

Anonim spunea...

Geia sas, agapites sinaderfoi, kala eisaste? Mia hara.

deci buna seara la toata lumea, care este, ma bucur sa vad ca another cire a venit cu tolba plina de povesti delicioase din Ellada si ca tzatziki+frape+capre+branza=love.

to another: am fost in VAMA!!! Yuhuuuuuu! Si mi-a placut super tare.Oare unde oi fi fost eu toti anii astia? Deci e super misto.

Another sa stii ca si mie mi s-a terminat bancuta brusc, ba mai mult si patul era cam scurt si cam abrupt. :)

another cherry spunea...

hahaha cidule, pai da-i bataie, ce, asta e problema?!

codo, ma bucur ca ti-a placut, si mie mi se pare supermisto. aha, deci patul a fost frate bun cu bacuta. stiu cum e:P

Anonim spunea...

@ l'autre cerise: deci a fost bestial, am dansat in fiecare noapte pina la 6 dimineata, am vazut rasaritu, am facut baie multa si am sarit in saltelute. ca sa nu mai vorbesc de fete dulci si clatite si ciorba de peste sau de stuf si de lumea pestrita dinauntru. Eu i-as zice cosmopolis, desi vama te duce cu gandul la trecerea in alta lume. Nu m-am mai simtit asa bine din liceu. Beton. deja ma gandesc sa ma duc o luna la anul. :P

Anonim spunea...

In sfarsit, cineva are vorbe bune despre vama. In afara de noi... Ma-am saturat de toti cei care se plang de locul asta si daca fugi pana acolo in week-end ii gasesti negresit cocotzati pe o bancutza, atarnati de un zambet larg.

Anonim spunea...

exista si oameni carora nu le place in vama? ca eu cred ca e un loc minunat, chiar daca nu e lux si totul e cam junkie, eu m-am simtit excelent si am de gand sa ma duc din nou. deci salvamarii au fost super de treaba, m-au lasat sa ma duc pina unde vroiam eu, dupa ce la olimp m-au scos de trei ori in aceeasi zi. si lumea care se distra pe plaja si atmosfera totul era super.

morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Sunt gay,ok!Homosexual, bulangiu sau poponar cum vreti voi sa-mi ziceti...daia m-am lasat scos de salvamari de 3 ori, pt ca imi placea cand ma atingeau la fundulet, ca sa ma traga afara, cu mana lor puternica!!!
Puteti sa ma condamnati pentru asta?

Anonim spunea...

deci cineva se tine de glume proaste si fura id-urile. Nu sint gay si nici nu am scris eu commentul de la ora 6:19.
@morcov: e usor sa fii un dur pe internet, ascuns de un id, si sa faci pe smecheru'. Sincer, nu dau doi bani pe parerile tale si pe atitudinea ta imbecila. Je m'en fiche pas mal. Compris?

another cherry spunea...

codo, stiam ca nu esti tu:)

Anonim spunea...

eu una nu stiu ce sa zic ?!

another cherry spunea...

despre ce? ca era codo la 16:19 sau nu? el nu fol asemenea limbaj

Anonim spunea...

another, mersi pt sustinere. sint ok si chiar mi-a placut in vama si pentru mine e important sa fiu lasat in pace cand innot.
si imi place si creta, e un loc minunat, plin de magie.

morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@ morcov: much ado about nothing, asta te caracterizeaza perfect. Idiotii ca tine au un singur cop in viata si daca nu li se da atentie fac urat. Blogul asta e prea frumos ca sa nu scriu pe el, iar tu nu poti face nimic impotriva asa cum nu poti face nimic, in general.
Si pun pariu ca acum o sa te dai cu fundul de pamant ca ai primit una in freza.
Te pupa tata.

@ another: scuze pt interventie, dar o cere cu insistente si o merita. nu vreau sa stric atmosfera.

Anonim spunea...

@codo: poponare, il ne doit pas savoir que tu es rentre! il est tro dure, rappelez-vous ce que je voue ai dit!
@another cherry: de ce vb cu ind ca codo?
@morcov: mda, it all coming back to me now:)

morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

@punk skunk: ce mai faci molusca mica? tot cu creierii pe pereti esti? man, eu stiam ca bursucii dorm ziua.

mai bine te reintorci la gunoiul tau ca aici nimeni nu prea te mai suporta. eu cel putin sint satul de idioti ca tine si ca morcovel care se pling toata ziua. ma plictisesc ratatii. sint ca o lepra, nu mai scapi de ei.

Anonim spunea...

punk skunkul de mai sus nu-s eu, e tot cretinul de serviciu. eu am zis ca nu mai zic nimic p-aci si asa o las. over and out.

deci codo, calmeaza-te.

Anonim spunea...

punk skunk, scuze, nu am de unde sa stiu daca esti tu sau altul, dar stiu ca si id-ul meu l-a furat cineva azi. deci cineva are chef de joaca...

another cherry spunea...

@codo cel adevarat si punk skunk cel adevarat: bine v-am regasit. mari prezenti sau mari absenti.

@fake ones: zero barat.

Anonim spunea...

@another: mari prezenti, of course. mi-au placut articolele despre grecia, doar tu puteai sa le scrii asa frumos. dar unde sint ceilalti? ronin deduc ca e in vacanta, cidul e pe aici, schoni zice ca sta ascuns, irina e in vacanta, dar restul?