miercuri, 20 august 2008

cu ciunga in vacanta

BN19030_31~Life-Buoy-and-Fishermen-on-Pier-Point-Lonsdale-Australia-Posters copy

un om bun, dar bun de tot, s-a gandit sa ia ciunga in vacanta.

sa mai vada si ea lumea. sa mai intalneasca oameni. sa se mai mai simta si ea om.

omului ii place de ciunga. si ciungai ii place rau de tot de om.

dar oare el si-o da seama ce implica asta? o ciunga are tabieturi absurde. momente de tristete nejustificate. ochi de caprioara la anaghie. mana infasurata in piatra.

are nevoie de o infirmiera cu suflet bun. care sa-i alunge mustele puse pe coltul gurii. cand a obosit sa faca asta singura. a se muta ciunga la umbra cand e cazul.

iuhuuuu. uraaaaa. ciunga va cutreiera marile. cu vant mirosind frumos a insule. si cu stropi de saramura prin cosite.

omul bun, dar bun de tot, o sa-i cumpere ciungai un colac mare. cat e ciunga de mare. cu girafa sau cu cerb. ca sa poata sta cufundata si ea in apa albastra. cu un campari oranj aburind in mana buna. si o carte buna pe genunche.

vin vremuri de huzur pentru ciunga. si omul bun, dar bun de tot.

revin intr-o saptamana.

5 comentarii:

Anonim spunea...

have fun...

another cherry spunea...

tnx a lot.

Monica spunea...

draga, dipstractie placuta, in primul rand si o confesiune; ca ardelean mirat de cum spun sudistii la guma de mestecat, m-am tot mirat, pret de cateva propozitii, ce naiba te-a facut sa spui atatea despre o lama amarata care se transforma intr-o masa incerta:) apoi m=am dumirit, mai tarziu, dar tot e bine.
ps: cand scapi de stigmatu'asta??

Anonim spunea...

va citesc de vreo doua luni, asa, si ati inlocuit deja (multe din) serialele de seara, cand am vreme sa mananc acasa singura si sa ma delectez cu chestii usurele, dar de calitate:). bine, daca ar fi seinfeld atunci... nu v-as mai citi:))

vai, e super ca, in timp ce bag agresiv furculitza cu dovlecelul in gura-mi... sa imi explodeze tot continutul pe tastatura. astea-s momente in care zic "bai, she must be funny".

scenariul de mai sus e fictiv, dar tot cred ca esti funny si calda si stii sa asezonezi chestiile tare sensibile cu cate o aparent "funditza roz" sau "pampon" lingvistic, sa fie mai cireshos totul.

noa ca am scris un kilometru.

:)

p.s. o pup pe a cherry, adica "zina", cum ne ziceam reciproc ;).

another cherry spunea...

@monica: mai am 2 zile de stigmat, hahah.

@ciribantrop: zana, stai sa ma interesez cine esti:). ma bucur.