marți, 12 august 2008

cu mustatza, in concediu

Picture_324

Toate bune si frumoase din Creta. Citirati de altfel cat de alba e branza, cat de intinsa e plaja, cat de zemoasa e maslina locala, cat de tare se incinge uleiul pe pielea zeilor crescuti pe meleaguri cretacice.

Sa stiti ca nu e floare la ureche sa ajungi acolo. Nu in conditii prielnice. Nu cand esti o domnitza care tine ca varful unghiilor sa aiba aceeasi culoare cu baza. Ati inteles ca nu vorbesc aici de zboruri, autobuze sau porumbei calatori. Credeti-ma, oricare dintre ele sunt usor de prins spre Creta. Prietenii nostri australieni au ajuns acolo facand autostopul. Deci se poate, chiar daca e vorba de o insula:)

Vorbesc despre pregatirile pre-vacantza. Cand vrei sa impachetezi totul curat, cand nu stii la ce pereche de pantofi sa renunti din toate cele patru inghesuite in bagaj, cand numeri franjurii de la esarfa sa vezi daca sunt toti. Apoi vine partea grea... Oare mai ajung pe la epilat? Oare m-o primi doamna Nutzi? sau e si ea pe vreo plaja cretacica, in timp ce noi clientele de acasa ne dam de ceasul mortii.

Mai sunt trei zile pana la zbor si nu dau de ea. Cand raspunde, nu se aude. Cand suna inapoi, pica semnalul. Cand merg in goana pana acolo, salonul se inchide in fatza mea. Nu, nu intelegeti! Mai sunt 24 de ore. Trebuie sa scap de toate astea care sunt practic in plus.. Unghii mai lungi, par mai mult, si nu acolo unde trebuie, si da.. vai, mustatza!

Disperarea creste cu fiecare ora. M-o primi, nu m-o primi? Doar ea stie sa-mi penseze sprancenele intr-un fel unic care ma face mai oachesa. Doar ea stie ca pielea mea se inroseste numai cand vede ceara fierbinte in cealalta camera. Doar in fatza ei pot sa tip fara jena. Doamna Nutzi!!! Help!!!

In ultima noapte nu mai dorm deloc. Oare o fi maine acolo? Oare eu chiar trebuie sa merg asa in vacantza, cu toate... astea.. pe mine? Sun cireasa prietena si disperarea creste. Si ea e in cautare lui Nutzi. Nutziiii, Nutzii, Nuztiiiiiiiii!!!!!

Disperate, acceptam programari ridicol de devreme in zi, cand ochii de cireasa nici nu se dezlipesc bine. Ne taram afara din pat, incaltzam cizme in loc de saboti, punem un halat de baie peste chilot. Cine sa mai stie? Trebuie sa ajung la Nutzi! Abia cand iesim de acolo suntem gata de vacantza. Feta ei de Grecie! S-o vad acum daca-mi rezista!

Si vi se parea greu sa gasiti un tricou asortat la slip?

9 comentarii:

Anonim spunea...

Idealul meu in viata ... ;)

another cherry spunea...

mai cidule, sa stii ca mai toate ciresele au mustata, dar nu recunosc:P

Anonim spunea...

sunt fericita ca si altii au astfel de probleme
tocmai am descoperit ca daca sun si spun ca vreau o amarata de axila a doua zi nu se poate
o amarata de axila
adica de unde stiu eu cu 2 sapt inainte daca rezist sau nu sa nu o rad?
axila e creatura dificila, daca bluza fara maneca imi face cu ochiul, a luat-o lama

morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

anonimo,
vorba ciresei, la toti n-i greu :)

Anonim spunea...

Morcovel, te cheama Florina cumva ?

Anonim spunea...

:)) pe a mea o cheama...Atena!

another cherry spunea...

base, pe mustata ta? care mustata?:)