luni, 7 aprilie 2008

ritualurile de imperechere ale melcilor

ne-am apucat sa vb despre melci pt ca am obosit sa tot discutam despre ritualurile de imperechere ale oamenilor. din care oricum nu intelegem mare lucru.

am discutat cu a cherry si buna prietena lu despre cum o fac melcii. oportunitati si vicisitudini. am fc practic swot-ul erotismului melcilor.

totul a pornit de la o glumita cu tata si mama melc care ii spun puiului melc sa-si aleaga soatza de cand e mic, de la scoala.

el protesteaza si zice ca nu le vede pe fetele melc decat ca pe niste colege de clasa, nu ca pe niste sotii. dar parintii ii spun sa lase prostiile, sa aleaga acum. ca sa nu moara pe drum cautand soatza cand e mare.

si apoi, ne-am gandit mai departe: cand melcii sunt intr-adevar dornici sa fuga in bratele iubitei, cum fac? ca numai sa se porneasca la drum e o intreaga tevatura.

pana ajung la capatul gradinii, sunt deja obositi si blazati si nu mai vor nimic. bine, sa speram ca iubita locuieste in celalalt capat al gradinii. si nu in alta livada, din alt sat.

deci la melci nu merge sa aiba legaturi spontane sau one night stand. tb sa-si calculeze totul ff bine. sa-si ia mancare pt drum in calatoria lor erotica. plus o bocceluta cu lenjerie de schimb. si sa lase lucrurile in ordine la locul de bastina.

probabil ca inainte sa purceada la calatoria erotica, melcii isi fac testamentul. asigurare de sanatate sigur nu pot sa-si faca. pt ca asiguratorii nu accepta sa isi ia asupra lor o calatorie cu atatea riscuri.

ma rog, poate asta e bine. ca inseamna ca de oboseala sau gandindu-se la stresul unei noi calatorii, melcii sunt mult mai inclinati sa-si tina partenerele aproape. si sa nu caute aventuri care ar putea sa-i omoare de epuizare.

deci inseamna ca melcii incearca din rasputeri sa-si rezolve problemele casnice. nu sa le umfle si sa tranteasca usa la prima isterie, fugind in lume. fugind...

si apoi, odata ce s-au intalnit, unde fac dragoste? in casuta lui sau in casuta ei? dar in casuta unuia nu intra decat un melc. hmmmm. poate ca ies amandoi in pielea goala tiptil si fac dragoste sub clar de luna pe un pat de frunze. apoi intra pe rand sa faca dus.

si cand isi fac ochi dulci melcii, cum fac? stiti ca ei au 2 perechi de ochisori. unii care atarna la capatul cornitelor mai lungi, si altii mai aproape de cap. deci unde se uita ei cand se uita ochi in ochi?

am discutat si alte detalii, referitoare la lubrifiere, dar nu intru in ele. ele strica inocenta ritualului de imperechere al melcilor. murdaresc idila intre aceaste vietuitoare obligate probabil la monogamie.

imi plac melcii si ideea legata de destinul lor amoros. cu oamenii e mai greu. dar ne descurcam noi.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cu riscul de a te dezamagi, trebuie sa-ti spun ca este destul de palpitant sa fii melc. Chiar si numai pentru motivul ca poti fi ori mascul ori femela, dupa cum te taie capul, intr-un sezon ori intr-altul. Intr-o nebunie a naturii, ori a Dumnezeului-melc, acestor baloase vietati li s-a permis sa joace si simultan acest rol, fiind niste nerusinati de hermafroditi. De ce spun nerusinati? Pentru ca, iata, privitul lor "ochi in ochi" se reduce, ca si la oameni,la a privi posteriorul, orificiul lor genital (ma scuzati!) fiind in partea posterioara a capului.
Ca sa vezi!

another cherry spunea...

desi stiu ca melcii au acest noroc, sau poate ghinion, ca sunt hermafroditi, n-am putut sa nu ii vad ca pe niste animalute normale din punct vedere sexual.
doar ca dotate cu o casa mica si un umblet domol, ceea ce poate intoarce totul cu fundul in sus cand vine vb despre dragoste:)

innuenda spunea...

Deci am citit şi mi-a plăcut la nebunie! Deci aş posta acelaşi comment cam la fiecare articol de pe blogul vostru de cireşe frămoase şi dăştepte. Deci m-aş cam repeta. Deci de aceea nu postasem, deşi citisem şi îmi plăcuse încă dinainte de a mă trimite tu în sala de lectură. Deci mă mândresc cu voi, vă recomand şi altora şi mai trec :).

another cherry spunea...

Deci ma bucur tare:). Deci te asteptam.

innuenda spunea...

:))))) Deci ne-am înţeles!

another cherry spunea...

Deci da:))