miercuri, 30 aprilie 2008

sufletul pereche are nasul coroiat

a cherry a scris lucruri fine si complicate despre sufletul pereche. eu, mai din topor.

ma pasioneaza sb, asa ca tot discut despre el. din cand in cand sun canalia, prietenul meu bun si-l intreb. auzi, tu crezi ca exista suflete pereche?

canalia plictisita imi zice mereu ca da. mai multe chiar per cap de cireasa. si desi stiu raspunsul, tot il intreb. poate cine stie, s-a mai gandit.

si tot gandindu-ma asa, am ajuns de curand la o concluzie profunda. am ramas uimita. cred ca sufletul meu pereche are nasul coroiat. si deodata orizontul de posibilitati mi s-a deschis bogat inainte-mi.

exista zeci, sute, mii, zeci de mii de nasuri coroiate doar in romania. nu mai zic ca, daca ies putin din tara, totul creste exponential.

uitati-va putin in jur. e incredibil cate sanse am sa-l gasesc. cum apare unul, cum il tarasc sub lupa mea pe post de patul lui procust. si il studiez cu atentie.

ah. nu e asta. ma scuzati ca v-am oprit din drum. cautam, ce sa va zic, cautam sufletul meu pereche cu nasul coroiat. dar nu sunteti dvs. lasatzi, mai intreb.

ce rost au intrebarile despre valori in viata. principii morale. educatie. varsta. nasul e de baza. e coroiat? atunci purtatorul merita verificat.

la rastimpuri imi iau o boccea cu de-ale gurii la spinare si pornesc la drum. n-ati vz cumva, oameni buni, sufletul meu pereche cu nasul coroiat? arata asa, cum sa va spun...oricum. era imbracat cu...orice. dar avea nasul asta coroiat. nu se poate sa nu-l fi observat. e mortal.

nasul coroiat afecteaza intr-un mod tulburator linia gurii. iar gura astfel rezultata afecteaza toata fatza. iar fatza ma afecteaza pe mine. big time. prin urmare, purtatorul de nas coroiat capata un halou in jurul capului.

sigur, nu e un halou de sfant. ci de potential suflet pereche. il vad de departe intr-o multime. apoi imi vine sa-i dau cercuri concentrice. din ce in ce mai mici.

apoi sa il separ de turma. apoi sa il obosesc si-l fac sa se impiedice gafaind. ca sa-i pot sari la gat. nu ca sa-l omor. ci ca sa-l verific.

a, ma scuzati ca v-am urmarit si v-am trantit pe jos. ma scuzati ca am dintii infipti in gatul dvs. sfinte sisoe, ce nas aveti. mmmmm. ma scuzati de neplacerile create. nu sunteti dvs.

bine, sa nu credeti ca ma ocup cu asta. am si eu un job, prieteni, familie. n-am timp sa sar cu ochi de pisica la panda in carca oamenilor care merg linistiti pe strada.

dar. it's a fact. sunt sanse ca sufletul meu pereche sa aiba nasul coroiat.

tb doar sa descopar care nas din multimea de nasuri. piece of cake.

4 comentarii:

innuenda spunea...

Iată că există şi un Dumnezeu al bărbaţilor cu nas coroiat!:))

another cherry spunea...

:) sunt protectoarea lor. ma stradui sa le fie alaturi cand le e greu.
da, tb. sa recunosc, un pic rusinata, ca mor dupa nasurile coroiate:D

innuenda spunea...

De fapt, cred că ai murit cândva după cineva care avea nasul coroiat şi acum crezi că ţi-ai descoperit un fetiş. Nu ţi-ai descoperit nimic! E doar o afurisită de amintire care nu vrea să moară!:))

another cherry spunea...

:P. inca mor, recunosc. si nu vreau sa moara amintirea inca:)