joi, 21 ianuarie 2010

un carnat pe zi tine dr. departe

carnat

Am inteles eu asta de ceva vreme incoace. Dar mi-a trebuit nitel timp sa verific gandul care pare nastrusnic. Inainte de a-i da drumul zburdalnic prin lume, sa se bucure toata lumea de el.

Carnatul este un aliment gustos si indestulator. Cu asta m-am hranit eu in Tirol vreme de o saptamana incheiata. Ma sculam dimineata numai cu gandul la carnat. Si la ce placere o sa simt ingurgitandu-l. Miam-miam.

Carnatul da vigoare, asta e clar. Cu cat e consumat mai des, cu atat il ajuta pe om sa atinga culmi mai intalte. Spiritual vorbind, bineinteles. Si terapeutic. Carnatul creste imunitatea.

Ce mai coborari faceam cu gandul la carnat de la miezul zilei. Ce mai coborari faceam dupa ce il obtineam. Altfel se vede viata dupa ce ai un carnat cu mustar in pantece. Si imediat studiam posibilitatile de a obtine un carnat si seara.

Inainte consumam carnat cu neincredere. Nu stiam ca e complet terapeutic. Ba chiar societatea tinde sa se hlizeasca prin colturi daca te aude ca esti fana carnati. Acum, am curaj. Doamnelor, domnilor, imi plac carnatii ceva de speriat.

Imi plac carnatii mici, mari, rumeniti, roz, albi, infasurati in sunculita sau scufundati in curry. Iar faptul ca austriecii arata asa de bine desi asta mananca toata ziua, ma sustine in demersul meu.

Sunt pe calea cea buna. Imi trebuie doar putin timp sa ma organizez. Sa fac lucrurile de asa natura incat sa nu treaca zi fara un carnat inclus. Pentru ca vreau sa fiu o cireasa voioasa si sanatoasa.

E clar. Un carnat pe zi tine doctorul departe. Dar buna-dispozitie aproape.

4 comentarii:

Denisa spunea...

hmm, da, un carnat pe zi daca nu stai pe urma cu fundu-n scaun 8-10 ore ..

Anonim spunea...

Daca-ai stii ce carnati am facut eu singurica de Craciun, dupa reteta ungureasca, de la soacra-mea citire, te-ai repezi pana aici; rosii, de boia, si dolofanei si picanti; au iesit vreo 12-13; mai am 3! o sa repet actiunea. sys

another cherry spunea...

@ikemaua: am facut sport si tot m-am ingrasat. deci cred ca trebuie 8-10 ore de sport, ca sa raman normala:).

@sys: oh my God.

Anonim spunea...

Cireaso, sa incerci niste carnati din mistret cu mult usturoi sau niste carnati din berbec, uscati la vant si iuti de iti ia gura foc. Totul stropit cu bere rece sau vin fiert...