sâmbătă, 4 octombrie 2008

barbatii si capacul de WC

bite_me_toilet_300

e o problema spinoasa. care ne bantuie de generatii. si vine la pachet cu problema, la fel de spinoasa, a dopului nepus la pasta de dinti. of, barbatii astia.

cand aud cliseul asta, mi se umfla venele pe tampla-mi de cireasa.

hai sa fim seriosi. sau serioase.

asta e ceea ce face un barbat insuportabil? sau hai sa zic altfel. daca asta e ceea ce face un barbat insuportabil atunci e timpul.

timpul sa fug. mancand nori. si lasand un mare nor de praf in urma. pentru e clar ca nu-l mai iubesc. si ca ma deranjeaza si ca gandeste. si ca doarme. si ca ii e cald. si ca vrea la baie cand eu m-as uita in oglinda. si ca respira.

barbatii mananca direct din oala. si nu le trebuie fata de masa. ba chiar ii incurca. si da, lasa capacul la WC ridicat. si nu pun dopul la pasta. dar astea sunt lucruri adorabile despre ei. despre voi, barbatilor cititori.

cine are nevoie de un barbat care lasa capacul la WC dupa ce face pipi? eu nu. am alte probleme mai importante. pe bune.

ca barbatii nu mai vor relatii. si le e mai bine singuri. ca li se face pielea gaina cand aud de copii. ca prefera sa-si ia un caine.

sau ca au o prietena. care in loc sa plece de buna voie. si sa lase locul ala liber. pentru mine. isi tot face de treaba pe langa barbat. astea probleme. nu capacu. nu dopu.

hai ca m-am racorit.

19 comentarii:

Anonim spunea...

huh, ce coapta esti!
stii insa cate fomei chiar au problema cu asta? incredibil de multe. si nu-s singure, ca de asta au ele o problema, nu? :-)
eu zic ca astea-s fixuri si ca numai maniaco-depresivii pot considera astea nishte griji.

Anonim spunea...

Deci tot n-ai televizor ... ;)

another cherry spunea...

g, de-aia m-am apucat sa zic, ca am tot auzit ca astea sunt probleme. cand de fapt sunt niste manii.

cidule: nu:)

Anonim spunea...

Si ce conditii trebuie sa indeplineasca televizorul ca sa poata sta la tine ? (Sau proprietarul - depinde cine este mai important pentru tine :P )

another cherry spunea...

aaa, pai e complicat. trebuie sa treaca prin niste probe de foc. la propriu si la figurat. sa sara garduri din ce in ce mai inalte. sa-mi gateasca bine. sa ma faca sa rad. sa fie harnic si priceput la treburi prin casa. sa aiba pantofi frumosi. sa fie normal.
la televizor ma refer, bineinteles.

Anonim spunea...

Ma incadrez la toate in afara de aia cu harnicu' - chiar am deschis un blog www.OBOSIT.blogspot.com ... deci am ratat ocazia (sau tu) ! :D

another cherry spunea...

ah:)

Anonim spunea...

Daca mai lasi din pretentii sa ma tii la curent ! ;)

another cherry spunea...

greu de crezut, pentru ca imi vine chiar sa mai pun ceva:P.
dar da, daca ma lasa nervii, te anunt.

Anonim spunea...

Daca te lasa nervii ?!? :))))))))

Anonim spunea...

Corect, nu capacu-i marea brinza. Sa discutam de lucruri serioase. Adica de ce nu mai vor astia relatii. Barbatii nu mai vor relatii din mai multe motive. Ca trebe sa faca bani, ca toata lumea cu asta se ocupa, cica, face bani. Ca trebe sa bea cu amicii de ziua lor, a barbatilor. Ca le place sa se joace cu jucariile lor, cum ar fi televizorul. Ca pina la 30 de ani se roaga ei de fete, dar dupa aia se roaga femeile de ei. Ca femeile feministe i-au convins, in sfirsit, ca de ei nu mai e nevoie si se descurca ele, mersi frumos, singure. O sa faca si copii singure din celule stem colectate cu pila de pe unghia de la degetu mic. Ca, in Ro, dar si la alti vecini de-ai nostri, mai balcanici sau mai carpatici sau chiar uralici, femeile se poarta ca niste pitipoance, umilindu-se, desi nu-si dau seama de asta, facindu-le pe - ceea ce cred ele ca e - placul lor, cultivindu-le un macism de un leka. Pentru ca ei sint sexul slab, lucru demonstrat de gigantice universitati americane, stie toata lumea. Pentru ca e mai convenabil sa ai 6 femei care sa te curteze discret, decit una si rea. Pentru ca e criza monser.

Or mai fi si altele, pe astea le-am scos la repezeala, ca sint cam superficial si ma plictisesc repede de chestii serioase. Mai bine ma duc la o bere.

another cherry spunea...

ah, nu e chiar asa. nu cu toata lumea. nu cu toti barbatii. nu cu toate femeile.
enjoy beer.

Anonim spunea...

Ah, aveam de scos niste rufe din masina si l-am uitat pe ala, cel mai important, raspunsul scris cu litere de platina rosie pe o placa masiva de diamant batut in stele de titan, cu microcipuri din fildes de crocodil. Statistica soro. Pentru ca, ca si la femei, sint putini aia cu care nu-ti pierzi, de fapt, timpul.

Anonim spunea...

nu mai am bere, iar dupa ora 9 nu se mai vinde :(

another cherry spunea...

Mie timpul pierdut cu oameni, cu barbati mai ales, daca vorbim de specii diferite, mi se pare cumva castigat, nu pierdut. Chit ca iese prost. Adica ca nu ne iubim pana la adanci batrateni.
Locuiesti in straintate? Ca aici gsesti bre dupa 9:)

Anonim spunea...

@ anonim ->
Inseamna ca abia dupa 30 de ani le vine mintea la cap barbatilor. :D

Anonim spunea...

Ma dadeam sarcastic cu pierdutul timpului. Stau in Slovenia, arde-i-ar focu de parlamentari care au interzis bautura pe-nserat. La circiuma gasesti fireste, da la benzinarii se lasa perdeluta peste raft.

@ fyt
Ei doar isi dau seama ca se poate si invers. Cred ca initiativa e la femei, ele se sperie.

@ anothercherry
Da, da, nu toate, nu mereu

Rin Tin Tin spunea...

As zice si eu cum spunea Mike: Man.. was born to love.
Asta e vestea buna: we love you. We love you all:)
Problema e simpatic detaliata la cireasa comunitara. Insa dihotomia prietena - ne-prietena-pofticioasa din final mi se pare putin futila, e doar un pas de la o categorie la alta.. Si un pas atat de marunt. Te poti trezi cerboaica fara sa-ti dai seama cum s-a intamplat (o sa detaliez alta data acest cuvant ce musteste de sensuri).

another cherry spunea...

Rin Tin tin, am citit. O sa ma gandesc mult. Astept ca mustul sa fie dat pe fatza:)