joi, 30 octombrie 2008

cand sanul intalneste bluza

BodaciouslyBeautifulBoobs_2

cand sanul intalneste bluza. se poate intampla absolut orice. de acord, nu?

exista zeci. sute. mii. zeci de mii de variante de sfarcuri obraznice. rotunjimi bune si materiale potrivite. din care rezulta intamplari. sau fara nimic din toate astea. si atunci rezulta non-intamplari.

si mi se pare ca fiecare pereche de sani e buna. doar sa faci cumva. sa-i gasesti scena potrivita. pe care sa evolueze. ca si pentru asta s-au nascut ei pe lume. nu numai sa hraneasca guri flamande. de copii roz bombon. care miros cel mai frumos.

la intalnirea asta de gradul 3. ambii participanti sunt foarte importanti. si sanul, batranul actor. si bluza, batrana actrita.

uite sanul mic si bluza nepotrivita. asta e un caz de care mi-e mila. cand ai sanul mic pitic. si pui bluza oarecare. sanii, chiar si aia care erau. cat erau. ca nu stam acum sa aruncam cu pietre. pleaca undeva. in pampas. si e pacat.

cand trec femei care poarta asa ceva. incepe sa ploua mocaneste. imi vine sa le opresc pe strada. sa le rog sa scoata prostia asta de pe ele. si sa puna altceva. le arat eu ce.

ca sanii lor sa inceapa sa existe. sa palpite in ritmul universului. sa atraga priviri. sa bucure fetze. sa dea forma primordiala. de femeie femeie femeie. ne miscam si noi mai cu talent?

dar sanul mic. si bluza minune. ah. ce-mi place aici. pe taramul asta. exista bluze care fac sanii mici. sa se umfle de mandrie. sa iasa tzantzoshi din material. sa capete vointa proprie. si si maxima personalitate. 2 vedete. cap de afis.

are cireasa bufnita o bluza gri cu funda. cand o pune. incep pasarelele sa cante prin copaci. doua cate doua. umar la umar. se face soare afara. si miroase a scortisoara. de-ti muta nasul.

ne mutam la sani mari. aici pot sa zic de la mine. ce traiesc eu.

sanul mare si bluza nepotrivita. mai fac si eu. cu sanii mei mari de cireasa. cand ies pe strada. ma mai iau cu treaba. si pun bluze normale.

si ce sa vezi. nicio fluieratura. nicio privire. ca si cum nici usturoi n-am mancat. nici gura nu-mi miroase. si uite cum trec prin viata. doar ca o pitica fara niciun chichirez. zero interactiune. aoleu. domnilor, zau ca pot. stati asa.

e, si apoi vine cazul magic. sanul mare si bluza ispititoare. cea aducatoare de plusvaloare. cand sanii mari se imprietenesc cu bluza potrivita. e primavara din nou.

pe strada se inmultesc accidentele de circulatie. avioanele zboara mai jos. dar scade criminalitatea. si creste toleranta fata de aproape.

ador bluzele care duc lucrurile la maximum. au ele o stiinta a lor. de a face lucrurile mari. sa para si mai mari. cireasa ma intreaba din cand in cand. cand decid eu ca e cazul. sa fac putin balamuc. iar ai pus bluza cu tzatze?

uite, are dentista noastra. femeia bruneta cu priviri focoase, o bluza. cazi din picioare cand o pune. bine, o ajuta si fizicul. adica atunci cand noi doua iesim in oras. eu sunt un fel de ruda saraca de la tara. la sani ma refer.

as mai zice si de sfarcuri. si de bluzele care lasa sfarcurile sa vada lumina zilei. sa faca networking cu alti oameni. sa mai tatoneze si ele lumea. intr-un cuvant, sa traiasca.

am dreptate? nu e importanta intalnirea dintre bluza si san? adica nu e pentru toata lumea foarte importanta? eu cred ca e muc si sfarc. daca pot sa ma exprim asa. si uite ca pot. ca tocmai am facut-o.

23 de comentarii:

LiaLia spunea...

:) Cireasho, iti multumesc pentru acest minunat text venit tocmai azi (daca ai timp, chef si rabdare sa intri si la mine, vei vedea de ce spun azi). Si sanii mei rotunzi, nici mari, nici mic, sunt tare buni prieteni cu bluza AIA :) Si ii saluta veseli si zglobii atat pe sanii mici, cat si pe sanii mari :)

Anonim spunea...

another, nu stiam ca ai sanii mari !
de acum o sa citesc de doua ori articolele.
articolul asta l-am savurat pe indelete ca un puscarias o tigara. :)


si mi-au placut si cele despre istanbul. magic taram. de vis. de rasfat. de huzur.

Anonim spunea...

Pozeeeeeeeeeeeeeeee ! :D

(M-ai zapacit cu noaptea-n cap ... dupa ce ca si-asa sunt obosit ... ) :)))))

Anonim spunea...

era un smiley celebru cu o pancarda pe care scria "this topic is wortless without pics" :)).
Apoi mi-am adus aminte ca pics am vazut de la petrecerea firmei de acum vre-un, right another cherry? :)

mamica de Sebastian spunea...

@mare adevar graiesti cireasho:),sinii mari si bluza ispititoare

B spunea...

lialia?
wtf is going on here?
:)))))

another cherry spunea...

@LiaLia: am fost la tine pe blog, m-am minunat de asa intamplare. si am spus ceva acolo. suntem tari:P

@codo: codo, nu sunt mari, sunt foarte mari. dar ca sa te convingi singur, te rog sa vizitezi primele noastre posturi, din ian 2008. acolo sunt poze cu mine, purtand onorabil sanii mei:)

@bogdan b: bogdan, nu era petrecerea firmei, era un revelion maxim de misto. si da, sanii sunt pe blog:) sa se dea cate unul, sa ajunga la toti!

another cherry spunea...

@mamica de sebastian: sunt buni, nu? trebuie sa fim mandre de ei. de toti sanii nostri. si sa incercam sa-i facem cat mai vizibili:P

@liarliar: te cunosti cu LiaLia? Ce dragut. Si ce nu-ti place? Vorbim despre sanii si cum vietuiesc ei pe acest pamant. Nu e un topic doar pt girls. Implica-te.

LiaLia spunea...

@another: simt nevoia unei clarificari :P Sanii mei MEDII se saluta cu cei mici si cu cei generoshi :)))
@liarliar: hihihihi, si eu am ramas putin bulversata cand ti-am vazut numele prima data, la prima vedere am crezut ca e numele meu, dar nu imi aduceam aminte sa fi scris :D Uite, ca sa fie oficial: buna, eu sunt Lia. Si am sanii medii :))

another cherry spunea...

@lialia: iarta-ma, eu am citit aiurea. sus sanii medii si jos palaria pentru ei. mai ales cand au norocul, putin ajutat, sa intalneasca bluza potrivita lor.

Anonim spunea...

Am comentat si io ceva de dimineata. Ce-mi facusi, bre ? :D

Anonim spunea...

Buna Minnie in pozele din ianuarie. Mi-as face un costum de Mickey ... ;)

Anonim spunea...

another, tocmai am vazut pozele...
si am ramas socat de-a dreptul pentru ca eu imi ziceam ca marimea nu conteaza, dar acum am abdicat de la principiile mele sanatoase si te-am admirat in voie. sa iti traiasca, sza fie sanatosi si cat mai voiosi.

cand ziceai ca mergem la prajituri?

B spunea...

@lialia
buna lia, eu sunt liar si am sanii medii si inceput de chelie. ma epilez la fel de mult ca toti barbatii care citesc regulat acest blog. alcool ocazional. azi e ocazional.

@another
ti-am zis ca ma simt ca si cum m-am facut frate cu cosmopolitanu ca sa trec podul?

LiaLia spunea...

Cireasho, m-ai omorat. Mi-ai stricat weekendul. Pai, dupa ce ca esti spirituala, cu un umor de mare exceptie, frumushica la mufon, mananci baclavale de la mama lor, mai trebuia si sa ai splendorile alea opulente? Bine ca esti tu deshteapta!

Realitatea lui Petria spunea...

Aproape un poem...

another cherry spunea...

@obosit: toate commenturile tale au ales ieri sa intre in trash, nush de ce. si mi-a luat ceva sa le descopar.

@codo: dada, marimea conteaza codo, in toate sensurile posibile. ma gandesc sa mergem la mijloc de noiembrie. trebuie sa facem cumva inscrieri, sa stim cineva vine:). oare ronin o fi prin preajma?

@lialia: haha. sigur am unele defecte mortale. stii cum e. Dumnezeu nu da cu carul. ascunde mistere de cosmar, asa ca nu te nelinisti. vii si tu la prajituri?

@realitatea lui petria: daca ma mai straduiesc un pic, poate ajunge unul pe bune. merci:)

Anonim spunea...

Cineva a dat cautare pe google la "dentista cu decolteu mortal" si a ajuns la mine pe blog !!! :)))))))))))

Unknown spunea...

Interesant modul de a scrie..! Totusi nu crezi ca mai sunt "ramuri" de abordat ? :)

Si app, m-ai facut sa ma gandesc iar la tzatze...

another cherry spunea...

fyt: ce taaaareeeeeee. inseamna ca exista o cerere pentru ea. poti cumva sa ii afli IP-ul aluia, ca sa le facem cunostinta? dentista e mortala. si ar fi bine sa o aprecieze cineva la justa valoare.

@quadroq: ba cred, cum nu. despre ce ramuri vrei sa mai vorbim? sunt aici, la butoane:). tzatzele sunt bune. e clar. e un truism. asa ca gandeste-te linistit la ele. e sambata.

Anonim spunea...

Cautarea exacta era "dentista cu super decolteu" ->

Visitor detail
IP address:89.44.93.62
IP lookup:ARIN / RIPE
Language:English
Location: Hunedoara, Romania
Oper. System: Windows XP
Web browser: Opera 9.6
Resolution:1024x768
Javascript:Enabled

another cherry spunea...

hahaha, e din hunedoara. o sa-i zic dentistei, sa vedem daca e ceva de facut. ff tare.:)

LiaLia spunea...

Cherry, vin si eu la prajituri daca e loc :) Desi eu sunt adepta muraturilor :D Unde si cand se tine intalnirea prajiturilor?