marți, 7 octombrie 2008

cireasa comunitara

heart copy

buna ziua. sunt another cherry si imi plac nu doi. ci trei barbati.

cred ca inima mea s-a pricopsit de curand, saraca. cu modul asta de a face lucrurile. ca rezultat al vremurilor astea tulburi. cand simti instinctiv ca nu e bine sa pui toate ouale in acelasi cos.

pentru ca da cineva mereu peste cos. din greseala. sau calca cu ura. direct in el. asa, din sport. si ti se sparg ouale. toate. si nu-ti place. asa ca pui oua si in alte cosuri. cu speranta ca macar unul din ele eclozeaza mai bine. si astepti.

prin urmare devii un freak. ca si cucul, in lumea lui de pasaret. cucul, batranul actor, pune oua in cuiburile altor pasari nestiutoare. care traiesc bine merci. pana cand le explodeaza sub nas o problema. cu mutra de cuc. cu-cu.

asa. imi plac 3 barbati. si, ce sa vezi. lor le plac, la randul lor, cel putin 3 femei. unul din ei stie ca stiu. dar spera ca nu-mi pasa.

altul stie ca stiu. si zice ca nu e ce cred. si ca nu conteaza deloc. si ca stie ca eu sunt desteapta. si nu ma uit la nimicuri de-astea. iar al treilea stie ca stiu. si zice ca nu e asa. asta mai ales, e mortal. va zic.

si stati sa vedeti. de 3 stiu eu. dar am banuieli destul de ferme ca pot fi mai multe. cel putin intr-unul din cazuri. deci suntem cel putin 7. daca nu 8 sau 9.

nu. nu vreau sa merg mai departe. si sa ma gandesc ca femeile alea se mai plac la randul lor cu un numar x de oameni. cel putin 3. care aia, la randul, lor, etc. nu vreau. dar vad ca trebuie.

asta inseamna, oricum ai lua-o, fac parte dintr-o o comunitate. cu intereseze comune si membri uniti. care tin unii la altii. si nu vor sa traiasca dezbinati si care incotro. ei vor impreuna.

cireasa incearca sa fie civilizata. si barbatii incearca. si cred ca si femeile cu pricina. suntem toti foarte bine crescuti. eu mai ales, am educatie de pension.

am facut scoala de muzica. am facut calarie. si stiu sa tin o cescuta cu ceai fara sa vars din ea pe drum. oricat de lung e drumul. dar cat de lung poate sa fie un drum cu o cescuta de ceai la tine? ma rog.

dar va dati seama. chiar si asa, e greu. e greu sa mergi si in vacanta intr-un grup mai mare. sau sa iei bilete la film. ca apar tot felul de probleme. d-apai cand vorbim de inima si derivate.

prin urmare inima mea sta si se uita. tampitizata, saraca. cum lucrurile care-i plac. ochii vad. inima cere. sunt ca bucatelele de puzzle.

care se imbuca cu alte bucatele. si tot asa. pana formam metropola asta intreaga. cu ramificatii si infratiri cu alte orase, sunt absolut sigura, de peste hotare.

cireasa e mai old school asa. din principiu. cand vine vorba de relatii. dar stiti cum e. cand umbli prin jungla. trebuie sa incepi sa urli ca lupii. altfel de mananca porcii. si te rad curcile.

prin urmare. cireasa comunitara saluta grupul barbatilor pe care ii place. si grupul femeilor placute de acestia. si, dupa ce isi face putin curaj, cireasa saluta si grupul barbatilor care le plac, in mod sigur, pe femeile placute de cei 3 barbati pe care ii place cireasa.

ce mai toamna. acopera-mi inima cu ceva. cu umbra unui copac sau mai bine. sau mai bine cu inima ta. ta. ta.

16 comentarii:

morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

...sau mai bine cu umbra ta...

Anonim spunea...

Ouale nu stau in cosh. Se cheama altfel. :P

another cherry spunea...

@eduard: inima se potriveste manusa aici. umbra mai putin:).

@obosit: stau si ele pe unde pot:P

Anonim spunea...

Incearca sa rezolvi problema la modul clasic: alege un "target" si fa-l gelos. La mine merge struna de fiecare data ! ;)

another cherry spunea...

stii, de fapt nici nu mai stiu cine e tortionarul si cine victima aici. pentru ca de la inceput si eu sunt anapoda. ar trebui sa-mi placa un barbat, nu 3. deci ce sa le mai reprosez lor?

Anonim spunea...

Nu mai pierde timpul cu filosofarile si reprosurile, treci la actiune, ti-am zis ! :D

another cherry spunea...

:)
My action man, nu-i sa usor.

Anonim spunea...

e toamna. dar mai sunt 3 anotimpuri, stii, nu?

another cherry spunea...

da, eu sunt pentru primavara ta ta ta:).
de fapt sunt pentru primavata ta, 1 buc.

morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
morcov spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

:)

Anonim spunea...

deci..m-am apucat sa-ti citesc toate articole pt ca imi place tare mult modul tau de exprimare..
dar..sper sa nu ai foarte multe pentru k sa sti k pe tine dau vina dak azi nu apuc sa incat nimic.si vorba aia uite uite imediatcum bate bacu' la usa:P

Aurel Virlan Passion Photography spunea...

a propos de colectionat cherries:

ai putea lua schema de organizare de la Pentagon...

Q: Stii care le este sistemul de comunicare/subordonare?
A: fiecare om are in subordine 5 oameni, care la randul lor fiecare coordoneaza alti 5 oameni... si tot asa
In caz de fortza majora, un anumit om din Pentagon, trebuie sa mobilizeze in cat mai scurt timp, doar pe cei 5 subordonati din schema (asta inseamna ca trebuie sa stie de ei 24/24)

Am putea desfiintza institutia numita casatorie si sa propunem un pentagon sentimental, iar fiecare ar trebui sa stie de cele 5 persoane iubite...

Am cunoscut "once upon a time" pe cineva care m-a invatzat ca "mai rarutz, e mai dragutz"... in felul asta nu ar mai trebui sa ne axfixiem unul pe altul... si cu acte in regula...

am cam zis-o... si am baut doar o irish-cofe