miercuri, 22 octombrie 2008

cireasa cu ochii iesiti din cap

y1pV5jnj-9DNYVgusUPGC6CBTm8Nu2lXslV26gtGyZHIx6nBEEDJcnewq9mDziuLGMFeK7sx-JgDuo copy

buna dimineata. pe langa ca sunt cireasa full-time in viata de zi cu zi. am si eu un job. ca sa mananca si gura mea ceva. nu cred ca ma condamnati.

buuun.

si la jobul meu. care este un site unde scriu ca la balamuc. de-mi sar mucii pe pereti. am scris si un articol. destul de inocent zic eu. ciresesc, dar inocent.

in sensul ca nu voiam prin el. sa dau cu barda in barbati. pe care v-am declarat fatzish. si chiar putin jenata. ca ii ador ca specie. si ca nu vreau deloc sa traiesc fara ei. si ca nu mi se par niste porci. ci mi se par adorabili.

dar insiram eu acolo niste categorii mari de defecte barbatesti. care vin la pachet cu lucrurile care imi plac la ei. si sfinte sisoe, ce-mi mai plac. si mai ziceam eu ca. marea smecherie e sa stabilesti. tu femeie. cu ce tip de defect major poti trai.

ba chiar ma luam si pe mine la misto. de fapt ma luam pe mine prima la misto. in sensul ca pana si articolul se cheama "am ales afemeiatul". un om rau adicatelea. cu el pot eu trai. jenant de recunoscut. si gata.

eu va dau aici linkul. cu rugamintea sa cititi. si sa vedeti ce isterie s-a iscat.

si apoi va mai dau un link. cu ce am scris despre fructe femei. si tipologiile lor naspa. asta la cererea publicului masculin cu ochii injectati de sange. care era tot in erectie. negativa. daca exista asa ceva. si cerea razbunare.

mai fac o precizare. desi cred ca pentru cine ma stie. si ma citeste. este de prisos.
articolele sunt scrise ca sa ne distram. nu ca sa ne sabiam. si sa declansam razboi intre specii. care e si asa destul de pronuntat. chiar daca pe muteste.

restul, o sa vedeti singuri. mie personal mi-au iesit ochii din cap. ca la melc. deci codo, seman cu tine acum.

dar sunt pe cale sa-mi intre la loc. in orbite. pentru ca aaaaa, am uitat sa zic ceva. desi s-a aruncat in mine cu rosii/oua stricate/pietre/vorbe grele/injurii/pornografie. eu sunt bine, sa stiti.

ba chiar am imblanzit cativa lupi. ca nu degeaba sunt cireasa din fire. si cireasa din fire n-are lecuire.

niste lupi care de rea ce sunt. dar buna totusi. s-ar putea sa ma invite in oras. sa mancam impreuna carne cruda. si sa maraim roz.

19 comentarii:

Anonim spunea...

U've just discovered... THE HUMAN NATURE! :) Nu era clar ca la reclama pe care v-ati facut-o articolului (nu spunem undeee!) o sa aveti parte de toata gradina zoologica? Dar las' ca-i bine... lumea se descarca, se elibereaza de frustrari, isi mai pune 2-3 probleme noi si uite-asa ai mai contribuit un pic la evolutia internautului. ;)

Anonim spunea...

Offff...ce i-ai mai intaratat tu pe oamenii aia si ce pacat ca n-avem toti macar cei 7 ani d-acasa. Si uite cum ai reusit tu sa ma tii nemiscata pana n-am terminat de citit tot, cu comentarii cu tot. Sa stiu si eu ce m-asteapta pe termen lung :) inspaimantator. Pana acum un an credeam ca barbatii astia sunt numa lapte si miere, acum mi-e si frica sa mai scot capul in lume ca cine stie peste cine dau. Dar na...pana nu incerci n-ai de unde sa stii care-i mai bun.

p.s: sper ca stii deja ca faci o treaba minunata,nu mai trebuie sa-ti spun,nu?

Anonim spunea...

Oh, da... dragute articole - cat despre comentarii... ahem!
Excercitiu pentru acasa: luati comentatorii de la ambele articole si incercati sa ghiciti in care din categorii se inscriu. Care-s lenesi, sau betivi, care-s pitipoance cu iz de independente, etc.

another cherry spunea...

@webzro: si el, internautul, a contribuit la fire albe in barba mea. prematur aparuta din cauza discutiilor.

@picatura: picpic, mi-a fost destul de greu, nu pentru ca m-au criticat. asta e normal. nu poate si nici nu trebuie sa fie toata lumea draguta ca voi. dar modul in care au facut-o a fost greu la stomac.

@eduard: pai crezi ca avem alta treaba in weekend?!:)

Anonim spunea...

hihihi, nici nu mai merge site-ul:-)
criticile sunt pe subiectele care dor, deci ai lovit unde trebuia. si daca ti-au picat greu la stomah, iertata sa-mi fie indrazneala, unde scuipa ei, pup eu :-)
ai zambit? e ok!

Anonim spunea...

another vino sa te imbratisez. esti super tare. deci lumea fara tine e mai goala si mai trista si mai urata si mai naspa.
nu-ti face griji, noi sintem alaturi de tine, iar ronin o sa ii pedepseasca pe infideli iar eu te primesc la mine in casutza sa te ascunzi de furia multimii. si daca vrei iti dau si tequila. :)

apropo de prajituri, cand mergem odata la prajituri?

Anonim spunea...

Toti barbatii sunt niste porci. Porci adorabili ! :))))))))

Ma duc sa citesc si io ispravile unei cirese jucause ! ;)

another cherry spunea...

g, da, am zambit. deci e ok. site-ul merge acum, in caz ca vrei sa vezi despre ce e vorba:)

@codo: ah, ronin ii sabiaza pe cei rai si am si o casuta miiiica miiiiica unde sa ma pitesc de nemernici. ce buuuuun. si si tequila? pai ce poate sa vrea mai mult o cireasa? poate doar niste tort de cioco. ar trebui sa ne intalnim mai multi la praji, am un plan. o sa zic despre el. vreau sa mergem in cor, restrans, la cofetarie.

@obosit: da:)

Anonim spunea...

ce bine, abia astept, o sa iti cer autograf sa stii...:) si o sa iti cumpar tort de cioco, asa ca un minuscul omagiu pentru ca ma faci sa zambesc. sa traiesti!

another cherry spunea...

pentru gigix: gigix, ti-am dat respins din greseala la comentariu si n-am mai stiut sa-l fac la loc. pt ca nu prea ma pricep la butoane. eu cu cuvinte.
everybody, gigix a citit alea si a zis "glossy":)

LiaLia spunea...

I have a nedumeration (dupa cum mi-a spus un baiat la meditatii), cum ajung dementzii astia cu clabuci de detergent la gura sa citeasca si sa posteze pe site-ul ala??? Cand mai au ei timp, intre scarpinat la coaie, uitat dupe gagice, hlizit tamp la ele, injurat frustrat la meciuri, sa citeasca si sa posteze pe un site cam de gagice asa???

another cherry spunea...

@codo: ce dragut esti. chiar ar fi tare misto sa ne vedem toti astia care stam aici mai des la o cofetarie.

@lialia: the nedumeration is also mine. am ramas stupefiata. e drept ca pe articolul asta al meu a fost facuta o campanie de catre site-ul la care lucrez. pentru ca subiectul era unul controversat. dar raspunsul a fost cu deasupra de masura.

Anonim spunea...

nu sint dragut, tu esti.
ar fi misto sa mergem cu blogul la cofetarie, am avea ce povesti.
am auzit ca alte bloguri ies si la discoteca.....

Anonim spunea...

Imi place ca Lia invata ea 'engleza' de la cei care o si platesc pentru asta ! :)))))))

Anonim spunea...

Dragute tare sunt toate articolele tale, le-am citit cu voce tare in birou...si ne-au placut! Sper ca stii ca nu poti impaca toate gusturile :-)

LiaLia spunea...

@another: vorba evreului: injura-ma, barfeshte-ma, dar nu ma ignora :)
@obosit: Da, super engleza :D Eleventeen, nedumeration, I cover myself at night with a pilot (si NU vorbim despre domni cu aripi de avion :))). Dar si eu, cand invat din astea noi de la ei, le cumpar a napolitain din cei 50 lions pe care ii cashtig :)))

Anonim spunea...

Chireshika, am citit, m-am distrat, dar la comentarii, dupa vreo 10-15, nu am mai avut rabdare. Sigur ca masculii s-au ofuscat, dar MANIERA in care isi exprima nemultumirea este jenanta si profund puerila. Adica, imatura. Ceea ce stiam cu toatele, nu?
Ma bucur ca esti bine si ca nu pui la inima mai mult decit e cazul. Si tine-o tot asa.
Mai notez, cu satisfactiune, ca cei care te citesc pe blog si te cunosc, s-au ales dupa - evident - alte criterii, si baietii si fetele, asa ca tonul si approach-ul lor este completamente diferit de cititorii intimplatori ai articolului. Ceea ce e de FOARTE BINE.
BRAVO!!!!!!!!!!!

another cherry spunea...

@toata lumea: sorry ca nu am putut publica comments-urile voastre. in turcia blogspot e interzis si nu am avut deloc acces.

another cherry spunea...

lusil, bine ai venit pe aici. saru'mana:).
da, stiu. m-a coplesit un pic, dar mi-am revenit.
lialia, asa e mai ales in dragoste:)
@vera: daaa, ai vazut ce diferenta de calitate? ce buuun. ca va am aici. si chiar cand nu va place ce scriu, nu dati cu oua stricate.