joi, 16 octombrie 2008

cireasa, o bloggerita de la tara

Flattery copy

ce stie taranu ce-i sofranu. ce stie cireasa ce-i cu blogosfera.

eu am blog. si imi place de el. si ma implic. dar m-am prins. ca nu sunt o bloggerita in adevaratul sens al cuvantului.

adica nu stiu toate blogurile importante. ale marilor guru in domeniu. abia am auzit si eu de zoso. iarta-ma zoso.

scuze cu o reverenta. si cu atitudine incurcata. si lui manafu. si lui bobby voicu. unde chiar am aparut mentionata de un cititor fidel al cireselor. si lui piticu. si lui tolo. nu stiu sa vorbesc despre sport. si andressei. care e tare. si lui tudor chirila. care canta asa de bine. si lui cabral. si lui comanescu. cu care am lucrat candva. si ne-am si distrat in vorbe. dar el m-a uitat. si mie mi-e rusine sa-i aduc aminte.

asa. si dupa ce ca nu ii stiu pe toti cei importanti. nu intru mereu nici macar pe la aia de care am habar.

las de dorit atunci cand vine vorba de legat conversatii cu ei. care sa imi aduca mie un beneficiu inapoi. contabilizat in oameni si trafic. si notorietate.

adica as vrea si eu. sa fiu mai celebra. si mai citita. si mai buna. si mai sus. dar cred ca imi lipseste un ceva acolo. care e tare trebuincios. ceva care sa ma faca sa depun niste eforturi. un pic desucheate. sa ma bag in seama. cum se zice. cu cei mai buni bloggeri.

eu il citesc cu mare placere dono. mor de cum scrie. mai aflu si eu ce se mai intampla prin tara asta, intr-un mod tare placut, de la sutu. si rad si imi place incredibil de tare cum scrie petreanu. dar nu pentru ca sunt bloggeri mari. ci asa, nu stiu cum. conjunctural.

sa ma intorc. cand zoso scrie ceva. de clocoteste tot orasul virtual. si scad si cresc cotele la bursele de cuvinte. eu imi beau linistita cafeluta in bucatarie. si habar n-am care-i treaba. ma pieptan adica.

de chestia cu mihaela radulescu si tigarile si campania si scandalul. am aflat de la mama mea. care, se vede treaba, e mai bloggerita decat mine. sau cel putin mai conectata. bravo mama. esti cea mai tare.

deci rezulta destul de clar. ca sunt o cireasa izolata la mine in livada. o bloggerita de la tara. de care nu se lipesc trendurile. si care nu stie strategii de urcare pe culmi.

tinand cont de toate astea. nici macar nu am inteles cum ati ajuns aici. si cum de ma cititi. si cum de ma cititi din ce in ce mai multi. dar ma bucur enorm. ca dupa ce ca sunt de la tara. macar nu sunt obligata la a vorbi singura. cu peretii bordeiului meu.

va multumesc ca m-ai descoperit. desi eu nu am facut nimic sa va ajut.

acum va las. ca am iesit putin pe prispa. si vad cum vaca mea preferata linge un drob de sare. si cum se joaca matele cu smotoceii. de sparg avioane. si cum vecina ma striga de peste gard. sa-mi ceara malai.

pentru ca la mine in sat. la ora asta. se pune de mamaliga.

uraaaaaaa. latest news. desi sunt o bloggerita de la tara. am fost invitata. cu forta, ce-i drept. la fluture la un gratar. sunt tare. merci dana. merci orlando. merci viata. simt gratitudine.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Cireaso esti tare. Eu am inceput sa-ti citesc blogul de curand, de cand ai aparut in lista mea de mess. Si ma bucur mult. Imi place mult stilul tau de-a scrie. Lasa blogosfera. Lasa traficul. Scrie in continuare pentru tine, pentru noi, ramai la stilul tau. Altfel n-o sa te mai citesc. Parol! ;)

LiaLia spunea...

Eu ma inclin cu gratzie si mare admiratie. Citesc de mult, mi-ati fost recomandate de o prietena mare consumatoare de bloguri. Si mi-ati intrat in sange si in cotidian. Chiar daca nu am comentat. Poate si pt ca dau mai mereu din cap afirmativ, as fi redundanta :) Si pt ca m-am simtit cumva in plus, sa ma bag io in vorbe intr-o familie asa inchegata ca a comentatorilor vostri :) Nu stiu daca are vreo importanta, dar pentru mine sunteti in varful topului la "frunzarit".

Anonim spunea...

:)

Anonim spunea...

Eu intodeauna am crezut ca valorile ies singure la iveala fara sa se bage singure-n seama. Scri minunat si te citesc zilnic, si-ti doresc sa fii citita si de cei enumerati de tine, care sa te bage-n gasca lor de oameni super inteligenti pentru ca si tu esti asa, precum si f.f. talentata. Good luck!

Anonim spunea...

cred ca nu te framanta de-adevaratelea toate astea. spune-mi ca nu!:-) stii care mi se pare succesul tau? in primul rand ca scrii superb, cu multa naturalete si umor, dupe care, exact asta, ca nu te-ai luat foarte in serios ca bloggeritza. am intalnit oameni in a caror viata blogul a ajuns pe primul loc.
hai sa-i zicem ca tu ai un blog de nisa, da? nu esti in trandul celor enumerati, dar asta pentru ca scrii altfel. nu compara mere cu pere, ca-ti da prune, ca sa fiu in ton cu ruralul ales de tine. si nu-i mai frumos sa zburzi pe-o pajiste cu flori, la tara, descultz...?
nu te robotiza, pliz! :-)

Anonim spunea...

Eu te-am gasit dupa ce am cautat ce bloggeri au ca interes la profil OAMENII (pentru ca asa am zis si io in al meu). Atat a fost de ajuns.

another cherry spunea...

@webzro: tnx. sunt in lista ta de mess? cine esti? cat despre ce zici acolo, asa o sa fac. pana la urma, daca mi-ar pasa ff tare de toate astea, as da mai tare din fund:)

@lialia: are mare importanta ca suntem in topul tau. si sper tare sa raman acolo. merci frumos si stai cu noi. si, daca ai chef sa arunci o vorba doua, pls dont be a stranger:)

@gigix: :)

another cherry spunea...

@anonim: wow. mi se pare foaaaarte tare ce-mi spui. sarumana mult.

@g: tu ce crezi?:). si cireasa-robot will never happen.

@cidule: ce bulan am avut:P. sa spun cuvantul asta la taggs

Anonim spunea...

Apropo de bulan ->
Mai ai ?
Daca da, cate ? :))))))))

Anonim spunea...

ce cred eu? cred ca esti faina rau! si o felicit si pe mama ta, stiu eu de ce :-))))))
si te-am "imprashtiat" la toti prietenii mei. dai o bere? :-)

another cherry spunea...

@fyt: de bulan crezi ca duc eu lipsa. aceleasi 6. dar nu le am. sunt prin preajma:)

@g: dau!

Anonim spunea...

la tzara e bine, eu zac de 4 ani aci.E pace, liniste si sunt vecinii frumosi.N'am chef sa ma mut la orash, chiar daca ii citesc/cunosc pe unii din nenii astia.

eu am ajuns aci din link in link, numa stiu exact de la cine, dar ma bucur.

another cherry spunea...

tuvia, chiar stai la tara? adica nu e o figura de stil? unde?
ce misto.

Anonim spunea...

Au, mama ! Am o imaginatieeee ... ;)

Anonim spunea...

ţup, ţup...şi eu te citesc. cam de prin martie aşa. şi te-am descoperit la amicul nostru comun, care-mi spunea numai lucruri de bine despre cireşe. ah...şi era să uit esenţialul: îmi place mult stilul ăsta al tău pe care nu prea l-am mai întâlnit pe alte bloguri, fie ele în top sau nu. ţine-o tot aşa şi lasă traficul că se descurcă şi singur :)

Anonim spunea...

:)) i wish.Desi daca as lua rata de la capatul rahovei in care stau, as ajunge la tsara pronto!

another cherry spunea...

@fyt: stiu:). ma bazez pe asta.

@picatura: bine picaturo, imi picuri nectar in urechi. deci traficul isi poarta singur de grija? biiiine:)

@tuvia: mai repede decat in bucuresti, cu traficul asta:P

Diana Adela Martin spunea...

adresa mamei care este?

Sfinxstone spunea...

odata la citeva zile tot imi fac timp si imi arunc ochii pe aici, ca esti haioasa si spoantana asa cum si cit te stiu eu de muuult de tot. noroc cu mama de cireasa...care mi-a dat un hint la o anume petrecere ... si noroc cu blogurile caci altu'felu'....vreme trece, vreme vine...
in rest...asa sintem noi, unii, mai de la tara chiar daca acum ne dam de asfalt, de bucuresti...dar mai bine de la tara si cu coloana vertebrala decit de la oras si cu coloana in buzunaras.