luni, 27 octombrie 2008

cireasa si erotismul neasteptat

bathdome1 copy

platim la ghiseu. intram smerite. nu stim ce urmeaza.

suntem 5 femei prietene. 3 romance. o turcoaica. o poloneza-australianca. sau pe culori. 3 blonde (toate fake). o bruneta. si o satena.

e o camera rotunda. de marmura. umeda. cu bolta boltita. inalta de tot. aerul e cald. foarte cald. de sus picura la rastimpuri. stropi de apa. din fantanile mici din pereti. curge apa. e cald.

si raman incremenita. de emotie. mare emotie. greu de explicat in cuvinte.

in mijloc e o piatra imensa. ca un fel de altar rotund de marmura. pe care care sunt intinse multe, zeci de femei. goale si umede. si cred fierbinti.

pe perete scrie. sa nu te imbaiezi goala. e interzis. suntem in hamam-ul vechi de 400 de ani. din centrul istoric al istanbulului. adica in cea mai tare baie turceasca din oras.

femeile spalatoare de alte femei. turcoaice de vreo 50 de ani. in chiloti. si goale in rest. ne indeamna sa ne intindem si noi. alaturi de celelalte. asteptand masajul si spalarea.

ne suim toate pe altar. ne scoatem panza de pe noi. si ne asezam pe ea ca la plaja. lipite si goale de celelalte femei. transpiram. aerul e cald si umed. marmura emana caldura ca o soba. din tavan picura pe noi picuri calzi.

suntem zeci de femei goale. carne calda langa carne calda. intr-o camera rotunda. extrem de relaxate. numai intre noi.

pe marginea mesei uriase sunt asezate in sir. ca un tiv pentru o rochie. femeile care sunt spalate in momentul respectiv. de turcoaicele in chiloti.

imi astept randul cuminte. dar in timpul asta. studiez fara sa ma pot abtine. hai sa recunosc. ma uit in continuu. cu aviditate. si cu mare curiozitate. la corpurile tuturor celorlalte femei goale. de langa noi. lipite de mine. sau care umbla goale prin camera.

sunt femei de toate rasele. de toate marimile. de toate felurile. cu sani in fel si chip. cu diferite stiluri de a purta parul de pe munte. stiti voi ce munte. ala periculos de urcat. sau cateodata nesatisfacator de usor.

femei superbe. cu funduri rotunde si tari. si sani alesi perfect de un designer. pentru corpul lor. ma intreb ce-au mancat cand era mici. si cu ce se ocupa cand au haine pe ele.

sunt femei grase de tot. ma refer la muntii de femei. arata cu totul altfel goale. acum am inteles. decat atunci cand sunt acoperite cu ceva.

stiti statuetele alea foarte vechi. cu femei care simbolizeaza fertilitatea. femei indesate. cu sanii ca niste sacose pline. si lasate in consola. si cu fese enorme. si talii pline ochi.

cand le vezi goale pe femeile astea. multe la un loc. tinere ca tine. tu cireasa. eu cireasa. ma simt incredibil. am discutat dupa aia. si cu celelalte 4. si ele au avut aceeasi senzatie. ma simt superba. adica stiam ca sunt draguta. dar nu. sunt superba. si prietenele mele la fel.

altfel o sa-mi port de acum statura de pitica cireasa prin oras. ce bine am fost trimisa pe pamant. am avut noroc. din tavan imi picura stropi de apa calda. pe gat. pe sani. pe.

ma cheama turcoaica mea. imi face semn. pe burta cireaso. vine cu un lighean cu apa. umplut la fantanile joase. cu apa calda. care curg in continuu din pereti. si il arunca peste mine.

apoi ia o panza mica aspra. si am freaca cu ea peste tot corpul. ma inunda un val de placere. e crud si dur. dar e bine. din tavan picura picuri calzi. pe spate. pe gambe. pe.

varfurile de la picioarele mele. se odihnesc pe crestetul unei femei roscate. cu par cret. capul meu. se fereste la randul lui. de picioarele prietenei poloneze-australiene.

imi trage o panza peste fund. inteleg in limbaj primordial. ma intorc. ma freaca pe abdomen. pe sani. pe gat. pe.

pleosc cu panza peste coapse. stai in fund cireaso. apoi arunca un lighean de apa calda peste mine. bine ca am apucat sa respir. inca unul vine. apoi vine un val de clabuc mirosind a brad. apoi iar masaj. pe maini.

intinde-te. mult clabuc. cald si moale si bun. si masaj. care ia cu mana tot raul. si aduce tot binele. inchid ochii. cand o sa ajung in rai. ca acolo mi-e locul. asa vreau sa fie.

ma ia de mana. ma duce intr-o camaruta separata. cu alte cismele de marmura. sezi iar in fund cireaso. imi toarna apa in cap. cu o farfurie de ca argint vechi. ma spala pe par. apoi toarna multa apa calda pe mine. cu micul lighean stralucitor.

raman sa le astept pe prietene. care inca sunt in plin proces. ma uit la alte femei. e cald. din tavan picura stropi calzi. pe cap. pe ochi. pe coapse. pe.

ma uit cum sunt facute toate femeile astea. care se fataie la 1 cm de mine. cum au pielea. cum au oasele. cum isi poarta corpul cand sunt goale. umede. fierbinti. cum calca. pe caldura care iese din pardoseala. cum se unduiesc. cum sunt femei. atat de femei.

in aer e o energie speciala. probabil energia care se emana cand se strang la un loc. multe femei goale. venite acolo sa faca ceva care le place.

a fost una din cele mai speciale experiente din viata mea. si. desi e de prisos sa mai spun. ca mie imi plac tare barbatii. si una tulburator de erotica.

am intrat sa ma incalzesc putin. de ploaia din istanbul. si am dat de caldura. de toate felurile.

daca ajungeti in istanbul curand. mergeti la baia tuceasca. una de renume. merita. si acum imi mai picura. din tavan. stropi calzi pe gat. pe brate. pe.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Vrem poze cu Stanbul, cu baia, cu femei goale, cu.

mamica de Sebastian spunea...

Waw si eu am fost in vara in Turcia,dar nu am avut curajul sa merg la baia turceasca.Am auzit ca erau doar barbati care faceau masaj,asa ca pudoarea din mine a zis stop.

Anonim spunea...

frumos povestit, eu am fost de doua ori, m'as duce mereu, istanbul e special, foarte special, dar nu rezist la caldura.Deloc.Pentru mine vara/sauna/temperaturile peste 30 de grade = moarte. Poate intr'o iarna siberiana, who knows..

another cherry spunea...

@obosit: ce cititori maximi am eu aici. faptul ca ai terminat cu un "cu" + punct m-a multumit enorm in dimineata asta. sigur intelegi ce vreau sa zic:)

@mamica de sebastian: sectiunile de barbati de femei sunt complet separate. iar masajul e facut de femei. cum e vremea la tine, in tara aia indepartata?

@tuvia: pai acum e brici sa te duci. iar temperatura din camera cu pricina e taman potrivita. nu te sufoci deloc, nu e ca la sauna. zau ca e bine:)

mamica de Sebastian spunea...

@cireaso unde am fost eu faceau masaj doar barbatii si la femei si la barbati,diferenta era ca eram toti in costume de baie,oricum nu am indraznit.
Vremea e mohorita si rece,acu ne apuca depresiile,vom avea 6 ore/zi lumina,restul intuneric.

Anonim spunea...

@ cireasa ->
Te-a multumit doar CU sau si PE ? :)))))))

@ tuvia ->
Esti un fel de ciocolata care se topeste la soare ? Mmmmmmm ... ;)

@ mamica ->
Deci o noapte de dragoste la voi dureaza 18 ore !!! :D

mamica de Sebastian spunea...

@obosit,cam da,depinde cine rezista atita:).Daca mergi in nord de tot dureaza 24 de ore:)

another cherry spunea...

@mamica de s: uuuuuh, cam nasol. trebuie inventat ceva nice ca sa treci de sezon cum trebuie:)

@obosit: cu cu:)

Anonim spunea...

@ mamica ->
Cel mai extenuant job la voi cre ca este paznic de noapte ! :)))))

@ cireasa ->
De ce te balbai ?!? :)))))

another cherry spunea...

m-am emotionat:P

Anonim spunea...

nici eu n-am rezistat tentaţiei de a merge la o baie turcească, însă nu a fost chiar ca-n poveste :(

another cherry spunea...

picaturo, am mai fost si eu o data acum 10 ani, cu sotul meu proaspat capatat atunci. si a fost rau. era un loc dosnic, declo celebru. si deci mai dubios. dar am uitat. si am incercat din nou. spre binele meu.

Anonim spunea...

Citindu-te, am senzatia (si nu e prima data) ca recitesc Tudor Ceaur Alcaz. Daca ai citit, iti dai seama ca e un compliment, daca nu ai citit, e un indemn. Felicitari!

another cherry spunea...

cristian, n-am citit. dar ma interesez despre ce e vorba. tnx a lot atunci:)
cum facem sa ma citeasca si el pe mine?:P

Anonim spunea...

Carte veche a lui Ionel Teodoreanu, cu parfum de Moldova, Lorelei si cozonaci calzi, cu cai albi, birjari sfatosi si greieri sub luna, cu putin razboi si multa dragoste, cu mere coapte pe soba iarna si ce poate sa mai incapa in vreo 3 volume.

another cherry spunea...

Am citit la Medeleni, se pune? Mi-a placut mult.
Si ce zici tu acolo e mortal.

Anonim spunea...

Se pune. Ca tangenta. Cand ai timp si dispozitie de lectura clasica (nu 2.0), citeste-le. Ajung si volumele 2-3. Am citit-o in editia veche publicata prin 1944. Cu miros de carte veche. Chiar mirosea a cozonac cald la unele capitole...

Anonim spunea...

Ce chestie... sa citesti asemenea poveste si sa nu simti nevoia de imagini... I mean... articolul a fost indeajuns de descriptiv... :P

another cherry spunea...

@cristian: da, am timp, citesc in fiecare zi carti fizice:)

@webzro: mama, ce ma bucur. daca am reusit sa transmit ceva din ce balamuc era acolo. sfinte sisoe.