luni, 13 octombrie 2008

dileme legate de men, women, pee, poo & love

Pee

disclaimer: tot ce povestesc mai jos este o fictiune pura. si nu are legatura cu persoane si imprejurari reale. si cu atat mai putin cu mine. si cu experientele mele. dar scriu la persoana 1. pentru ca asa sunt eu. pun suflet.

prelevare info: am tinut un summit de femei. unde am discutat despre asta.

so. dragostea sfarama barierele. ne iubim global. cu tot ce intra la pachet. pedichiura mea. servetelele tale cu muci. ciorapi tai purtati. mirosul meu de acetona la micul dejun. si sforaitul tau.

cu o precizare. ne iubim plenar pana la pee & poo. cu care noi, speciile barbat si femeie, avem parca mereu bariere diferite. dorinte inegale. principii de-o viata la care nu vrem sa umblam. si praguri diferite de suportabilitate.

relatiile difera mult intre ele. pe baza de pee si poo adica. cu unii parteneri imparti pee. si aici avem pee de gradul 1. sau pee de gradul 2. cu alti parteneri esti nevoit sa imparti si poo. care nu are, din cate stiu eu, subcategorii. slava domnului.

explic imediat.

eu femeie. cand incep o relatie serioasa. in care incepi sa te cunosti bine. tin cu dintii de intimitatea mea in materie de pee si poo. chiar daca ne-am contopit mintile. si apoi si trupurile. chiar daca cica nu vrem sa avem secrete. parca tot as vrea sa fiu cireasa singura cand pee & poo.

dar tu incepi repede sa pee cu mine de fata. fara sa ma intrebi. te intorci cu spatele. deja nepoliticos. in timp ce ma spal pe dinti.

si gata. aud clar ce se intampla. nu mai am cum sa te opresc. decat daca te omor. n-am inima.

asta e primul pas. pee de gradul 1. si de-aici o luam de-a dura pe tobogan. pentru ca odata creat precedentul. tu o sa pee mereu cu mine prin preajma.

o sa intri cand ma demachiez. cand bag rufe la spalat. cand ma admir in oglinda. o sa lasi usa deschisa la baie cand eu nu sunt in ea. ca sa particip cumva, oricum. la actul asta. menit sa ne uneasca si mai tare.

si de-acum nici eu nu mai pot sa pee singura. daca te rog sa iesi. te vexezi. daca dispar putin, vii dupa mine. sau imi zici sa nu inchid usa. ca ce e asta. eu pee cu tine. tu nu pee cu mine? credeam ca suntem deschisi. ce ai? draga mea, avem probleme in relatie.

ai asa o atitudine. tu, barbat. incat ma faci sa ma simt. cireasa obtuza. asa ca ma simt obligata sa contribui la aprofundarea relatiei noastre. ma stradui tare. intai nu iese. moare dorinta de pee. apoi iese cu gogaltzi. si neplacere. dar iese.

atat asteptai. acum esti sigur ca avem o relatie sanatoasa. iti anunti prietenii ca ti-ai gasit pe cineva. si apoi. ca sa pecetuliesti uniunea. intri cand eu pee. si pee si tu. in chiuveta. pee sincron. pentru o dragoste completa.

apoi, pentru ca ne iubim, facem dus impreuna. eu fac dus cu apa. pana la un punct. in care iarasi tu, cocosul in casa, decizi sa ne cunoastem mai bine.

si faci pee cu mine in cada. pee de gradul 2. si odata pornit, nu mai pot sa te opresc. cum sa opresti pee care s-a pornit?! doar daca te omor. n-am inima.

daca vreau sa ies. inseamna ca nu sunt de acord cu toate juice-urile tale. si doar am stabilit ca dragostea puternica si adevarata inseamna ca ar trebui sa fiu de acord.

asa ca stau. tu mai si zambesti. asa esti tu construit. din pee, poo, zambete si nonsalanta. eu fac meditatie tibetana. si corpul meu esential reuseste sa leviteze deasupra cazii. pana termini. si un pic dupa.

doar biata carcasa fizica a ramas acolo jos. cu degetele de la picioare stranse gheomotoc. ca sa minimizeze suprafata de contact cu cada. ca pisicile cand calca pe ud.

si intr-o zi. fara sa se intunece cerul a avertisment. fara sa inceapa cainii sa urle prin curti. fara sa se ridice caii brusc in doua picioare. si sa-si darame stapanii. o comiti. suntem in baie. si nu dai drumul la pee.

dai drumul la poo. cu mine in incinta. sau cu mine prin casa. cu usa deschisa. cand ma prind. sar ca arsa. dar e prea tarziu. cum opresti poo. cand s-a dat drumul la poo?! doar daca te omor. si n-am inima.

tu zambesti. faci poo si zambesti. e timpul sa ne cunoastem si mai bine. doamne, cat mi-as fi dorit sa fim invaluiti in mister.

cum e posibil sa fii atat de diferit? eu as vrea ca poo al meu sa ramana numai al meu. as vrea ca tu, oricine-ai fi, sa pleci in vacanta cand se intampla. sau sa faci overtime. sau sa iesi brusc. sa speli masina. si sa te imprietenesti cu un vecin cu care n-ai vorbit niciodata.

iar daca n-am incotro. si esti cumva prin casa. as vrea ca dupa ce eu ies. sa se blocheze usa de la baie automat. sa nu te lase sa intri. si sa fie afisata o lumina rosie intermitenta. si un sunet de avertizare. danger. pana niste agenti ai igienei dau verde.

ce-o avea de zis summit-ul de barbati? de ce vreti sa pee & poo cu noi? si, catre alte femei acum: va rog sa ma sustineti. sau nu.

trebuie dragostea sa contina si aspectele astea de pee si poo? sau nu.

27 de comentarii:

Anonim spunea...

Nu sunt de acord nici cu pee si nici cu poo in comun ! Si sunt si eu pervers, Slava Domnului ! ;)

Anonim spunea...

Grupul femeilor care sustin dragoste fara pee and poo este foarte mare, pun pariu... eu printre ele, membra activa. in sensul ca la inceputul unor relatii cand simt ca e rost de pee and poo la vedere, inchid usa de la baie cu cheia... sa transmit un mesaj clar. si daca asta e ingustime de minte si nedescatushare a sentimetelor ce ne leaga, so be it.

Anonim spunea...

Fara! Aici sint total de acord cu cireasa. Si cel mai bine mi se pare ca limitele astea trebuie stabilite cit mai ferm de la bun inceput; take it or leave it.

mamica de Sebastian spunea...

Idem si io fara pee si fara poo,macar acolo sa am si io momente de intimitate,desi de cind am odorul nici acolo nu mai pot merge singura:)

Anonim spunea...

Prefer alte descatusari/incatusari ! :)))))))))

Ronin Man spunea...

Another esti tu esti normala si ei nu:)) astea sunt lucruri care n-au legatura cu relatia, doar cu bunul simt...parerea mea! Daca mai vor poo la un loc sa-i bagi cu capul in toilet, poate ca le trece :))

Anonim spunea...

sustinem si aprobam pozitiv :-)) stii ca noi suntem de pe venus si ei de pe marte. le place, n-o sa inteleg niciodata de ce, dar face parte din cocoshism.
si vorba obositului si io-s perversa, slava domnului, dar una e amorul care include tot ce vor cei doi (cu limite impinse pana la pee si de ce nu si ... brr ... exagerez. dar o fac special!) deci una e amorul, zic, si separat, e deshartarea:-) cu cheia pe usa daca asa trebe.
in timp, (si)trebshoara asta duce galopand la pierderea dorintei in cuplu, parerea mea.

ruxa spunea...

si dupa asta te roaga sa'i storci cosurile, sau sa'i tai parul din nas, urechi?
sau sa'i speli boxerii alaturi de dantelaria ta.. nu, mersi!

another cherry spunea...

@obosit: esti pervers? ma bucur sa aflu acest amanunt:). dar impresia ca pee si poo nici macar nu fac parte din perversiuni. ci dintr-o intimitate incredibila, pe care barbatii o vor mai degraba asa. cat despre descatusari, asa sa fie. dar s-a stim si noi:P

@a cherry, stii ca eu sunt mai slaba de refuz. cand mi se spune ferm ca asta e calea, ma pune pe ganduri.

@mamica de sebastian: la tine e mai complicat. si ma intreb ce o sa faca sebastian cand o sa fie mare:)

@ronin: deci tu insisti sa fie asa. deci nu toti barbatii insista sa fie asa. biiiine.

@g: si mie mi-e frica ca pee & poo pe termen mediu-lung strica dragostea.

@ilinca dima: ah, da.

another cherry spunea...

@s: deci voi nu sunteti niciunul de acord cu asta. si si reusiti sa implementati. asta inteleg:)

mamica de Sebastian spunea...

@cireaso sper sa inteleaga cind o fi mare ca nu e frumos:)

Anonim spunea...

@ ilinca ->
Am fost terorizat de o iubita care voia sa-mi stoarca orice tentativa de cosh, alunita etc.
Am scapat cu viata ! :D

Anonim spunea...

nici eu nu suport ideea. imi da fiori. yacks!

ruxa spunea...

obosit, totul e bine cand se termina cu bine :)

Anonim spunea...

eu de la inceput impun intr-un fel un fel de limita..multe lucruri le facem impreuna dar sunt si destule care prefer sa le fac singura..
de exemplu cand mergem intr-un oras sau in excursii am momente in care dispar efectiv fara sa stie nimik de mine..si plec calatoare in lumea mea..inspectez peisaje..imi fac pareri..
se supara nu se supara asta e!doar nu am o relatie cu el ca sa-i fac pe plac..asta sunt!

Anonim spunea...

ca sa fac o rima : "couple poo and couple pee /break the fuckin' intimacy."

no way, never, parca a fost si un episod in SATC in care un bf al Mirandei lectura pe WC cu usa larg deschisa...io si asa am marea problema ca nu pot sa dorm cu cineva, dar sa impart si altele :/

another cherry spunea...

@mamica de s: pai sa vorbesti cu el in curand despre asa problema spinoasa:P

@dansulploii: si eu imi fac placeri separate si respect placerile separate ale altora. dar din drag pentru dragostea vietii mele, as imparti si asta. si am si facut. ma mir doar ca barbatii sunt asa de deschisi.

@tuvia: tare poezia. barbatii probabil ti-ar raspunde: a couple pee & poo per day/keeps the doctor away:P

Anonim spunea...

statzi ca am inspiratsie :

"if you want love to last forever
dont't try to pee&poo togheter :)"

another cherry spunea...

Love is gone?/Then its so obvious/That pee & poo/Shouldnt have come/

naked as we come spunea...

cih bleah
ha. cum ar fi sa intri in casa, scoti un abtibild [cu un slogan ori un desen semnificativ care sa declare in locul tau ideea de dont pee&poo next to me] si i-l lipesti de usa de la baie?

another cherry spunea...

pai, stii, de fapt, eu am o dilema. nu ma omor dupa asta. dar de dragul lor, al celor pe care ii iubesc, nu de dragul oricui, iau la pachet.

Anonim spunea...

Vezi de ce au fost facute apartamente cu 2 toalete ? :D

Anonim spunea...

A, eu sunt by myself momentan. Intr-o viata anterioara am impartit pee si nu m-a deranjat, dar de-acum incolo o sa inchid usa :).

another cherry spunea...

obositule, cred ca e mai degraba o dorinta de a imparti pe & poo cu cei dragi decat o lipsa de spatiu:)

s, nici nu stiu ce sa zic. sa ramai cum erai sau sa inchizi usa de acum inainte. in fond, asta face lucrurile picante. asa, de sfarsit de zi:)

Anonim spunea...

Trebuie sa recunosc ca era chiar amuzant; depinde mult ce atitudine are celalalt. Nu mie mi-a dat prin cap asta cu lasatul usii deschise ci lui, dar a fost haios. A insistat si cu poo, dar acolo am zis un "nu" hotarit si-asa a ramas :).

Adi spunea...

nu pot spune ca e una din activitatile preferate, dar nu ma deranjeaza. Il iubesc cu tot cu pee&poo si faptul ca pee&poo in prezenta mea nu-l face sa fie mai putin iubit de mine. In ceea ce priveste chilotii lui, intra la masina de spalat cu tot restul, si faptul ca si-a pus in cosul de rufe chilotii lui peste ai mei, nu-l coboara in ochii mei deloc. Este un om ca si mine, cu nevoi fiziologice normale, insa niciunul nu intra cu bocancii in intimitatea celuilalt. Daca eu vreau sa pee/poo singura, in spatele usii incuiate de la baie, nu intra nimeni peste mine.
Se poate si asa si nu e nimic scarbos sau pervers in asta.

another cherry spunea...

@s: deci totul pana la poo:P. inteleg. e o bariera importanta. eu am trecut si prin pee si prin poo. si cine mai stie ce o sa mai urmeze:)

@adi: nici mie nu mi se pare pervers in niciun caz. iar cand iubesc, vine la pachet cu asta. dar ma mir ca ei vor mereu asa. si ca noi am prefera sa facem lucrurile astea singure.