luni, 20 octombrie 2008

dragostea si sforaitul

080320_Snoring_vl-vertical

senzatia cand stai in pat noaptea. imbratisat cu persoana iubita. e asa de buna. incat ti se pare ca cine porneste razboaie pe lume. in loc sa faca asta. e un bou.

chiar am descoperit. dormind cu cel mai iubit dintre pamanteni. acum ceva vreme. ca adormeam numai cu nasul lipit de spatele lui. tinand-l in brate.

pe unde mai respiram eu, atunci? nu stiu. dar era perfect. cu cele 2 nari de cireasa lipite fest pe pielea pamanteanului. inseamna ca nimic nu mai poate sa mearga prost. deci putem sa dormim.

oare cine doarme acum cu el. stie sa-si lipeasca nasul la fel? a descoperit gaselnita? dar sa lasam pamanteanul. si spatele lui magic. care desi din materie dura. se poate respira prin el.

vreau sa vorbesc despre persoane cu care dorm. sau vreau sa fac asta. si ma pun in pat entuziasta. ca de-aia ma pun in pat. si mos ene il ia pe el in brate primul. il ia si il strange. iubitul meu lesina dulce. dar e normal.

intai pufaie usor. ma uit la el. si zambesc. pot si vreau sa imi acordez inima la respiratia lui. ma linisteste. ii trag paturica mai bine. sa nu cumva sa-i fie frig. si asta sa-i afecteze respiratia. si respiratia lui afectata. sa-mi afecteze mie inima acordata dupa ea.

si ma cuibaresc. pe langa el. dar nu adorm imediat. mi-e bine. ma gandesc la fluturi. la raze de luna. la copaci prin care trece soare. si la nori care merg repede. si atunci el incepe. sa sforaie. intai ca un avertisment. deja totusi putin prea tare. dar inca nealarmant.

ma intorc si ma uit la el. cum poate faptura cu care mi-am zis cuvinte frumoase. sa fie atat de dezagreabila. sa elimine zgomot care imbie la razboi?

acum am probleme. mi-e greu sa ma las eu cuprinsa in bratele lui mos ene. dar nu e tot. el deja nu mai sforaie. horcaie. mi-e frica ca moare. dar nu frica este primordiala. sa moara, daca asa ii e scris.

mie mi-e ca iubirea se subtiaza. ca laptele indoit cu apa. vandut pe post de lapte.

ma misc usor. miscandu-l si pe el. ca poate ii trece. si merge. 5.8 secunde. apoi din gura si din nas. ii ies fantasme cu zgomot asurzitor. fluturi parosi. de culoarea apei ce curge prin canale subterane.

ma intorc si ma uit. el cred ca arata la fel. pentru un ochi strain. dar eu vad cum i-au crescut coarne. si coada. trasaturile i-au imbatranit. carnea e neprimitoare. il urasc. pe barbatul asta sforaitor.

il lovesc in coaste. se apara moale. se intoarce. tace. il iubesc un pic de tot. dar e totusi un inceput. insa el incepe si horcaie ca un muribund. din nou.

mintea mea e goala de dragoste. nu vad decat o carcasa. buna de dus la macelarie. de transat. si de asezat pe un raft. la un pret special. doar e carcasa iubitului meu. n-o vindeti pe nimica toata. va rog. mi-a oferit clipe frumoase.

orice fel de afectiune speciala am. pentru cineva. in momentul in care impart un dormitor. si el sforaie. dragostea zboara cu aripi negre. si croncanit de corb batran. care anunta iarna. in noapte.

sentimentul bun. se schimba dramatic in ceva cu mutra hada. si intentii de omucid. dimineata il iubesc din nou. dar cu cearcane. si cand seara se coboara lin. ma gandesc. daca sa ii indes preventiv. 2 pufi mici de vata cu formol in nari. ca sa fiu sigura.

sau sa ma mut din oras. pe parcursul noptii. sa fiu navetista. el sa nici nu stie.

dragostea trece prin stomac. dar si prin urechile de cireasa. noaptea pe la 3.

18 comentarii:

Anonim spunea...

cred că persoanele astea ar trebui însemnate într-un fel. măcar să ştii de la prima întâlnire cum stă treaba :D

Anonim spunea...

a. cine sforaie intotdeauna? cel care se culca primul si se trezeste ultimul. fara pic de corectness.

be. se apasa usor pe barbie, deschizand tot usor gura, si dispare, pentru moment. (cavitate, inaltime, rezonanta, x).

Anonim spunea...

another, incearca sa il duci la sala, la alergat, poate asa lasa tot sforaitul pe banda de alergat...:)

Anonim spunea...

Melcul e obsedat de sala ! :D

Mai najpa este cand carcasa iubitului tau incepe sa traga si partzuri ! :)))))))))

another cherry spunea...

@picatura: da, ar trebui sa aiba tatuat un fluture negru si paros sub lobul urechii:)

@gigix: a. intr-adevar, ce nedrept.
b. chiar merge?

@codo: nu merge cu nimic. omul care sforaie, sforaie.

@obositul: asta, avand in vedere ca tine putin. si te poate lua somnul de la ea, nu nesomnul, e ok:)

Anonim spunea...

Auzisem eu ca daca fluieri se opreste din sforait. Eu zic sa duci la extrem treaba asta si sa-ti achizitionezi un nai. Il pui sub perna din timp si in caz ca... ;)

another cherry spunea...

webzro, am fluierat. am lovit. am sufocat. am marait. am cantat. am ciupit.
hahahh, asta cu naiul e mortaaaaaaaala. dar cine sa cante la el. el sufland pe nas ororile alea? sau sa doinesc eu, de dragoste si dor?

LiaLia spunea...

Vai, eu sunt o ticaloasa fara suflet care oricat de indragostita as fi, daca sforaie, ghinion, mai bine lipsa de amor decat lipsa de somn. Dintii frumoshi si lipsa sforaitului sunt probe obligatorii si eliminatorii :))

another cherry spunea...

uite ca eu duc sforait. cu greu, dar duc. nu duc pantofii urati. si mainile nasoale.

perfidius smith spunea...

sa stii ca el nu stie tot ce faci tu si nici nu isi doreste sa te tina din somn. cel mai nasol ar fi sa iti placa un om pentru ca sforaie si atunci sa cauti oameni sa-i iubesti pentru cum sforaie. la cum toata lumea se fereste sa mai sforaie in zilele astea, o sa iti fie greu sa dai peste ceva misto. si de altfel, e valabila si viceversa cand cauti barbati care nu sforaie.

another cherry spunea...

aoleu, ce complicaaaaaat. si vreau sa stiu cum crezi tu ca se refereste lumea in zilele noastre sa mai sforaie. adica logistic, asa.

B spunea...

sforaitul e la mega-oferta. in pachet cu parul ala de pe piept si .. cur si ...
:))
credeam ca iti plac astia

another cherry spunea...

nu stiu ce radio asculti tu. dar parul de la cur nu induce sforaiala.

B spunea...

radio bucuria

Anonim spunea...

eu zic mai bine sa iti iei un mai, nu un nai si sa canti din el o toccata de Bach.
asa macar o sa elimini energia negativa.
merge si cu o bata de baseball.

Anonim spunea...

scuze, another, nu mi-am dat seama ca a inceput.....

shhhh, shhhh, shhh, shhhh, poc, poc, poc.

Anonim spunea...

eu zic sa adormi tu prima :))
nu poti da gres cu asta

another cherry spunea...

@codo: a inceput. si s-a si sfarsit:). deci suntem ok.

@anonim: cand un om horcaie, te scoala din morti.