vineri, 10 octombrie 2008

ma antrenez pentru esecuri

Parents_can_avoid_tax_on_childrens_mortgages,_says_expert_large copy

colectionez in perioada asta refuzuri si esecuri.

mi-am dat seama ca nu prea stiu sa gestionez aceste 2 situatii. cand mi se intampla.

si in felul asta simplu, prin exercitiu repetat, o sa fiu mai bine pregatita. pentru cand o sa vina refuzurile si esecurile alea pe care nu le astept. si pe care o sa le pot primi cu zambetul pe buza de cireasa.

partea sentimentala e foarte importanta in demersul asta. o sa-i scriu maine lui brad pitt. si o sa-l intreb pe fatza. auzi? nu vrei sa fii prietenul meu? si cum si tacerea e un raspuns. uite un refuz. primul.

apoi o sa incerc cu joaquin phoenix. mai buza de iepure, nu vrei sa fii prietenul meu? lasa-ma sa-ti fac pe spate dimineata. e superoferta. iti dau si sandvis pe platou. si ma ocup eu personal sa ai sosete curate.

si apoi lui jason statham. din transporter. ala care e blond si poarta mereu maiou alb. si se bate. jason, bei cafeaua cu lapte sau neagra? tocmai pregateam una. si voiam sa stiu cam cand ajungi. ca sa ti-o servesc calda. a, ai baut deja? o lasam pe alta data. np.

si abia apoi o sa sun pe un barbat de prin metropola asta. ala care ma intereseaza. si o sa-l intreb din varful buzelor. ce faci diseara? ocupat? uita-te cum nu-mi pasa. dupa brad, joaquin si jason, tu esti nimeni.

apoi o sa trec la partea profesionala. eu de multa vreme vreau sa scriu versuri pentru cantece. si de ce sa compun asa, in gol. doar-doar o accepta cineva.

mai bine scriu 1. pentru the killers. 2. pentru sting. 3. pentru red hot chilly peppers. pe care ii si rog sa reia concertele impreuna. de dragul meu.

apoi sun la disney si ii rog sa semneze cu mine un contract de exclusivitate pentru vocea urmatorului personaj important.

stiti? am o voce fenomenala pentru desene. si o sa va relansati cu mine. tot ce aveti de facut este sa semnati aici. aaaa, va e frica? de-aia taceti chitic. lasa. si apoi merg la minimax. unde o sa le spun ca nici macar nu sunt de nasul meu.

iar de scris. nu vreau sa scriu decat pentru primul ziar din UK. o coloana zilnica pentru care nu accept decat un salariu foarte tentant. nu puteti chiar acum? e ok.

abia apoi o sa ma cer la un ziar de aici. unde sa fac asta. a, nu aveti in plan o coloana pentru mine? si nu aveti buget? e ok. dupa londra, nimic nu ma misca.

deci cam asta e. daca aveti idei de esecuri si refuzuri grandioase pe care le pot obtine, apropiati-va. imi faceti un bine. ma pregatesc strategic pentru viata.

14 comentarii:

Anonim spunea...

Warren Buffet cauta un urmas pentru postul de CEO pentru Berkshire :-)

another cherry spunea...

eduard, ca sa fiu sincera, mi-e frica ca in cazul ast chiar am sanse. nici nu stiu daca sa le scriu.

Anonim spunea...

la ce metropola te referi? aaaa, si ce se mai aude cu cei trei barbati?

another cherry spunea...

la bucuresti, deocamdata. aici ma intereseaza cineva.
pai situatia e la fel. imi plac. si lor le plac alte 3 femei. si niste barbati le plac pe cele 3 femei. pe mine ma plac probabil alti 3 barbati. aoleu, m-am incurcat. ce ma intrebai?:)

Anonim spunea...

Sincer, dupa vacanta ta cretina (adica in Creta) nu mai ai prospetimea de dinaintea acesteia.
Este bun exemplul asta de esec ?

Te rog sa-ti revii ca nu mai am unde sa-mi beau cafeaua. :P

another cherry spunea...

Aoleu, ce mi-ai tras la cap. Asta da esec, sa-mi spui ca nu fac bine ce fac aici, cu penita. Asa de mare incat daca sefa mea imi zice ca nu mai scriu proaspat, o sa-i zic in fata. Poti sa zici ce vrei, ca nu ma atinge. Obosit mi-a zis inaintea ta ca sunt obosita:)

Anonim spunea...

am vrut sa imi aduc si eu contributia la acest topic da nu reusesc. nu reusesc sa gasesc esecuri. deci asta e un paradox. sa nu reusesti sa te gandesti la esecuri.

another cherry spunea...

vai codo, am crezut in tine. cum naiba nu reusesti? adica totul, dar chiar totul e roz? asa e la melci?

Anonim spunea...

Sefa ta e nimeni prin comparatie cu mine ! ;)
:))))))))))))))

another cherry spunea...

Aoleu, poate citeste:)

Anonim spunea...

da, e roz bonbon cu aroma de vanilie :)

Aurel Virlan Passion Photography spunea...

pai de ce crezi tu ca daca Brad Pitt tace este un refuz?
ai cazut in butoiu' cu pesimism?

another cherry spunea...

raspunsul la a doua intrebare e da. dar ma zbat sa ies.
iar la prima. dar ce inseamna cand tu faci demersuri si cineva nu da niciun semn?

Aurel Virlan Passion Photography spunea...

wow... ai facut demersuri pe langa Brad Pitt?
...eu nu am avut curaj sa fac demersuri pe langa Nicole Kidman...