miercuri, 15 octombrie 2008

penibila dar inocenta

funny09

adica situatiile alea cand ar trebui sa vreau sa se deschida pamantul sub picioarele mele. dar eu sunt nestiutoare ca mi se intampla ceva nasol. si atunci stau serena si zambitoare. ca si cum sunt ok.

sa vedem.

cand merg la masa cu un date nou. sau un contact important de business. si imi ramane ceva intre dinti. de obicei e patrunjel intre canin si incisiv. am eu acolo o groapa mica. in care se pituleaza perfect. tot felul de dracii culinare.

sau mac din chifla pufoasa. intra perfect in gaoace. si ce-mi mai plac chiflele cu mac. asa de tare. incat uneori as da un regat pentru o chifla cu mac.

sau un kilogram de branza mozzarella. bine zidita la baza dintelui. sau, daca chiar e o zi proasta. am o foaie mica de salata. cea mai mica foaie de salata care se poate imagina. si care mi-a acoperit un intreg dinte.

e, si eu vreau sa fiu spirituala. si rad. si fac giubuslucuri. si imi arat gura cu tot ce are in ea. cu dinti, limba si gingii. in semn de prietenie. si comunicare deschisa. iar interlocutorul sta sa moara.

ba de ras. cand e mai nemernic, asa. ba de mila. cand e un om bun. caruia i s-a intamplat acelasi lucru. dar indiferent care e categoria. ii e megatarsha sa zica.

iar daca chiar daca zice. eu intru in pamant. cu foaia mea mica de salata. si cu bobita de mac. si cu branza mea tot. deci tot rau. oricum o dai.

si cand sunt la mare. si ma zbengui in apa. si ma stropesc. si ma distrez nevoie mare. ca un pestisor. mi se pot intampla 2 lucruri. unul des. sutienul pleaca de pe unul sau doi sani. si eu nu ma prind. si ma zbengui in continuare.

cu aceeasi nonsalanta ca femeia aia. careia i-a iesit un san din sutien. prin 1992 parca. cand incerca sa debuteze ca si cantareata la o emisiune in direct. la TVR.

si altul mai rar. dar mai de efect. cand ies din apa. si imi iese din nas un muc. dar nu orice muc. un muc mare, verde, si ud. si eu ma duc pe prosop. si ma bucur de soare. si de vacanta. si de viata. dar ma bucur cu mucul pe fata. si cei din jur se bucura si ei.

si nu spun. ca nici nu stiu cum sa faca asta. si ma lasa asa. pana ma duc la baie. sau vine noaptea si fac dus.

si, in final. dar nu mai putin interesant. e cand sunt la birou. si hainele de pe mine se hotarasc sa ma boicoteze. aproape letal.

odata am intrat in sedinta cu 8 sefi mari de la porsche. purtand o vaporoasa bluza de matase naturala cu nasturei de sidef. 2 dintre nasturei, cei din zona inimii de cireasa, cedand presiunii enorme, s-au deschis.

si bluza s-a dat in laturi. lasand la iveala o lenjerie sexy cu dantela alba. si nu prea am mai avut prestanta. in ce aveam eu de prezentat. chiar daca i-am inchis dupa o vreme. in urma privirilor amuzate ale colegilor mei ingineri de succes.

si cand port fusta. si sunt la birou. ori uit sa inchid fermoarul. am mers o data juma de zi. am fost in sedinte. am fost la sala de mese. m-am incruntat. am tinut discursuri clientilor enervanti.

sau cand ies de la baie. si o parte de fusta ramane prinsa in dres. motiv pentru care partea din spate. toata sau macar o fasie. e ridicata sanatos. pana la nivelul feselor. sau macar coapselor. bleah.

iarasi nu-ti prea zice nimeni. oameni rai. care se sparg de ras. ca umbli cu fundul gol. in vazul lumii.

voua ce vi s-a intamplat naspa. din categoria penibil dar inocent.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Aveam niste pantaloni noi carora li se deschidea fermoarul de la slit. Eu nu stiam, eram mandru de pantalonii mei teflonati de la Secuiana.
Cand mi-am dat seama am inceput sa inteleg/interpretez toate zambetele interlocutorilor din ziua aceea.

Anonim spunea...

Aia cu sutienul mi s-a intampla de f. multe ori. Da am pierdut si slipul cand au fost valuri mari si vrajmase! Foarte dragut. Si sotul meu se spargea de ras. Si aia cu fusta-n dres mi s-a intamplat. Dar mai este aia cand razi, si tu, adica eu, sau poate si altii, au un ras placut, cand deoadata iti iese un fel de nechezat gajait si penibil. asta tot in prezenta unor persoane pe care tre' sa le impresionezi in mod placut. Ma mai gandesc si la altele!

Anonim spunea...

Ah eu fac din alea late cu: "cine o mai fi si idiotul care a spus/scris asta?" cand de langa mine se aude o vocea sfirijita... - eeeu. Atunci imi vine sa ma fac mica, mica pentru ca desi mi s-a parut o idiotenie nu-mi vine parca sa le spun asa oamenilor in fatza.

another cherry spunea...

@obosit: Secuiana poate a lucrat cu tine, nu impotriva ta. nu e asa ca ai avut foarte curand o relatie cu o colega de birou?:P

@anonim: stiam eu ca nu sunt singurul fruct victima sigura a unor vicii de procedura:). m-ai facut sa rad in gura mare cu asta cu gajaitul cand razi. ce funny:))

@a cherry: tatal meu i-a zis unui coleg de serviciu, iesiti fiind in pauza. ia uite, oare cine i-o mai trage-o si grasei aleia de vizavi?! si colegul a zis. eu din cand in cand, ca e nevasta-mea. atat.

Anonim spunea...

@ another ->
Salutari tatalui tau ! ;)

Baieti, nu ratati ocazia de a avea o iubita dolofana. Te scoate din orice incurcatura financiara (chiar daca se imprumuta la randul ei), iar in pat te face sa te simti imparat - nu-ti poate refuza nimic ! Enjoy ! :D

another cherry spunea...

Da obositule, am auzit ca asa e. Ca dolofanele te multumesc global. Dar eu de unde sa stiu. Eu, cireasa trasa prin inel. Sau ma rog:)

Anonim spunea...

Incearca cu un ... dolofan ! :D

another cherry spunea...

ah, cum poti sa ma sfatuiesti asa ceva? la dolofani nu e ca la dolofane. am incercat si stiu. dolofanii sunt de obicei lenesi si suficienti. si la cap. si la trup.

Anonim spunea...

Si la cap ?!? Bleah ! :(

ruxa spunea...

pai... sa vedem
uitat nume sau, si mai rau, spus lu gigel ionel. in mod repetat.

slit deschis la pantaloni. nasture zburat (de tot!) la camasa. fond de ten cu doua tonuri mai inkis (asta cand am incercat unu nou la sephora si nu prea era lumina) si, cea mai sinistra, si nush cum imi iese, inclinat pahar dus la gura inainte sa ajunga la gura. fireste, varsat pe mine.

aia cu sutienul nu mi se intampla, ca la mare nu port :)

LiaLia spunea...

Vama Veche, seara, fum, bautura si barbati. Toti fug de mine ca dracu de tamaie. In Vama Veche??? De mine??? Pana m-am dus la o buda unde aveau si un ciob de oglinda si mi-am vazut dintzii cariati de negreala de la porumbul copt. La servici obisnuiesc sa ies de la wc cu hartie igienica lipita de talpa pantofilor. Si o pliiiimb asa pe la toate 3 etajele.

Anonim spunea...

@ ilinca ->
Sfatul specialistului - Nu mai purta nici in restul timpului pentru a evita situatii ... penibile ! :D

@ lia ->
Sfatul apecialistului - Nu te mai duce la serviciu ! ;)