joi, 17 septembrie 2009

cu masturbarea pe post de somnifer

smochina

Ca eu pledez cu inima deschisa si mana larga pentru masturbare, asta o stie deja chiar si cineva din mediul rural. Care nu are net acasa si sta cu parintii.

O sustin pe batrana dar complet nezaharisita doamna M cu toate panzele sus. Ea are metodele ei experimentate, nu ma bag. Cum necum reuseste mereu sa mi-l aduca negresit de guler pe tanarul, superficialul si zurgabiul domn O.

Salut joaca cu mine insami. Mai ales pentru placerea momentelor chinuitor de intense pe care le petrec in compania mea. O insotire care imi face mare bucurie. Cand ma plac asa cum ma plac, ma bucur oricand de nitica asemenea intimitate.

Doar eu si cu mine si cu pamantul oprit in loc. Departe de tumultul vietii cotidiene. Ce imi pot dori mai mult? E, ar mai fi cate ceva. Dar ce ma fascineaza este ca doamna M are si rol de somnifer.

Cand gandurile cu neghina refuza sa zboare ca fluturi negri din capul de cireasa. Si orice altceva paleste in fata unei insomnii ce matura totul in calea sa. Doamna M este unul dintre inamicii de temut ai ochilor mei larg deschisi.

Sigur, intai incerc si eu ca tot omul necireasa. Beau o canuta cu lapte cald. Si uit mereu sa-mi sterg mustetile cu maneca de la pijama. Ca mi-e prea somn. Le gasesc pe musteti dimineata, tot acolo. Dar in varianta lor cornoasa. Pietrificate.

Mananc ceva bun de tot din frigider. Cand am insomnie, imi ofer mici premii. Branza de capra din soiul cel nobil. Sau rahat turcesc de la prietena Nihal. Si ma uit pe cartea cu privelisti ametitoare din Italia.

Apoi incerc iar sa lipesc genele unele de altele. Pana se incurca si iese un balamuc total. Dar uneori nu razbesc doar cu-atat. Insomnia este o fiara turbata care inghite cirese. Si-apoi ragaie multumita de-asa masa imbielsugata.

Si pana la urma ma inham, ce sa fac. O chem in ajutor pe doamna M. Ea nu are nimic din rafinamentul doamnei T. Dar imi fac treaba cu ea. Stiu de la inceput ca daca e sa fac o treaba cum trebuie si nu de mantuiala, ne apuca dimineata. Oh.

Dupa modelul dau un ban dar stiu ca face. Aici treaba sta tot cam asa. Aloc un timp t dar stiu ca apoi sigur dorm.

Eu credeam ca doar eu procedez asa imoral. Atunci cand mos ene nu ma strange suficient de tare in brate incat sa lesin instant pentru 8 ore. Dar a avut un alt fruct curaj sa-mi impartaseasca din aceleasi activitati de budoar. Si m-am inveselit.

Mi-am dat seama ca pot scoate fara efort si imediat o carte. Cum sa scapi de insomnie in 3-4 pasi simpli si porcosi. Lapte cald, branza de capra plus rahat turcesc. Si 1-2 masturbari. Cate trebuie, dupa cat e de acut cazul.

Dar voi sa cumparati cartea, da? Chiar daca ati aflat astazi cum se face sa cazi pana la urma istovit in somn adanc. Ca sa ma sustineti pe mine asa. Sa mai pot inventa, fara stres financiar, si alte chestii interesante.

17 comentarii:

Miha spunea...

hahahaha:D si eu apelez la doamna M cand nu pot sa dorm si functioneaza!:D atata sinceritate mi-a adus un zambet larg in dimineata asta:D

Vlad spunea...

La 8 linguriţe de cafea în fiecare dimineaţă, e de mare mirare că doamna M mai face faţă.

P.S.: Şi nu te superi că adormi imediat după aia? Că aşa fac gagicile, se supără dacă adormi imediat după aia.

another cherry spunea...

@Miha: hihi, pai sa facem un club. Clubul care o respecta pe doamna M saluta grupul femeilor care apeleaza la somnifere:P.

@Vlad: 8 lingurite dimineata. Ca mai vin cateva si pe la 4, asa. Ba da, ma supar cumplit. Ador bosumflata, dar ador:).

Miha spunea...

haha. Da, sa facem un Club! Cunosc deja si alte amatoare care se bucura de doamna M in noptile insomniace si care s-ar inscrie bucuroase!:)

Miju spunea...

adica doamna M apelata dimineata iti strica ziua?

Sabin spunea...

Doamna M? La noi, grosier spus, merge si doamna L, important e sa ne faca cunostinta cu domnisoru` O:D. Oricum...niciuna din ele, dupa cum bine ai spus, nu are rafinamentul doamnei T. Nici nu ar avea cum din moment ce sunt contemporane cu Bamboo, copii minune, claxon, Boc, incalzire globala, etc. Daca mai remarcam si ca niciuna nu are vreun magazin cochet de mobila stil putem eclama nu EVRIKA ci: QED!;)

another cherry spunea...

@Miha: cate stii? ca aduc si eu 2:)). sa vedem daca reusim sa strangem suficiente semnaturi:P

@Miju: ei, iti trebuie timp pentru asta. eu dumineata am de deschis lumea mea reala, lumea mea virtuala, lumea lui hotcity virtuala. si de facut si cafea, de spalat pe cap. iti dai seama cate chestii? unde mai incape aici si doamna M?

@sabin: ai citit, ce bine:). sus doamna M si doamna L, prietene vechi dar incomparabile cu dna T.

Anonim spunea...

Join the club! Ti-am mai povestit eu odata de un ...dildo? Sys

ajnanina spunea...

cum naiba faceti? ca pe mine m-ar tine treaza pana in zori...

another cherry spunea...

@sys: da. nu sunt mare fan, trebuie sa recunosc. eu cu mine imi sunt de ajuns:D.

@ajnanina: 40 de minute ar cam trebui sa ia toata treaba. apoi, somn lin:).

Sabin spunea...

Accidental merge si cu doamna M sau L, dar, ca sa nu devina obicei, ceea ce ar fi grav:)), se poate apela la, vorba milionarilor, "suna un prieten":D. Pare mai natural, desi exista riscul ca prietenul sa nu fie insotit de d`soru O:)
cineva a scris 40 min, plus-minus cat?:D

another cherry spunea...

@Sabin: te contrazic la partea cu grav. zau ca chestia asta nu te face sa orbesti, cum ne zicea cand eram mici. si oricum, nu e deloc in detrimentul partenerului:).
plus minus 12, as zice eu.

Sabin spunea...

desi sunt incapatanat, iti dau dreptate, nu de alta dar, cum cercetatorii britanici n-au ajuns la concluzia orbirii, n-am argumente si...ai dreptate, nu face rau la partener, iar dac ar face...oricum uneori dam dovada de un egoism mai mare decat o mica M. hmmm, as avea ceva de comentat cu privire la plus-minus 12, in situatii de risc maxim, in lift, cinema, masina, cimitir sau unde s-omai putea face excitarea e sporita de teama de a nu fi prins, asa ca, in mod exceptional, mai putem creste la minus:))

Vlad spunea...

Acuma m-am gândit. De ce e doamna M? E căsătorită?

another cherry spunea...

@Vlad: cred ca mai mult pentru ca e in etate. un pic garbovita de ani, desi nemuritoare.

Anonim spunea...

Hai ca m-ati convins, ma inscriu si eu in clubul asta. Pot fi membra chiar daca, la varsta mea e inca domnisoara M, nu? Se face ea mare.

No One spunea...

pe domnul sau doamna, L sau M, cum io fi indentitatea, il bag rar in seama ca are darul de am mai vrea conversatie si ma tine treaz toata noaptea la o vorba. prefer o carte...pe care o fol ca arma mortala data peste doamna Mana. doar trebuie sa fiu atent sa nu dau peste ea cand se intinde dupa telefon.