miercuri, 16 septembrie 2009

misterul huliganismului aplicat profesoarei de latina

punga

Am lasat sa treaca 14 ani. 14 ani lungi de tot. Asta ca sa sterg orice banuiala.

Cine ar putea sa mai creada acum ca o cireasa, dupa atata amar de vreme. Este autoarea brutalizarii unei femei batrane, matahaloase si sarace. Fiziceste dar si spiritualmente. Cine? Sunt la adapost de orice ipoteze.

Nimeni n-o sa poata atribui cruzimea acestui act unei eleve aproape sterse si cam grasune de la clasa J. Care se fastacea mereu prost in latineste. Sub privirile vulturesti ale dirigintei ei. Suferinde de halena si discurs cu precipitatii.

In fond toti ne balbaiam atunci. Si dupa mine au mai suferit si asudat si altii atatia ani. N-au cum sa ma dibuie. Eu sunt o persoana respectabila. Am fost si maritata. Cum puteti sa ma intrebati daca am ciupit-o de slana pe profesoara de latina?

Acvila non capit musca, o sa-i zic intai zeflemitor. Cand o sa ma inghesui cu trupul meu mic peste ditamai carnea. Pe o straduta intunecoasa de langa liceul cu pricina. Nu stii ce sa-mi raspunzi la asta, ha? Nu ma privi asa inocent. Stii tu.

Acvila non capit musca, o sa ii urlu in fata ei. Ce poarta ochi mici si porcesti si acum tragand a groaza. Eu purtand pe fata un ciorap de dama cu picatele. Lucru care face de nerecunoscut trasaturile aprige de cireasa loaza la invatatura. Si trebuie ca sperie cumplit orice victima.

Acvila non capit musca, femeie cavou al tineretii mele. O sa-i suier in timp ce ii recit toata litera A din dictionarul cu zicale celebre latinesti. E rau sa fii in deriva, ha? E timpul sa platesti.

Apoi o sa scot repede din sacosa doua oua fierbinti. Si o sa o rog sa le tina bine la subsiori. Am citit intr-o carte ca asta provoaca suferinta suficienta. In timp ce o tin ocupata cu treaba asta, scot un patent si incerc sa-i smulg si o unghie.

Intre timp ea o sa fie cumplit de speriata. Sunt sigura. Iar eu vreau sa ii fac psihicul un infern. Asa ca o sa-mi pun pantofii cu tablita pe care ii ura atat. Si o sa-i trag cu ei la turloaie. Ciupind-o in timpul asta sistematic si rapid, pe toata suprafata corpului.

Ma rog, daca s-o putea sa-i fac toate astea. Ca ea e cat o batoza mestecand in dinti bucate. Si eu, abia daca ridic mainile ma pot compara cu un degetar. Sa-mi iau un asistent pentru aplicarea actului de huliganism?

E prea riscant...Dupa ce am asteptat 14 ani tocmai sa nu pot fi banuita. Acum nu merita sa distrug totul. Printr-o neglijenta sau decizie necumpatata. O sa mananc si ceapa si usturoi. Si o sa-i vorbesc de-aproape. Gura la gura. Cum facea si ea.

Acvila non capit musca, o sa-i urlu in obrazul verde. In timp ce pic dintr-o sticla intr-un pahar cu apa cate o picatura romaneasca. La rastimpuri indesite. Am citit in alta carte ca asta streseaza teribil.

Ziarele o sa vuiasca a doua zi. Huliganismul perfect, o sa se cheme. Huliganismul secolului, va spune editia de seara. Profesoara de latina ciupita bestial de corp. Autor necunoscut.

Si, dupa niste cercetari: suspiciunile duc totusi catre un maruntel profesor de latina din provincie cu o respiratie urat mirositoare. Care ii vrea de multi ani catedra. Si a declarat public ca este dispus la orice pentru a o obtine. Este retinut acum pentru declaratii. Revenim.

Mda, asta nu prea imi convine. Este incredibil cat ma induioseaza situatia lui. Daca o sa intre la puscarie om nevinovat? Legea s-a inasprit. Pentru ciupit iei acum pe putin 7 ani. Pentru vanatai la turloaie, cine mai stie cat.

Doamne, cum m-am inmuiat. Si era totul pregatit. Chiar si ciorapul.

15 comentarii:

a cherry spunea...

Doamne, cherry, daca stiam.. nu ma inhaitam niciodata cu tine in haita noastra cireseasca. E posibil asa ceva? Iti dai seama cat suferea femeia oricum din cauza halenei care ii iesea de-o data din gura cu o limba moarta?

Unknown spunea...

FFS! Nu te induiosa Cireaso. Profesorul de latina maruntel e la fel de rau! Poate astfel va fi pus la loc sigur si nu va mai torutura alti elevi. Si elevii din provincie sunt oameni. Cireaso. Lasa-ma sa o fac eu. Filmez totul si iti aduc poze. Iar tu o poti teroriza pe a mea. si pe cea de franceza.
Asa chiar vom fi deasupra oricarei banuieli.

another cherry spunea...

@a cherry: OMG, ce tocmai ai zis tu aici e tare rau. aproape mai rau decat ce am latrat eu despre ea. daca stiam, a cherry, ca de-asta mi-esti, nu ma inhaitam cu tine. sau de fapt ma inhaitam dublu de cat am facut-o:D

@Marie Jeanne: superdeal. Daca incrucisam in felul asta lucrurile, chiar ca nu o sa ne mai dibuie vreodata. (aici vine semnul ala mov de azazel de la mess)

another cherry spunea...

@everybody: auziti? a vazut-o cineva pe LiaLia?

Miju spunea...

Pe LiaLia? am vazut-o eu prin iunie, la un gratar si la conventia de tatuaje sibiu. de ce?

aveam si eu ceva probleme cu profesoarele de franceza, dar am considerat ca le-a batut viata destul. am ramas doar cu amintiri anectodice din acea perioada. chiar acum, dupa concediu, am scris un post in care le pomeneam, ca am fost in franta si am vorbit de m-au durut mainile.

Monica spunea...

Cadou!

anca spunea...

Te-am dibuit, draga :)

ce mai faci?


Anca din liceu

anca spunea...

Te-am dibuit, draga :)

ce mai faci?


Anca din liceu

another cherry spunea...

@miju: pai pt ca mi-e dor de ea si nu mai zice nimic. si nu stiu unde e:). si tu ai fost in franta de curand?

@Monica: esti mortalaaaaaaa! Cum ai gasit tu cana asta:))).

@anca: vreau neaparat sa-mi zici cine esti si poza e prea mica si eu am facut doua licee. zi-mi mai multe, te rog frumos.

Anonim spunea...

Super articol..dar cred ca trebuie sa stai la coada..pentru ca, asa cum bine am ghicit, este vorba de Dna S..cu lool cea cu vesnicul pulover albastru ;-)....sirul celor cu ciorapei pe fatza care o asteapta la smuls unghiutzele este lung ;-)..Sonia, tot o fosta colega de liceu..doar in trecere ;-)

another cherry spunea...

@sonia: tu esti de la liceul meu nr. 2, nu? ce mai faci? spune tot, nu pleca asa. si da-mi pls numele complet, sa te pot gasi pe facebook. anca, si tu, pls-pls.

Anonim spunea...

E aquila non capit muscam, fetitzo! nota 4:)

another cherry spunea...

@Anonim: stiu, of. dar nu vreau sa ma conformez, na.

Monica spunea...

na, ca raspund dupa ce a trecut baba cu colacii: cautam niste muste urate, initial. Apoi ceva cu o acvila din Mexic. si n-am gasit decat cana asta si ma gandeam ca in cel mai rau caz o poti da de cap in momentul huliganismului secolului. dar mie imi place povestea cu doua licee:)zi-mi ca ai fost exmatriculata;)zi ceva scandalos! :)))

No One spunea...

deci sa nu va puneti cu cireasa, ca razbunara-i apriga... asta... dupa 14 ani de la fapta :)))
amuzant articol dar o data scris nu mai poti sa actionezi ca ai lasat dovada pe net. :P