miercuri, 18 iunie 2008

bitter dildo vs. power puff girls

cand fratii fake au scris despre bitter dildo, m-am mirat un pic. intelesesem de ce dildo. dar nu intelesesem de ce bitter. mie mi se paruse sweet. so sweet.

acum am inteles. si imi pare asa de rau. la fel de rau precum ii pare lui dildo de noi. power puff girls, cum ne-a zis el cu dispret. disimulat exact cat trebuie. ca sa nu cream un conflict pe bune. ca doar traim in acelasi dormitor. si vrem armonie.

dildo e un barbat ff dragut ca infatisare. si pare si ff placut in general asa, ca om. e blond, cu ochii verzi cred. si cu alunite ademenitor lipite pe pielea care se vede.

ne-am cunoscut de 1 mai, la mare. cand el a intrebat ce trebuie sa fac ca sa ma culc cu tine. eu, cireasa limbuta de fel, am cam amutzit.replica a ajuns deja celebra printre prieteni. si prilej de bascalie. normal cumva.

dar ne stiam oricum dupa fatza din locul unde mergem toti cand ne e sete. que pasa. urma sa ne mai intalnim sigur.

asa ca atunci cand s-a apropiat sa vorbim, l-am primit deschise cu zambet, a cherry si cu mine. e atat de frumusel. si cum prima noastra conversatie a fost simpatica, eu tot sper ca ce a urmat, niste interactiuni cu gogaltzi, e doar o faza. si ca o sa fie simpatic din nou.

dar nice try. try again. frumuselul m-a intrebat acum cati ani am. am spus. mi-a replicat ca a mai vorbit el cu femei de-astea de varsta mea. eu m-am bucurat. deci sunt un produs care ii e cat de cat familiar.

aici, in acest moment al conversatiei, a facut o pauza mica. si i-a iesit din gura o bucata destul de mare de amareala. cam de dimensiunea unei bucati de branza telemea de oi. cand chemi multa lume la masa.

a zis ca vrea sa inteleaga. ce. am zis eu amabila. e atat de frumusel. daca acum cativa ani eram diferita. si cum am ajuns aici. mi-am dat seama ca iar e de rau. e clar ca unde am ajuns noi lui i se pare horror. indiferent ca nu stia cum eram inainte.

in spatele lui, un pic deasupra capului, a inceput sa ruleze 3D un film cu indieni si albi. diferente culturale imense. lipsa de comunicare si toleranta. rezultat previzibil: varsare de sange.

nu, nu doar tu...tu si toate femeile astea. dar tu esti capul rautatilor. ce v-a facut asa. vreau sa vorbim serios odata. si iarasi: cum ati ajuns aici si asa. ce s-a intamplat. si cum. si cand. si de ce.

indienii dintre umerii lui se macelareau pe capete. sunete de lupta, icnete, parjol si foc si para. vaete, lipsa de intelegere si toleranta. dusa la extrem. culturi diferite, ce vrei.

eu nu mai voiam. sa vorbesc cu el serios. pleoapele mi se lasasera grele peste ochii de cireasa. mi-a scapat un oftat. am mai luat o gura de apa. dar mi s-a parut salcie. totusi am spus ca da, e o idee buna. e atat de frumusel.

am fost intrerupti brutal de nepriceprea galbenilor in infruntarea cu balonul. frumuselul a plecat. dar a lasat pe masa 3 fiole cu chinina.

am inteles fara sa-mi zica, ca e un tratament. pe care trebuie sa-l fac pe loc, in doza unica. asta daca vreau sa mai vorbim de la egal la egal si sa ne si intelegem. nu ca pana acum.

voi intelegi ceva? nici eu. unde gresesc? si cand m-oi fi schimbat? de ce am devenit creatura asta de acum. o creatura care ii displace lui bitter dildo atat de rau. incat nu se poate abtine sa nu zica despre asta. cu atata of.

dar care ea, creatura, nu s-a simtit niciodata mai bine in pielea ei. si mai fericita cu viata ei. dildo, ce vrei sa zici de fapt? eu sunt fericita. power puff or not. tu?

40 de comentarii:

Anonim spunea...

another cherry, si mie mi-a zis cam acelasi lucru acum vreo saptamana or so. + Ca nu suntem feminine, ca suntem girl power cu toate pozele alea cu unghii blood-red de pe blog, ca o femeie nu trebuie sa fie asa... ceva bla bla d-asta. Si ca el e mai conservator in gandire a-propos de femei. Dunno ce inseamna asta. Eu i-am spus ca se uita la noi, dar nu stie sa vada.
But anyway, daca tu esti capul rautatilor, atunci plecaciune, sef de trib!

another cherry spunea...

:)). este vb tot de el, the bitter dildo sau de alt personaj?
ca deja simt cum se bulbuca o revolutie in que pasa:).
cica da, cica eu sunt, deci va rog sa va strangeti in jurul meu cand ne pregatim strategia:P

Anonim spunea...

I'm in:) Bietul dildo, nici nu stie in ce a intrat:))

Anonim spunea...

SFATUL COWBOYULUI SPECIALIST -> Sefa, scalpeaza-l ! Altfel riscati sa va bage pe toate in aceeasi rezervatie !

Unknown spunea...

eu cred ca bitter dildo incearca sa-ti insufle un sentiment de nesiguranta si vulnerabilitate ca sa-si rezolve problema cu "ce pot sa fac ca sa te culci cu mine"...
esti bine, pisi. dontori. bitter dildos pe toate drumurile, sweet happy dildos mai rarutz (dar mai dragutz) :)

Unknown spunea...

sau data viitoare in que pasa ia-ti andrelele si zi-i ca vrei sa-i faci un fes sa-si prezerveze gandurile alea calde in cap, that will throw him off. pana se prinde, ai si fugit...

Anonim spunea...

:)) cum le zici tu, mai irino, mai rar cineva, auzi..

Unknown spunea...

pai nu? eu zic ca e un scenariu plauzibil, asta cu reversed psychology...zau. lumea e rea, invidioasa...pizmasha chiar.

Anonim spunea...

Exact asta ii spuneam si eu ciresei prietene ieri. Daca dildo asta e bitter tocma pentru ca nu stie cum sa apuce o power puff girl? Si atunci, nu e mai bine sa o atace?

Unknown spunea...

pai DA!!! asta zic. cel mai simplu scenariu. a face curte unei cirese power puff e o lucrare de mare anvergura. nu oricine poate face fatza...Q.E.D.

Unknown spunea...

nimic nu e mai previzibil decat bullshitul, zic eu...

Anonim spunea...

saracu' de el... eu cred ca-i un complexat baiatul asta! Ce sa zica si el!? Am vazut fete feminine lasate balta de cate un nepricopsit pentru fete mai putin feminine, din Dumnezeu stie ce motive. Adica fii tu mai feminina pentru mine (schimba-te, ce dracu')si daca te-ai schimbat las' ca te parasesc pentru alta cu mai multa personalitate!

Unknown spunea...

nu cu mai multa...cu alt gen de personalitate...care in general n-are nici o legatura cu al tau si e mai floozy asha, eventual...in which case nici nu tre' sa-ti para rau ca s-a dus :)

Anonim spunea...

eu sincer, nu vreau sa-l desfintzam pe dildo. Doar e un frumusel:) dar sa ma ierte dumnezeu daca am vazut vreo femeie mai feminina decat cireasa prietena. pe bune acuma... Poate avem viziuni diferite despre notiunea asta. Dar daca nici oja rosie, fundele in par, sclipiciul si decolteul nu te fac feminina, atunci...

Unknown spunea...

pai da, deci nu e asta. poate ca simte ca cireasa are in plus ceva ce el si-ar dori da' nu s-au aliniat astrele corespunzator si a pierdut randul la. nu zic ce, ca nu e frumos si sunt o doamna. azi.

another cherry spunea...

eu am crezut in el. mi-a placut. dar amareala asta pe care a lasat-o deunazi la masa, dupa ce el a plecat, m-a dat. gata. realmente a ramas ca o ceata deasa de bitterness. a trebuit sa fac eforturi mari sa o dau de-acolo:-(

another cherry spunea...

@anonim: asa e, si au am vazut de-astea. ce n-am inteles la bitter dildo este dorinta asta de a ne impartasi ce rau crede el ca suntem noi. o dorinta care nu duce nicaieri. noi n-o sa ne schimbam in urma dialogului. ba chiar ce nu ne omoara ne intareste, deci o sa fim si mai puff. deci, I'm puffing and huffing and blow your house in:P

@cidul: rahan are lua scalpul asta. eu vreau sa procedez mai gingas:P. cat despre o rezervatie cu noi toate la un loc, va dati seama ce fun ar fi?:)

@irina: nu cred ca ma place, sincer acum. sigur ca greseste aici:)), dar nu cred ca ma place. cred ca ii produc, si de fapt toate ii producem, o mare nedumerire transcendentala:)

Anonim spunea...

depinde la ce nivel se produc la el in corp nedumeririle transcedentale, eu n-as merge asa departe :))

another cherry spunea...

hahahah, ar trebui sa ma duc si eu asa simplu la el, cum vine el la noi, si sa-l intreb asta cu nivelul:). o sa ma gandesc:)

Anonim spunea...

macar ca se scarpina-n cap cateva secunde pana pricepe, si tot e ceva...

another cherry spunea...

totusi de ce o lua stilul nostru de viata ca pe ceva personal impotriva lui? aici nu mai inteleg. si de tine sa ne arate ca suntem niste luzerite fara o cauza...cand noi de fapt suntem atat de ok, doar ca nu suntem intr-o relatie. iar daca nu suntem intr-o relatie este taman pt ca lumea e plina de barbati ca el:)

Anonim spunea...

Aloha, am pus poze din grecia pe flickr. Enjoy.
http://www.flickr.com/photos/27789990@N07/

another cherry spunea...

iuhuuu codo, multumim. we will check them out:P. unde o fi ronin?

Anonim spunea...

eu sper sa nu se fi dus sa ne toarne la bitter dildo si sa ne trezim cu oaresche in beri la que pasa...

another cherry spunea...

mie mi se pare ca oricum riscam sa ne trezim cu beri in cap/vitrion pe fata pt ce am spus si am gandit aici. pt ca lumea e ff mica si mi-e ca o sa citeasca si dildo. cu parere de rau zic asta, pt ca eu nu cu el ca persoana aveam ce aveam, ci cu specia bitter dildo.

Anonim spunea...

eu personal nici nu stiu despre cine vorbeam anyway...doar ca mai bine dau cu vorbe despre altii decat sa raman in capul meu, unde momentan nu e bine deloc, de la suflet in sus cel putin...

another cherry spunea...

rectific. sunt o ipocrita. am si eu el, personal asa, pt ca reprezinta prea bine specia asta de popeye vesnic fara de spanac.

Anonim spunea...

sau cu bere in spanac...sau invers :)

Anonim spunea...

"power puff girls"...citat al virilului johnny bravo, var cu winnetou papadopoulos...

Varianta oficiala a replicii asteia e din seria "Rade bufnita de porumbel - ce cap mare ai"...Asta e, acri mai sunt strugurii tai, cireaso:)

Anonim spunea...

...adica, cum ar fi, eu stiam ca-mi lipseste ceva pe ziua de azi (in afara de sentimentul frumos si reciprocat de dragoste din partea cui vreau eu) si abia acum mi-am dat seama ce este... mai another cherry, tu nu esti curioasa ce ar avea de spus lili in legatura cu acest subiect? nu te roade? asa umpic...

another cherry spunea...

:))) irina nebuna:))) (la chestia cu lili ma refer:)

da, sigur ca am vrea sa ne petrecem viata cu sufletul pereche intr-o uniune minunata. dar cum nu ni se intampla asta in momentul asta, ce sa facem. sa jelim? noooooot. we are having fun, in fel si chip, si e tare misto. so...

Unknown spunea...

eh...I for one am not having any fun right now, da' poate trece. toate trece :)
alea bune mai repede decat alea rele, da' asta e...

another cherry spunea...

mda, I am. sorry. sorry ca tu nu ai adica, nu sorry pt ca eu am:P.

Anonim spunea...

lasa lasa, foarte bine ca ai tu...o sa am si eu dar la mine fun-ul vine mai greu. ala pe care-l vreau eu, adica :)

another cherry spunea...

@codo: ce poze frumoase: multi magarusi, apa, soare, liniste. beton.

Anonim spunea...

nu, ca beton avem si acilea...

Anonim spunea...

thanx cireshik. astea sint pozele pe o singura zi, am facut si filmulete. sint din hydra, o insula foarte frumoasa, unde nu sint permise masinile(decat 4 masini sint, toate de gunoi) doar barcutele. asa ca magarusii au multa treaba, sint vreo 2000 de magarusi si vreo 1000 de catari si vreo 800 de cai(dupa spusele unui localnic). eu cred ca exagera. dar apa era cristal, am vrut sa ma duc sa dezleg geamandura si era f adanca apa, era sa ma innec. abia am iesit la suprafata. foarte multe barcute si foarte cald.

Anonim spunea...

mai multe poze
http://www.flickr.com/photos/27873641@N08/

ana spunea...

uau. de la perfidius am ajuns si pe la cherries. si-mi place .. din prima. ceea ce e lucru rar

another cherry spunea...

@anna: tnx. te mai asteptam:). suntem flatate. pe bune.