duminică, 22 iunie 2008

cireasa trasa-n ciocolata

cireasa prietena mi-a facut un cadou de vis. impachetari in ciocolata cu menta, urmat de masaj de relaxare. la unul din cele mai smechere centre spa din bucale. iuhuuu.

m-am dus cireasa sfioasa. am intrat in templul placerilor. mi-am lepadat vestmintele .si, incurajata de o muzica diafana si un semiintuneric cu lumanarele aromate, m-am intins cu ochii inchisi.

si a inceput. o femeie a venit cu un burete ca o scoarta de copac. si m-a frecat pe pielita subtire de cireasa. in loc sa-mi faca rau, asprimea mi-a placut. un zambet tamp mi s-a instalat pe fata. zii tu, ca zici bine.

apoi femeia a apucat o spatula si o galetusha cu ciocolata. m-a uns bine pe fiecare centimetru de carne de cireasa. apoi m-a invesmantat intr-un giulgiu. si m-a lasat singura si tulburata pe masa care emana caldura.

fierbinteala mesei combinata tainic cu racoarea ciocolatei cu menta m-au zapacit. tentatia de a-mi dezveli un umar, de a-mi lasa capul usor pe o parte si de a incepe sa ma ling pe furis, a fost imensa.

intrecuta numai de dorinta, vie ca un animal, de a suna un prieten bun. care sa faca el oficiile pt mine. ratiunea s-a batut cu simtirea. s-au tavalit pe jos. au iesit prin geam. mi-a curs putin sange din nas. a castigat cine trebuie. lumea e prea mica.

simteam cum omuletii pielii mele mananca din stratul de ciocolata cu 7 linguri odata. facand clabuci la gura. cu ochii iesiti din cap de pofta. era o colcaiala ceva de speriat in sarcofag. se auzeau plescaieli. si sunete specifice poftei date pe goarna.

m-am dus la baie. am dat jos ispititoarea pojghita. cand am ramas singura, corpul mi-a multumit. mi-a facut temenele. m-a rugat sa incerc sa tai din alte cheltuieli, ca sa mai poata beneficia de asa delicii. i-am zis ca o sa ma gandesc. dar am mintit.

m-am intors nou nascuta. si m-am pus din nou pe burta. femeia, aceeasi, a inceput sa-mi faca masaj cu ulei de struguri. mainile ei fermecate framantau carnea si asa destul de in extaz.

m-a cuprins asa o multumire enorma. incat mi s-a facut rusine. pt ca eram cumva in public. omuletii pielii strigau ca niste tampiti fara discernamant, in gura mare. ce bine le e. am rosit.

mi s-a parut la un moment dat ca trebuie sa-i propun femeii sa fie prietena mea cea mai buna. pt ca daca tot a fost martora la asa un act intim de satisfactie, trebuie sa mergem mai departe impreuna. suntem legate cu fir de aur. a castigat iar ratiunea.

am iesit cu mintea funda. parandu-mi-se ca daca oamenii ar beneficia de asa tratament macar o data la 6 luni, nu ar mai exista razboaie. dar cu cine sa vorbesc eu ca sa gasesc intelegere?

multumesc mult a cherry. multumesc. iar de Craciun, don't be a stranger. mai sunt 6 luni. altfel iese razboi.

30 de comentarii:

Anonim spunea...

Tre' sa fie ceva foarte misto! cat costa? O sa strang bani sa ma duc si eu! Prea frumos ai descris chestia asta!

Unknown spunea...

ahhh...ciocolata cu menta...one of my favorites :)

another cherry spunea...

@anonim: uite ca nu stiu cat costa, ca fiind cadou, m-am dus doar sa beneficiez, slava Domnului:). dar totusi cat de rau poate sa fie? merita din cand in cand:)

@pisi: si mie imi place after eight de mor:P

Anonim spunea...

after eight, dar nici before eight nu ma deranjeaza. practic, oricand sa fie, dar cu menta neaparat :))

another cherry spunea...

:) sincer acum, dupa experienta asta, parca m-am convins ca merge si pe pranz:P

Anonim spunea...

ciresele in ciocolata sint specialitatea mea. imi place sa le musc pe jumatate si sa savurez lichidul din interior.
imi plac mai ales cele fara simburi, am uitat sa precizez. dar cirese in ciocolata mentolata nu am mai incercat pina acum, oare cum o fi?

Unknown spunea...

ah... m-am ingrasat 3 kile citind postul asta... si comentariile :)

another cherry spunea...

@codo: sa nu incerci sa ma musti, te rog, ca ma doare si nu mai pot scrie:P. eu zic ca sunt bune de tot, dar cred ca sunt subiectiva. sau nu?

@irina pisi: s-a intors melcul, e petrecere:)

Anonim spunea...

eu cred ca nu esti subiectiva, si da, vad, party :))
party cu mmeeeeeeeeeeeelci!!!! si dulciuri!!! yay!

another cherry spunea...

:). unde o fi ronin?:P

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

eu cred ca amesteca ciresele cu menta si face globulete de ciocolata pe care le inveleste ca marmota, caci marmota, stiti bine, nu se mai ocupa...

another cherry spunea...

:)), cred ca o sa se amuze de postura in care l-ai zugravit. dar pisi, crd ca ronin are treaba, nush are timp sa faca pe marmota.
si oricum, nu mai sunt nici marmotele ce-au fost...

Unknown spunea...

e drept, dar potential exista, zic eu, in fiecare zi trec pe langa scoala de marmote si CREDE-MA, am vazut cateva de mare angajament. Plus ca se pregatesc lucruri noi, veti fi uimiti in mod surprinzator. Nush cum arata Ronin dar nu m-as mira sa fie profesor p-acolo. Se numeste Paradisul Piticilor scoala, stiu, e un fel de nume de cod, dar pana acum a functionat. adica eu m-am prins doar pentru ca am globul de cristal permanent cu mine...

ana spunea...

chiar aseara citeam postul lui Dono de acum cateva posturi in urma, cu masajul si ororile lui :))

..de ar fi aplicat o impachetare cu ciocolata si menta, ar fi inteles ce simte o cireasa

Anonim spunea...

@another cherry: sa te musc, sa nu te musc, sa te musc,gata m-am decis, o sa te musc doar in gand si in felul asta o sa poti sa scrii si sa ne delectezi cu alte subiecte la fel de interesante.
da, chiar, lipseste ronin, poate nu-i place ciocolata.
@irina pisi:piticii din padure/ au case in ciuperci/ maninca fragi si mure(si cirese)/ si-ncaleca pe melci/ si melcii-i duc departe,/ in lungi calatorii/ picticii nu stiu carte/ nu stiu nici poezii.

Anonim spunea...

@codo, apreciez din sufletul meu de copil poezika, I do, dar sa stii ca somehow piticii din padure si-au facut loc si au venit si pe la mine pe langa casa, si eu ma bucur tare. sper ca nu doare tare cand te incaleca, nu? ca-s pitici..

Ronin Man spunea...

Ronin e ocupat tare si nu e in apele lui teritoriale:)) va citeste, se amuza si vrea sa va spuna ca e doar o ruda mai indepartata a marmotelor :)) cat despre cireasa rumena, ciocolatite si mentolata ce poci pentru ca spun? tare rau!!! imaginatia mea nu functioneaza suficient ca sa cuprind aceasta experienta inimaginabila :)

Anonim spunea...

pai nu cu imaginatia poti sa te bucuri de asta...ci cu celelalte simturi si capacitati..of, tot eu sa va invat...

Ronin Man spunea...

irina, nu e voie ca ma pandeste codo la coltz... vrea sange daca ma simte pe langa another:))

Codo... nice pictures man, brava:)) stiam eu ca esti un suflet de artist inchis intr-o casuta de melc :))

Anonim spunea...

a, da? aoleu, nu mi-am dat seama, ce gafe pot sa fac...

Anonim spunea...

ronin, tkx man. :)

sa stii ca nu pandesc de pe la colturi. stau la mine in casuta rotunda.

irina, nu doare, ca e pitici, mai mult doare cand canta, ca i-a invatat adrian de vito si imi zgarie urechile.

Anonim spunea...

Asta mai lipsea, nu erai si-asa destul de apetisanta ?
Ma intreb de multe ori cat de retardati pot fi barbatii din jurul tau de vreme ce esti cireasa singurica ...

Anonim spunea...

buna dimineatza, toata lumea, scularea, azi vor fi 35 de grade, cine vine la strand?

Unknown spunea...

aoleu, buna dimineata, melc la strand? ai grija cu piticii aia, zau...ca daca de cantat nu stiu, eu creca de inotat nici atat, nu ca s-ar lega, dar zic.

Anonim spunea...

buna irina, nu-i bai cu piticii ca ii rezolv usor iar in apa ma transform intr-o specie mecunoscuta de delfin combinata cu broscuta oac. si imi place. imi place la nebunie.

Anonim spunea...

asta cu rezolvat piticii nu suna tocmai bine pentru ei, dar oricum, tu sa fii fericit :)
neata :))

another cherry spunea...

vaaaaai, ce-am dormit! m-a cautat cineva? cine a dormit in patuztul meu? cine a mancat cu linguritza mea?

Unknown spunea...

piticii lu' codo. spuse lu' tovarasheaaaaaaaa....

another cherry spunea...

@codo: mortala poezie, eu n-am stiut ca esti melc poet, nici nu stiu ce sa fac cu informatia asta. dar mi-ai deschis gust pt a scrie o poezie, pe care ti-o voi dedica-o in curand:)

@ronin: melcul e un om bun cred. s-a dat el melc-cocosh, dar e ok. ai vz ce poezii frumoase face, in plus, merge si se imbaiaza cu apa si soare la strand...asta il calmeaza. so...:)

@cidul: barbatii n-au nimic. dar pana nu se intalneste barbat potrivit cu cireasa potrivita, n-are rost sa ne batem capul:)