marți, 3 iunie 2008

grupul femeilor care detesta nuntile saluta grupul barbatilor greu de gasit, cu pantofi care s-ar potrivi cu ai nostri

suntem mai multe noi, cele ce detestam nuntile.

suntem un grup consistent. cu valori si pareri si principii. suntem bine intentionate. si dornice, desi nu ne plac nuntile, sa impartim tot ce avem cu cineva.

sau macar o buna parte. aia care merita. cu valori si pareri si principii. care aduc plusvaloare taman cand sunt puse impreuna.

si perna. da-da, ati auzit bine, perna. sa nu va induiosati. nu suntem triste. suntem vesele si stim fara efort sa nu fim tragice. traim chiar bine. sa ne fi vz azi. doar ca nu am gasit barbatul greu de gasit cu care sa calatorim. suntem inca la stadiul de calatorii de circumstantza.

si discutam deunazi despre asta. ca desi ne invartim, sau poate ca tocmai de-aia, intr-un mare dormitor bine prestabilit (vezi post de ieri), ceva nu se leaga. ceva bun adica, cu un locatar din alt pat.

rar gasim pe cineva care sa ne placa. nu e vb despre pretentii mari aici. ci despre un jenesecua care musai sa existe, o chimie. o potrivire. o ceva. ca doar am crescut acum. si stim ce ne place. aaa, si pantofii lui care sa se potriveasca cu ai nostri.

ca pe mine m-a invatat tata-cireasa de mica sa ma uit mereu la pantofi. si sa ma gandesc ca, dc pantofii mei ar putea sa iasa la cafea si sa se imprieteneasca cu pantofii lui si sa se tina de mana, atunci e de bine. dc nu, sa uit.

si am vz ca si altii au teoria asta. ca pantofii vb graitor despre purtatorul lor. asa. sa ma intorc. si, ca un facut, cand gasim pe cineva care ne place, apar tot felul de probl.

traieste in strainatate. desi detesta asta. are prietena de care e legat in fel si chip. cu lanturi de arama. e homosexual dar nu stie. si din cauza asta e mereu trist. sta cu mama desi are peste 30 de ani. si bani sa-si cumpere casa.

e nebun. are obsesii la modul nefunny. sau nu vrea o relatie nici in ruptul capului, ci doar sex. sau vrea una. dar pur si simplu nu ne place el pe noi. na-ti-o franta ca ti-am dres-o.

stiu ca si multi barbati zic la fel. stiu din surse sigure. ca stam prea mult peste program. desi ne-ar sta mai bine sa aranjam vesele flori intr-o glastra. ca nu mai facem mancare. desi avem tot ce ne tb pt asta. si ne e si foame.

ca vrem sa demostram lumii ca suntem valoroase. in loc sa-i sustinem pe ei sa demonstreze. ca doar ei au competitia in sange. ca suntem nebune. obsedate de cariera si de vedete. la modul nefunny.

deci exista undeva acolo, un grup de carbati. poate la fel de restrans ca al nostru, femeile care detesta nuntile. doar ca nu avem un MC sau un mediator ceva, care sa ne puna in legatura.

vaaaai. cum se poate asa ceva. dupa ce ca suntem un grup restrans de oameni femei si oameni barbati cu valori asemanatoare. dupa ce ca suntem dornici. cum se poate sa nu ne intelegem intre noi. raspuns final: nu stiu. inca mai cercetez.

vb cuiva care m-a impresionat. I don't have a solution, but I admire the problem. asa si io. fara sa pipai solutia, sunt cazuta in fundul meu de cireasa. din cauza admiratiei pt asa probl complicata.

oricum, pt ca noi ne-am gandit la asta. si pt ca ne pasa. si pt ca avem respect pt celalt grup. vrem sa facem un gest public. sa salutam acest grup de barbati greu de gasit. despre care stim ca exista.

deci. grupul femeilor care detesta nuntile saluta grupul barbatilor greu de gasit, cu pantofi care s-ar potrivi cu ai nostri.

si fiti pe pace. o sa va dibuim noi cumva.

41 de comentarii:

Anonim spunea...

Just do it !

another cherry spunea...

cidule, adica ce sa fac? sa salut?:)) pai uite ca tocmai salut:P

Ronin Man spunea...

neatza another! din zi in zi esti mai inspirata :) mai another, exista barbatii astia, dar si ei ca si voi se-ntreaba mereu unde sunt femeile care urasc nuntile, ca sa zic asa :))

Anonim spunea...

In cartea mea de pe bloguletz a aparut deja o tipa care face parte din grupul vostru ! ;)

Anonim spunea...

Apropo de subiect ->

http://www.youtube.com/watch?v=QTZ45Ac5V00

:)))

naked as we come spunea...

auzi auzi, sugerez un post scriptum cu intrebarea 'stie cineva unde e tara lor?' ca pasaport avem. si am vrea sa-i salutam face to face :D

another cherry spunea...

@ ronin, multumesc mult:). ma stradui si eu, nu iese usor:P.
eu aveam banuiala ca ei sunt pe undeva, de-aia mi-am si permis sa le adresam un salut public. si stiu si ca se intreaba pe unde suntem noi. dar rced in happy endings si vom face lumina in pacla asta deasa. cand ne vom scula, pre multi vom popi si noi:). noi toti adica.

another cherry spunea...

@cidule: cum adica in cartea ta? ca nu pricep? desi sunt acum parte din blog:).
@definitely maybe: pai poate s-or sensilibiza citind postul asta. sau poate ronin, ca nush de ce, dar imi pun mari sperante in el, o sa ne zica.

Anonim spunea...

Cartea nu are nimic cu Prefectura, unde Prefectura este blogul, deci cartea este ... :D

Anonim spunea...

Cat despre bloguletzu' nostru - ai vezut ce spoturi faine am pus de la TIFF 2008 ?

Anonim spunea...

cire, nu exista asa ceva. nu mai sint barbati pe lumea asta. e ca in reclama aia la ciocolata cu tipa pe iaht si tipul cu manele. deci io zic sa nu faceti ca englezoaicele care il asteptau pe printul fermecat pina se ingrasau de la macdonalds si imbatraneau grase si singure. desi erau destui pretendenti care meritau.
uneori trebuie sa gasesti singur drumul. sau cum ziceau samuraii: inaintea mea, cararea alba, urca serpuind incet.
sau cum ziceau chinezii: rosia nerabdarii fierbe in supa timpului.

hard to see the bright side it is.

Ronin Man spunea...

codo te contrazic, sunt , destui, ey stiu cativa:)
another, ai credinta si-o sa fie bine:)
poate ca ar fi bine sa facem o tara a noastra? o tara unde sa se intalneasca femeile care detesta nuntile si cu barbatii greu de gasit :))

another cherry spunea...

ah colegul cid, e asa de greu sa ai grija de un singur blog, cu cirese, d-apai de unul mai serios asa:).
ma uit imediat ce am vreme. chiar ma intere cu tiff. unde tiff este tiff:))

another cherry spunea...

@codo: rosia nerabdarii fierbe in ciorba timpului? e fenomenala asta. si oricum, de unde stii tu atatea chestii chinezeti si japoneze? stii sa faci si sushi? sau numai spaghetti? uite cate intrebari, pt un singur melc:)
pai noi, grupul femeilor, nu asteptam. cautam si intrebam. n-ati vz un grup asa, de barbati cu pantofi misto? deci ne ocupam, n-ai grija:)

another cherry spunea...

da ronin, mi-ai luat vb din gura de cireasa. si definitely maube, de mai sus, vrea sa stie unde e tara asta. eu i-am raspuns ca tu stii sigur. site uite ca nu m-am inselat:P
ce tara minunata am face. pot sa fiu eu regina? stiu ce sa fac acolo, nu de alta:)

Audrey spunea...

Io azi sunt low si blue, asa ca o sa incerc sa va deprim si pe voi, fetele dornice de amor etern: nu mai exista asemenea barbati. Adica exista, dar sunt deja luati. Pt. ca astfel de barbati au vrut sa-si intemeieze de tineri o familie, ca asa au vazut in casa in care au crescut: armonie, comunicare, toate cliseele alea ras-auzite pe care le cautam si noi. Chiar daca n-am recunoaste nici in ruptul capului ca nu ne place sa fim singure. Adica ne place, dar cu conditia sa fie temporar. Si cu conditia sa ne scoata din singuratate barbatul greu de gasit, cu pantofi...
Nu e greu de gasit. E imposibil.

another cherry spunea...

aoleu, ploua peste blog. peste ciresele cu coditele pleostite de asa veste. peste vedetele cu glam. peste viata. audrey, c'mon. be up and pink. pls, for my sake.

Anonim spunea...

Fetelor, va simtetzi rau ? :P

Anonim spunea...

in supa, cherry, nu confunda ciorba acra cu supa dulce, pliiz.
@ronin ham: ma contrazici degeaba, uita-te mai in amanunt si o sa ai surprize, pantofii se tansforma in tenesi de dragasani, iar adidasii de firma in gumari.
crede dar si cerceteaza.
cire, asta e atitudinea corecta, sa stai si sa fii pe faza, pe unda, pe vibratie, etc. or sa apara cand nu te gandesti. riders on the storm...

sushi nu stiu decat sa maninc. yammi. poate o sa invat. nu prea ma impac cu pestele, nu sint un mare fan. desi e f bun.

chestii japoneze stiu din cultura mea mica si ingusta, m-a fascinat mereu subectu'. nimic special.

trebuie sa va reamintesc ca nimeni nu e de neinlocuit si ca barbatii greu de gasit sint la munca in spania? sau italia?

daca ii gasiti sa imi spuneti si mie ca nu prea aveam oameni pe santier si ne-ar prinde bine.

dar sa stii ca noi cautam doar cu bocanci, eventual cizme.

Ronin Man spunea...

Anotehr, vezi ca am lasat un post la audrey, ca astazi e blue :)) vezi acolo ce zic si io sa facem.

Codo, hai mah ca nu suntem cu totii manelisti :)) zau asa!

another cherry spunea...

@cidule, eu ma simtzesc bine, dar vreau sa fie si audrey in ton cu mine, cum de fapt e de obicei, si nush de ce fac. si cum sa fac. am nevoie de ajutor. cidule, du-te pana la ea si zi-i si tu ceva.
@codo: sorry pt supa vs ciorba. ce stie taranul (cireasa) ce-i shofranul (supa):). si in rest, da, asa e.

Anonim spunea...

Am fost si i-am zis ca i-a murit fostul sot. De obicei femeile se inveselesc la vesti dintr-astea ! :)))

another cherry spunea...

bine, sa vedem rezultatul:)

Ronin Man spunea...

tare rau CIV-le :))) ti-a placut poveste cu rusii?

Audrey spunea...

@ICV
Ti-am raspuns acu' fo trei ore, da' n-ai feedbackuit "inapoi" :p Zau asa, imi lasi vesti din astea pe veranda si dup-aia dai bir cu fugitii! Nu se face.

Marilyn spunea...

De ce nu am putea face un blog comun? Sa fie Audrey less blue azi?Asa un proiect ar fi ceva fain si sa-l deschide tuturor celor din tara aia pe care ati tot comentat-o azi.

B spunea...

"a face blog comun" = "a face front comun pe blog"?

another cherry spunea...

@marylin: ideea e draguta. si il numim tara oamenilor greu de gasit:).
@liarliar: cred ca nu. acum facem front comun. dar nu avem blog comun:P

Audrey spunea...

Si sa fim o mini-comunitate :-). Ati fi voi doua, noi doua, samuraiul, melcul, spaniolul, mincinosul dublu...hai ca ne strangem cativa, cat sa nu ne aglomeram ca-n tramvaiul 14. Orice inscrieri ulterioare sunt binevenite, da' numai daca e vorba de barbatii-greu-de-gasit. :p

another cherry spunea...

mai vin eu cu innuenda, cu definitely maybe si testuta broscoasa:). in rest da, ar tb sa primim numai barbatii greu de gasit:).
supercomunitate, ce cool:)

perfidius smith spunea...

...si pe urma mancam ?

Anonim spunea...

nu, pe urma fumam....

Anonim spunea...

fetelor, eu nu merg cu voi in super comunitate, pentru ca eu vreau sa fiu usor de gasit. vreau sa imi traiesc viata. sint ata de tanar, de ce sa merg asa de fraged?
si cu aceasta ocazie va anunt ca imi iau casuta la spinare si o sa plec in tarile calde (adica grecia) unde life is a bitch adica viata e o plaja, nu un dormitor si nici nu cred ca au morcovi asa de multi.

Anonim spunea...

@ ronin -> mi-a placut si o vreau integral cat de curand poti !!! :)

Daca va place, pun la dipozitie pentru tara aia minunata teritoriul de pe RepublikMea.blogspot.com . Dar putem gasi si alta laguna unde ne putem instala. Deja ma gandesc ca ne trebuie un steag ... :)))

Marilyn spunea...

Hai ca a prins! Wow! Super.
Marturisesc ca am fost putin "inspirata" de domnul cu sabia ratacita, ca tot se plangea ca e greu de alergat intre posturi... Multam!

Audrey spunea...

Tocmai ce am mai scos din cuptor un articol. Sunt de-a dreptul curioasa daca si ce raspunsuri aveti la intrebarile mele. Va astept! Fete si baieti, cirese si ronini, spanioli si codobelci, mincinosi si perfizi, innuende si broscute deopotriva.

another cherry spunea...

@perfidius: cum vrei tu...si-apoi mancam:)
@codo: cat de tanar esti si cand pleci cu a ta casuta la spinare? si cu cine? si de ce?
@marylin & audrey: buna treaba am fc azi. vin pe la voi sa vad ce-ati gatit.
@cidule: asta cu steagul mi-a mers la inima. si merge mana-n mana cu ideea de a gasi si o moneda nationala.

Anonim spunea...

sint tinar doamna de-aceea nu te cred, ca timpul isi ascute gheara, desi arcasii cetii spre mine isi reped, sagetile vestirii, sint tanar, buna seara.

pai plec vineri. mama da' ce de intrebari....eram pregatit sa critic la sange, dar acum imi vine sa rad, tkx cire.

plec cu una bucata fratior mic, mult mai mic si mergem sa vedem alti cotobelci, sepii, moluste, salvamari, etc. mi-e somn....

Anonim spunea...

@ a. cherry -> Femeia tot la bani se gandeste ... :)))

Moneda s-ar putea numi AMIC.
Un AMIC, doi AMICI. :p

Marilyn spunea...

Acum ca avem steag, moneda, ce-o face dl. Paunescu, nu vine sa ne scrie un imn republican?

another cherry spunea...

@codo: ai plecat, si degeaba iti mai scriu aici. ce e asta codo, ceva dintr-o scriere celebra a unui melc celebru sau e o compozitie proprie?

@cidule: da, ai vz ca imi plac cerceii si pantofii. plus mancarurile scumpe. deci tb sa stiu cu ce mi le pot procura:). imi tb ff multi amici pe luna:P

@marilyn: o sa incerc eu ceva, paunescu e cred destul de ocupat:)