marți, 10 iunie 2008

posibile ritualuri de imperechere. la arici

dupa ce ne-am dat cu parerea despre cam cum or face melcii dragoste, a venit randul aricilor. ei ne-au pus pe ganduri de data asta.

la melci era greu de ales un suflet pereche din cauza distantei enorme dintre un bujor si un bob de roua aflat la celalalt capat al gradinii. la arici e in schimb teribil de periculos.

fiecare noapte de dragoste intre arici presupune atatea riscuri fizice. cu siguranta they play hard to get. si numai cand sunt siguri, dar absolut siguri, ca e ceva acolo, accepta sa se intepe intr-un act amoros. care poate fi ultimul.

momentul in care ei se cunosc e f important. ca la oameni. daca e bad timing, un arici e relaxat si deschis. cu boticul la vedere, explorand lumea. dar celalalt sta strans in el insusi. ii arata potentialului suflet pereche doar o pernita de ace fara atza.

cand lucrurile stau asa, pot trece unul pe langa altul fara sa starneasca praful de minune. stelutele care rasar in ochii partenerilor cand vor sa imparta ceva raman neaprinse.

dar cand totul merge bine, ariciul o invita sa manance impreuna o rama. e meniul preferat al aricilor. paranteza: n-ati crede, dar aricii mananca si melci. inca se mai cerceteaza daca ei pregatesc melcii ca noi. cu unt si usturoi. dar oricum aricii mor dupa melci.

asa. aleg un loc cu muschi pufos. el vaneaza. e suficient sa se arunce pe spate pe prada pe care a pus ochii. ei i se umezesc ochii de admiratie. a facut totul cu atata gratie. si fara efort...

apuca fiecare deliciosul vanat de cate un capat. si tot inaintand, se intalnesc la mijloc. ochi in ochi, intr-un sarut. e echivalentul scenei din pisicile aristocrate, cand musette si marele golan mananca spaghetti.

beau apoi apa pe rand din urma de cerb. au descoperit ca au sa-si spuna mai mult unul altuia decat ce gandacei mancam maine. si in ce luminis dam copiii la scoala.

sunt preocupati amandoi sa stranga peturile si ambalajele aruncate de oameni si sa le duca la centrul de reciclare din padure. sunt din specia rara de arici carora le pasa de planeta lor.

el o atinge cu labuta pe frunte. o mangaie usor. ea isi strange tepii intr-un elastic, sa ofere mai mult loc pt dezmierdari. isi freaca apoi obrazul de mana lui. gestul asta la arici spune mai mult decat 100 de cuvinte.

soarele straluce in mii de sclipici prin tepii proaspat spalati ai aricilor indragostiti. gazele zumzaie de aur in lumina. pasarelele canta umar la umar, leganandu-se pe cracutze.

labuta in labuta, merg in amurg 2 arici prin padure. cand soarele se pituleaza de tot, aricii se opresc. se aseaza pe 2 frunze de stejar curate. fund in fund, fata in fata. e pozitia cea mai obisnuita de dragoste la arici. aproape singura.

nu mai au rabdare. burtica fara sulite se intalneste cu cealalta burtica. isi lasa pielea sa se atinga. tremura imperceptibil. labutele se incolacesc pe dupa gatul partenerului. ah! iarta-ma! n-am vrut.

aricii se contopesc intr-un singur corp de arici. care se misca ca un mecanism perfect. un singur mecanism. uniunea e atat de perfecta incat uita de precautiuni.

uita tot ce le-au spus parintii lor de atatea ori. si isi rasucesc corpurile pt a obtine o mai deplina contopire. despre care auzisera doar in filmele cu arici cazuti in pacat.

auch! aoleu! iarta-ma iubito. luna scapara pe tepii acoperiti de mici diamante de sudoare. se strang din nou in brate. padurea se lumineaza de artificii de toate culorile. respiratia aricilor indragostiti e mai iute. amantii sangereaza pe ici pe colo, dar sunt fericiti.

se apropie si se desprind. se apropie din nou. uuuuuh. ai grija. danseaza inlantuiti pe ritmul inimii lor. de atata emotie doresc sa se atinga pe tot corpul. nu se pot abtine. din pernitele labutelor rasar mici trandafiri de sange aricesc.

n-are importanta. aricii s-au gasit si s-au ales pt viata. o viata de arici vor trai impreuna. chiar daca au cicatrici, sulfletele lor sunt vindecate. au trecut proba de foc. sunt in viata. si vor infrunta tot ce e de infruntat impreuna.

cam asa vedem noi o poveste de dragoste intre arici. daca vi se pare ca pe alocuri lucrurile ar putea sta diferit, va rog sa nu ezitati sa completati. ne intereseaza.

sau daca povestea ramane asa cum e, va rog altceva. sa ne spuneti despre ce alte animalutze si obiceiurile lor de imperechere am putea discuta. impreuna.

27 de comentarii:

B spunea...

1. aricii sunt niste shobolani cu autocolant scump pe spate.
2. labutzele lor nu cred ca au pernitze (pentru ca aricii sunt de fapt niste shobolani). cred ca au gheare.
bih!

another cherry spunea...

niste sobolani, dar parca mai cu bun simt asa, si si mai frumusei:)

Audrey spunea...

Scena cu spaghetele e din The Lady and the tramp (Doamna si vagabondul). Taare frumoasa era catelusa! Am vazut una identica, plimbata de o doamna. Nu m-am putut abtine sa ma opresc si sa ma joc putin cu ea. Arata exact ca cea din desene, cu aceiasi ochi mari, rotunzi si cu aceleasi gene lungi.

naked as we come spunea...

aricii sa nu dea peste urs, atita tot. then, noua ne plac obiceiurile de imperechere ale ratelor salbatice care isi aleg parternerul pe viata, :D si se iubesc pina la adinci batrineti tinindu-se de aripioare

Unknown spunea...

ah, pisi, how sweeeeet, I love it! m-a mangaiat pe par si mi-a suflat cald in ceafa postul tau.
si mi-a si spus o poveste cu sfarsit nesfarsit...

Anonim spunea...

Ti-am zis ca esti o cireasa hollywoodiana ?
Da, ti-am zis cand ai scris despre pipi.

another cherry spunea...

@audrey: nu e asa ca e o imagina duioasa? nu-i poti rezista. desi viata care este ea ne serveste tot felul de cinisme, imaginea cu spaghettele ramane un cliseu la fel de puternic.

@definitely maybe: cica mai sunt si albatrosii are fac la fel. parca si pinguinii, dar nu sunt sigura:). la lupi e mai complicat:). alfa, beta...

another cherry spunea...

@irina: pisi, am vrut sa fie o poveste optimista, ma bucur ca s-a inteles. chiar dc aricii au suferit mici rani de carne, si-au peticit ranile din suflet. exista speranta:)

@cidule: da, dar mersi pt confirmare:P. aveam nevoie. si am mereu.

Unknown spunea...

sper sa existe, pisi, pentru ca pe mine tocmai m-a zgariat cineva...din nou :(

another cherry spunea...

ah pisi, ce nu ne omoara ne intareste. ranile superficiale se vindeca asa cum vezi in filmele cu terminator 1,2 3, 4 si n:)

Anonim spunea...

pai asa sper, pentru ca eu am crezut cu tarie si convingere in ce ne-au invatat filmele alea :)
deja ma simt mai bine.

another cherry spunea...

:). astea sunt doar incercari de muschi, sa ni se verifice abilitatile si anduranta. ce e mai bun abia urmeaza:)

Anonim spunea...

anduranta is my middle name :)

Anonim spunea...

dar pssst, sa nu ma strigi asa, ca ma rade toata que pasa :)

another cherry spunea...

daca promiti ca nici tu n-o sa-mi zici extatica, s-a facut:)

Anonim spunea...

works for me. buuun, oricum al tau suna exotic si sexy, al meu suna cam de rezistenta materialelor :)
ramane cum am stabilit, deci...
si traiasca aricii care ne unesc.

another cherry spunea...

:). asa sa fie! cred ca nu ne unesc numai aricii, by the way. dar ma rog:).

unde o fi ronin?!

Anonim spunea...

ne uneste si ronin? :)
nu cred ca am avut placerea...e arici si el? ca melc parca este altcineva...

another cherry spunea...

nu este arici cred:). si sper ca nici nu ne uneste:). dar nici nu ne dezbina:). ma intrebam unde e si n-am stiut unde sa ma intreb asta, decat intr-un comment cu tine:).

Anonim spunea...

da mah, m-am gandit eu, dar am sarit repede just in case, ca nu se stie niciodata, eu crosetez imediat legaturi...lumea e mica si stramta. uneori prea. alteori nu destul.

another cherry spunea...

parca mai mereu e mica totusi. mica-mica cum e p..tza de furnica. chiar, cum or face dragoste furnicile?:P

Anonim spunea...

am asa o senzatie ca au un foreplay luuuung, cum ne dorim noi... cred ca au mai multa rabdare :)

another cherry spunea...

serios? crezi? dar ce ma fac, ca eu nu am rabdare pt foreplay-uri lungi:P. nu sunt genul furnica, e clar!

Anonim spunea...

:))
aoleu dar cum am ajuns sa vorbim de noi, deodata? hahahaha. pisi, exercise caution, ca ne asculta aricii si povestesc la scoala...

another cherry spunea...

vai de mine. m-am lasat dusa de val.

Ronin Man spunea...

buna seara Another, ronin a muncit azi si n-a prea stat pe la birou :)) interesant cum ati ajuns de la mine la furnici:)) cat despre postul tau , no comment! super tare, as always!

another cherry spunea...

:)ronin. da, ce chestie, nush cum s-a intamplat (aici vine semnul de fata rusinata:P). intai arici, apoi furnici, apoi tu:). tnx.