joi, 5 iunie 2008

zeul cu bormasina

nu-l cunosc. dar mi-as dori ff mult.

zeul asta este barbatul care, bine-dispus fiind, insfaca bormasina si isi face mendrele cu ea. in casa mea. si in folosul meu. dar face asta din placere pura. nu tb sa aiba muschi. ci doar pricepere si atitudine.

am nevoie urgenta de 6 gauri. doar 6 gauri. ele ma vor ajuta enorm. in ele zeul va baga niste cuie potrivite. am inteles ca sunt cuie speciale. care au un culcush de plastic de culoarea alb-murdar.

iar pe cuiele astea eu o sa spanzur un fel de gard din ala de gradina. in x-uri. ca sa creasca pe el zorele. pe care le-am plantat deja si au inceput sa o ia in sus.

o cireasa stie cum cresc zorelele. sunt niste monstri ai evolutiei. cand incep, nu se mai opresc. iar acum au mijit deja pe grilajul de la balcon. si dc nu pun repede-repede gardul, zorelele nu o sa mai vrea sa se catere pe el. si e grav.

asta pt ca eu am o mare probl. in fata balconului meu se construieste un bloc. pana aici, nimic dramatic. niste praf mult si niste zgomot puternic poate sa duca o cireasa.

dar muncitorii care fauresc acest bloc sunt ff horny. motiv pt care nu mai pot iesi pe balcon. ies numai fortata. cum ar fi sa intind rufe. cand fac asta, toti lasa ciocanul. se holbeaza cu 3 perechi de ochi. isi dau coate. se striga cu voci gatuite de placere.

eu intru repede. dar in aer pluteste grea pofta. ca o melasa. acum ei stiu cum arata masina mea. unde mi-o parchez. la ce ore merg la sport. ca imi plac insignele. ca beau multa apa. ca folosesc ariel la saci mari cu softener. si hartie igienica zewa roz 3 straturi.

cand ies afara lasa tot. se scarpina la biiip. sunt 2 tabere. cei care mor dupa mine. si cei care cred ca nu sunt chiar asa grozava. cei din urma, cand apar, ii cheama tare pe cei dintai. nelule, trece blonda. imi canta. de imperechere cred. mi-e frica.

si atunci zeul cu bormasina tb sa ma ajute sa pot pune intre mine si ei un gard. un gard de zorele. mov. dar pt asta tb date cele 6 gauri. 6 gauri mantuitoare. 6 gauri izbavitoare. 6 gauri ca 6 guri de aer.

dar zeul bormasinei nu e de gasit. mi-am luat o broboada si-am pornit la drum. n-ati vz...asa...un barbat...cu o bormasina. platesc, nu-i vb. sa-mi dea niste gauri. nu. pleaca femeie. vezi-ti de drum. dar va rog, nu ma zgornitzi. chiar am nevoie. du-te femeie. n-avem.

acum e punctul culminant. zorelele cresc as we speak. cred ca deja marti s-ar putea sa fie prea tarziu. prea tarziu sa le oblig sa creasca pe grilajul meu. formand astfel un zid mov. intre mine si cei ce ma ravnesc cu pofta.

ajutor. dc l-ati vz pe zeul cu bormasina. va rog. dati de stire. altfel stau toata vara inchisa in casa. si ma usuc. si ma schimonosesc. si mor.

23 de comentarii:

Ronin Man spunea...

neatza Another! de ce nu vorbesti cu administratorul blocului? cu siguranta ara o bormasina sau stie pe cineva care are in bloc... curaj, ca nu-ti face nimika :)pariu ca se rezolva?

Anonim spunea...

Io am o solutie mai buna si mai rapida -> vorbeste cu Nelu ! :D

Someone spunea...

:)

Cred c-o să revin aici :)

Anonim spunea...

Grupul cititorilor de cirese (cam 2 smart, ce-i drept) il saluta pe Vlad Petreanu ! :)

Anonim spunea...

eu sunt o zeita cu bormasina :P ajuta?

naked as we come spunea...

ia zeita! ia zeita! minunea se intimpla! pacat ca nu poti antifona gardul mov, stim noi de ce :)

another cherry spunea...

ronin, nu am administrator, stau intr-un bloc cu putine persoane si nu vra sa faca nimeni treaba asta murdara. e doar o femeie casnica care strange banii pt diversele mici cheltuilei comune, dar nu vrea sa-mi dea cu bormasina. i guess:)
@cidule: dc il chem pe nelu, s-a zis cu mine. arata ca rahan:P

another cherry spunea...

@anonim: zeita buna, zeita buna, sigur ca ajuta. eu nu de sex salbatic am nevoie, cu un zeu, ci de bormasina. pe bune. deci ajuta:) so?
@someone: te asteptam cu placere:)

another cherry spunea...

definitely maybe: lasa, macar sa fie el gard, chiar si neantifonat. mai bine sa injuri manelele de dupa un gard mov:)

Monica spunea...

nu trebuie sa fie zeu, de ce iei numele zeilor in desert? ia da o fuga la brico si inchiriaza o bormasina. capac la toate, e o jucarie frumoasa:)

another cherry spunea...

pai eu nu stiu sa o manuiesc, chiar dc as avea-o. de-aia am nevoie de un zeu:). ce jucarie?! mie imi plac pantofii si cerceii:P

Anonim spunea...

Banuiam io ... :)

Ronin Man spunea...

Another te-ai rezolvat cu bormasina ori ba ca nu poci sa dorm noaptea? :))

Anonim spunea...

@Monica: pai bine duamna, cireasa zice ca vrea zidul de zorele intre ea si proletari, iar mata o sfatuiesti sa iasa in fata proletarilor cu jucaria-bormasina pe care a pus mina prima data in viata ei?! :))

ca sa nu mai vorbim ca-i posibil ca zidul ciresei sa fie la fel de tare ca betonul blocului meu (care-i mai tare decit opinca de fier a lu fat frumos... ca zeul cu bormasina care s-a milostivit de mine cu ceva timp in urma a muncit vreo 2 ore pentru 4 gauri si a trebuit sa foloseasca burghie de star treck)

@ another cherry: ai gasit?

Monica spunea...

pai da, ca le-ar demonstra cat e de barbata si s-ar teme! ar fi un gest manifest, ar fi cireasa pietroasa! Another Cherry a abandonat ideea si si-a facut geamuri fumurii, deocamdata:)

Monica spunea...

pai da, ca le-ar demonstra cat e de barbata si s-ar teme! ar fi un gest manifest, ar fi cireasa pietroasa! Another Cherry a abandonat ideea si si-a facut geamuri fumurii, deocamdata:)

Anonim spunea...

Geamuri fumurii la okelari ?

Anonim spunea...

Ai venit de la mare ?

another cherry spunea...

ia uite cat ati vb in lipsa mea. stiam eu ca nu e cazul sa plec fara net la mare. o sa ma gandesc la asta.
@ronin: da, am gasit. cum ai dormit? ai luat un mic dejun decent? ai pus ciresii? stai sa ma uit.

@femeia simpla: da. dar cine a venit pana la urma sa-mi dea gaurile m-a pus si pe ganduri. m-a induiosat. mi-a trezit melancolie. deci au fost gauri cu incarcatura.

@monica: stiu ca asa e bine sa declari lumii, ca esti o cireasa pietroasa, pe care nu o frange mai nimic si pe care abia poti sa o spargi intre dinti. dar de fapt sunt cireasa cu pielea subtire, in costum de superman:)

@cidule: da, acum am picat. a fost cald si bine. dna stefan says hi.

Anonim spunea...

Asa da !

another cherry spunea...

:)

Diana Adela Martin spunea...

vai .. dar eu am un vecin cu bormasina ( a se vedea http://dianasplayground.blogspot.com/2008/05/barbatii-cu-testosteron.html#comments ). dar tare mi-e ca e identic cu domnii de care vrei sa te feresti.

ce se intampla vara cu barbatii astia? am dreptul sa stiu!!

another cherry spunea...

diana, dc nu si-a exprimat din plin si fatis pofta fata de tine, se mai poate folosi:).
cu care barbati? zeii cu bormasina? sau muncitorii sacaitori cu vocea ragusita de senzualitate?:P