miercuri, 3 decembrie 2008

despre masturbare si alti demoni

normal_dont-masturbate-masturbation copy

stiu, nimeni nu se masturbeaza. asta e premisa de la care am pornit si eu. cand m-am incumetat sa abordez asta.

normal, nici eu. nici n-am facut-o vreodata. nici nu o fac acum, cand vorbim. si nici nu planuiesc sa ma apuc, sfinte sisoe.

nici nu stiu de ce naiba ma intrebati asa ceva. imi face sila. e oribil si dezgustator si promiscuu sa te masturbezi. get a life, u people.

dar daca...uite. m-am hotarat. o sa cutez a spune adevarul.

voi ati vazut ce urat a fost weekend-ul asta? si ce urat este inca afara? pai si voi cu ce va ocupati timpul? adica ok, mananc. ma mai uit la televizor. daca am. dar uite ca n-am, na. a zis cineva ca poate-mi da unul. dar pana acum nu a venit, na.

asa ca ma uit la laptop. ma mai foiesc aiurea prin casa. iar mananc. fac lucruri administrative. dorm ca un purcel de lapte crocant cu mar in gura. dar tot ramane un timp t.

si atunci imi vine ideea. asa, ca o boare. sa ma masturbez. sa mai treaca timpul intr-un mod placut. pentru ca daca nu acum, atunci cand. si daca nu eu, atunci cine. si daca nu de ce, atunci cum.

jenant, nu? da, si mie imi crapa obrazul de rusine. asta e o situatie. cea mai simpla. dar mai e una. si mai si. stati sa vedeti.

masturbarea imi apare ca o optiune fericita. care implica liber arbitru. dar si un val de tandrete. se poate ceva mai nimerit?

pai ganditi-va putin. daca eu aleg sa fac sex tot cu mine. desi as putea sa fac, si chiar bine, cu altcineva. zau ca as putea. credeti-ma pe cuvant la asta. inseamna ca chiar ma plac. si asta e asa de tulburator de minunat.

cateodata arat asa de bine. imi sta parul cumva. poate cand sunt si mai slaba putin. si am o lumina jucausa in ochi. incat nu am cum sa nu cad rapusa de propria-mi imagine. si atunci imi zambesc in oglinda. si ma iau de mana. si ma trag in dormitor.

si in spatele usilor deschise iese un balamuuuuuc. de sta pisica-n coada. sau daca sunt indracita si nu mai am rabdare. ma arunc pe jos, acolo. si fac dragoste animalica. pe unde apuc.

alta data pur si simplu ma fac din vorbe. adica spun lucruri atat de interesante. intr-un mod asa de simpatic si creativ. incat n-am incotro. sunt sedusa pe data de asa carisma salbatica.

port un dialog nerostit de un erotism feroce. imi fac curte. ma infoi in jurul meu. ca un curcan care vrea sa praduiasca o curca. si desi ma impotrivesc o vreme. lasa-ma, lasa-ma. si incerc sa play hard to get. iar ajung in dormitor. normal. sunt slaba de refuz. nu pot sa imi rezist.

am auzit unele teorii cum ca poti sa orbesti. daca te iubesti cu nesatz. dar eu vad ca un soim. desi fac asta de ceva vreme. asa ca nu ma duc pe mine puritanii cu asa copilarii.

sa indraznesc sa intreb daca voi va masturbati? indiferent motivele? uite ca tocmai am indraznit. desi sincer ma astept la o tacere mormantala la comentarii. ia sa vedem.

56 de comentarii:

ana spunea...

pai daca ar fi tacere. ar fi chiar trist.

sa ne dam comentariile pe fatza. caci .. daca dragoste de sine nu e. nimic nu e.

Anonim spunea...

Bineintzeles. Ca da.

Anonim spunea...

da, ma masturbez si sunt mandra de asta (dar ma voi semna cu anonim)
de ce o fac? pai e mai putin solicitant decat cu un partener si sunt excitata la cele mai ciudate ore din zi (intre 2-4 ziua si pe la 2 noaptea)

another cherry spunea...

@anna: mama, ce bine ai zis. da, si eu ma plac tare, si atunci cum sa nu...sfinte sisoe. suntem rapitoare:)

@vera: deci exista lume care se masturbeaza. ce ma bucur sa mu fiu singurul freak pe lumea asta:)

@anonim: pai la 2 noaptea el e pe acolo, pe undeva (asta pentru ca stiu cine esti:))), deci inseamna cumva ca il inseli in timp ce doarme:P

Anonim spunea...

vorba lu' Pink: "When it’s late at night and you’re fast a sleep
I let my fingers do the walking"
:-)

another cherry spunea...

alt anonim (ah, de fapt acelasi, acum imi dau seama:). da, de ce sa deranjezi pe cineva din somn cand tu, tu, poti sa faci o treaba sigur buna:)

Anonim spunea...

Cireasho, ma uimeste aceasta bucurie infantila, care pare provenita din ignoranta: au tu nu citesti nemica? Pune mina pe o carte si vezi ca activitatea despre care vorbim este practicata de MAJORITATEA corpului electoral. "Singurlul freak de pe lumea asta"? ROFL. Da' cred ca te alintzi...

Anonim spunea...

ce ziceti de o tematicata care sa sune asa: S-a intamplat sa va surprindeti partenerul masturbandu-se?

Anonim spunea...

orbesti daca?.... oare d-aia port eu ochelari?...

LiaLia spunea...

Stii cum se zice: 15% din oameni spun ca se masturbeaza, restul nu recunosc. De cand m-am descoperit singura, n-am mai avut momente de stanjeneala sau sovaiala in a face sex cu un barbat, pentru ca stiu EU cum miros, ce gust am, cum imi pulseaza si se incordeaza fiecare muschi, mi-am auzit gemetele si respiratia. Cat despre vreo eventuala "problema" cu perechea, i-am spus odata unui tip: daca imi place sa facem cumparaturi impreuna, nu inseamna ca nu merg la shopping si singura. Asa ca, love yourself like there's no tomorrow! :)))

Adi spunea...

eu una nu cred pe nimeni care spune ca nu o face cu propria persoana... macar ca te-a lovit curiozitatea sa vezi despre ce tot vorbeste lumea, si tot o "comiti" macar o data.sau de doua ori...sau trei...sau patru...
s-apoi daca nu inveti singura ce-ti place, cum iti inveti noul partener ce si cum sa faca? il lasi asa...singur...fara luminita de la capatul tunelului sa o ia pe ghicite?
nu-i frumos!

another cherry spunea...

@vera: stiu eu, ce-i drept, ca lumea inconjuratoare se iubeste pe sine. dar sunt asa de putini aia care recunosc, incat pare ca eu sunt un freak. in plus, masturbarea are o imagine tare proasta, as vrea sa-i fac o campanie de PR, daca m-ar plati cineva:). masturbarea este despre bucurie impartasita, nu despre tristete si singuratate:).

@anonim: nu prea pot sa scriu despre asta, tinand cont de faptul ca eu ma uit la partener cum se masturbeaza, de comun acord. deci se pare treaba ca nu mai e fun sa-l prind:). pt ca el nu se mai fereste:).

@thea: hahahaha si hahaha. ff tare asta! cred ca da, de-aia.

@LiaLia: wow, lia, ce ai scris tu aici se incadreaza in categoria soft porn:). yummy. oricum, barbatii nu par deranjati de asta, din contra. dar ai observat ca azi nu a zis niciunul nimic? mrrrrr. cred ca ei nu o fac:P

@Adi: eu la faza asta recunosc ca stau tare prost, adica niciodata nu ma pricep sa-mi invat parterenul ce si cum. mie- rusine. si mi se pare ca poate reuseste singur.

@

Anonim spunea...

eiii, cum adica nici un barbat? toti o fac: citesc aici...

Ladies First, nu?

si ce-am avea noi atat de povestit cand ne ajung doar pozele din reviste. sau revistele numai cu poze... una din ele :-? ca-ti trebuia bine stiuta engleza mai demult sa poti intra pe literotica, sa poti ajunge la un inceput promitator, numai din scrisuri...
ok, cine are nevoie de motive? :))

si nu va mai luati atata de noi, ca nu avem atatea butoane, da? sau trebuie sa dam jos tone de par sa ajungem la ele, dac-or fi

another cherry spunea...

@about2run: am retinut 2 lucruri. ca o faci si ca ai par. mie una imi ajunge. si ma bucur ca esti primul barbat care comenteaza azi.

Anonim spunea...

si barbatii se masturbeaza la greu. sa vezi in puscarie sau in armata.(unii chiar in cluburi..)
pentru ca si baietii plinge, nu-i asa?

Anonim spunea...

cum avea un prieten o vorba...21-na schimba mana :P

another cherry spunea...

codo, in primul rand am crezut ca ai murit, si m-am speriat groaznic. chiar voiam sa te intreb intr-un titlu de post unde naiba e codoooooo?
in al doilea rand, eu nu aia din puscarie vreau sa stiu, sau din armata. ci de cei liberi, de langa mine, de langa noi, care au iubite, dar se iubesc si pe ei:)

LiaLia spunea...

Cherry, am putea reveni la povestea de acu cateva zile si ne facem mielincreshtere.ro blog soft porn :)))

another cherry spunea...

@anonim: ah, nu inteleg vorba. adica inteleg cum schimbatul mainii, dar nu inteleg cu 21:). pls explain.

@lialia: m-ai facut sa rad tare de tot in birou, in gura mare. si poti sa crezi ca am dat click, sperand ca exista deja? hahahaha

B spunea...

eu nu ma, nu m-am, si nici nu stiu despre ce dracilor vorbiti. :D
ce e aia dom'le?

another cherry spunea...

nici eu. vorbeste lumea asa, sa se afle-n treaba:). dar cred ca e un fel de mancare nou, care contine avocado si martipan.

Carmen spunea...

cata franchete...:)...Duceti discutia asta la un post Tv...sa vedeti acolo audienta :)

another cherry spunea...

pai e mai fun aici pe blog:). aici chiar putem zice tot ce ne trece prin cap. la tv tb sa fim un pic mai seriosi:P

Anonim spunea...

Cireshiko, hai, nitzica imaginatie: ce e pentru tine bucurie impartasita, e pentru altcineva solitudine si tristetze. Dar orice ar fi, este normala, umana,
[hai sa zic - mamiferica(la)], uneori folositoare. Da, o camapanie de PR ar fi buna, io te incurajez. Off topic: cum merge dieta? Cura? Rejimul?

another cherry spunea...

vera, da, recunosc ca mie imi place tare mult. adica cateodata ma grabesc sa scap de oameni si sa ajung acasa, ca sa pot sa...u know:). si in timpul asta lumea care ma cunoaste se gandeste la mine cum era in reclama aia la pronto, cu bunica care ramane acasa, face party de rupe. si fata ei se zice "saraca mama, tot singura, tot singura":)
pana acum am reusit sa ma abtin de la mancat dupa 6 juma, adica am reusit o zi, sa vedem azi:)

Anonim spunea...

damn, mai bine imi tineam pliscul si aveam parte de un articol intreg pe blog. cred ca ar fi fost super distractiv. da asta e....suport consecintele.
nu am avut acces la net ceva vreme si de-asta am tacut malc.
nu, n-am fost la puscarie si nici in armata.

pai cu astia liberi e mai greu ca nu prea recunosc, vorba cuiva de mai sus. oricum e sanatos, din cand in cand, in Anglia e si o scoala nde te invata cum sa faci si ce sa faci si e pe programe adica pe minute.
anyway, un subiect dragut si incitant sper sa se termine totul cu bine.

Anonim spunea...

Nu-i nimic rau in a te masturba... pe langa ca-i placut, e educativ :)

Anonim spunea...

Masturbare? N-am auzit de chestia asta pina acum, nu pot sa-mi dau cu parerea in necunostinta de cauza...E vreun sport? Ca despre sporturi mai stiu cite ceva...De exemplu, in sport antrenamentu' e important. Foarte important. Chiar si in sporturile de echipa, antrenamentul individual e de baza. Asa iti dai seama care-ti sint limitele, ce poti sa faci si ce nu, descoperi la ce te pricepi. In definitiv, sa bati mingea de unu' singur la perete poate fi o activitate placuta si relaxanta. Si poti sa testezi linistit scheme noi. Poti sa descoperi, de exemplu, ca o bolta cu efect, subtila si plasata atent, poate fi mai eficienta decit un sut drept la tinta. Sau o pasa discreta cu latul poate aduca satisfactii mai mari decit un shpitz apasat.
Deci, care-i treaba cu masturbarea? E nevoie de legitimatie ca s-o practici? Poate facem un club, ceva...
Anyway, ca veni vorba de sporturi, ma duc sa fac un ping-pong. La perete. :D

P.S. Ce asemanare e intre sex si bridge?
Daca n-ai un partener bun, iti trebuie o mina buna.

another cherry spunea...

@codo: incredibil, chiar ai fost la limita cu asta. era sa strig, chiar in titlu, ca sa stii ce important esti. na. pai cum nu stii cu astia liberi? daca nu stii inseamna ca nu faci. ceea ce, in termenii discutiei de mai sus, e un dezastru:)

@agarttha: da, ar tb sa fie si documentare la discovery despre asta. asa cum sunt despre balene.

@baloo: cred ca masturbarea nu e inafara legii, dar nu prea am idee. trebuie sa vb intai cu un avocat si apoi sa trecem la treaba. masturbare fara frontiere propun eu ca si titlu. si o poza cu multi oameni razand de fericirea care este ea:).
PS: eu zic ca si cand ai un partener bun iti trebuie o mana buna:)
aaa, si cum am zis mai sus, ca mai intreba si LiarLiar, cred ca este un fel de mancare cu avocado si martipan.

Anonim spunea...

@ Cherry: "eu zic ca si cand ai un partener bun iti trebuie o mana buna"

Am luat nota.
Martipanul e a-intiia!

Cit despre club, cred ca ne-au luat-o altii inainte:
http://www.youtube.com/watch?v=-ifFuRGDNX8

S-ar putea sa va ceara sa va logati (sau sa va faceti cont) ca sa vedeti filmuletul. Nu e (foarte) indecent, dar ar fi de dorit sa nu-l vedeti la serviciu. :) Si fundalu' sonor nu e rau deloc.

Anonim spunea...

Felicitari!

Anonim spunea...

eu merg pe ideea "de ce sa te chinui singur cand sa o faca altcineva pentru tine?" ce, n-am dreptate? :D

another cherry spunea...

@baloo: ah, n-am putut sa-l vad. cum sa ma loghez daca nu am cont. vai de capul meu. stii, eu si butoanele:).
da, ador martipanul. dar contravine marii slabiri:)

@octavian: pentru ca o fac? pentru ca am marturisit ca o fac? sau pentru ca am scris frumos de cum o fac? hahaha, pls explain.

@zmeurica: bine si asa, nimic de zis:P. dar daca nu se pricepe si mai mult te fierbe? ori tu, tu stii exact. cand, cum, ce. si de ce.

Carmen spunea...

Da de ce ai ales o poza cu un barbat? de ce nu nu o femeie..sau si cu si cu :)

Anonim spunea...

eu sunt primul anonim nu si restul. propun ca anonimii sa ia numar. ca se confunda intre ei

another cherry spunea...

@carmen: pentru ca m-a distrat poza. si pentru ca nu situ de ce, barbatii sunt mai asociati in imagini cu masturbarea decat femeile:)

@anonim: aoleu, ce balamuuuuuuc. deci tu esti chiar primul, primul? bine atunci anonimul primordial sa-ti raman numele. ok?

Zoli ZzZ spunea...

hello;
nu ma cunosti; iar eu astazi iti citesc blogul pentru prima oara.
nu ma cunosti si imi vorbesti de masturbare ; asa ca o sa fiu si eu direct.
ieri seara fix asta era tema unde pe care am ajuns sa o discut cu o prietena; si ne-am blocat la o intrebare. O intrebare la care astept si raspunsul tau. Pe prietena o inteleg; nu a raspuns pentru ca e in relatie de 3 ani; aproape 4 si avea remusacri; ca vb lucrurui din astea cu mine. Chiar mi-a spus ca daca l-ar prinde pe el sa vb asa ceva cu una; i-ar da papucii.
oricum; acuma ca am aflatc a lumea se mai masturbeaza din cand in cand; asi vrea sa duc discutia asta la nivelul urmator si sa intreb: tu la ce te gandesti cand te masturbezi?

another cherry spunea...

buna zoli. la ceva sexy ce am facut eu. la cineva sexy de care am chef. cineva real, nu brad pitt. la o scena foarte fierbinte pe care am vazut-o. suntem ok?

Anonim spunea...

Vorba lu' Traian si Decebal ->
FUTERE, NON FUTERE - LABA NECESARUM EST. :P

another cherry spunea...

aaaaa, FYT, daca si stramosii mei credeau la fel, atunci chiar ca nu mai am de ce sa ma jenez:)

Anonim spunea...

Nup. E vorba despre Decebal Traian Remes ! :)))))))))

Anonim spunea...

toata lumea o face, un lucru normal , doar ca putin o recunosc , si pana la urma .... ce faci cu mana ta ... se numeste lucru bine facut ;) cum te faci tu nu te face nimeni :))

another cherry spunea...

da, te faci si te defaci:)

Rin Tin Tin spunea...

Psihologiceste (se zice asa?) vorbind, e interesant de studiat exhibitionismul (care, in general, se manifesta si prin laba), care, dupa parerea mea, e o deviatie psihica eminamente masculina. Adica, da, mai sunt si femei care-si arata tsatsele, da' laba in public si-o cam fac doar barbatii.
Beat this, women! :)

another cherry spunea...

hmmmmm, eu sunt doar o cireasa. nu prea vreau sa bit men. vreau sa ma bit ei pe mine, de fapt abia atunci sunt multumita.
si oricum, cine are nevoie de public aici? eu nu neaparat:). doar la scris.

Rin Tin Tin spunea...

Caracteristic feminin:) Eu spun "in general", ea spune "eu sunt" :) Eh..

another cherry spunea...

cum, universul nu se invarte in jurul unei codite de cireasa?!
ce sa fac, sunt femeie 98%. restul sunt pierderi:)

Rin Tin Tin spunea...

Sigur ca se-nvarte, dar interesant e cand incepe sa se-nvarta invers:) Oh, no, se-nvarte doar capul, petrecerile de firma sug. Te las cu codita ta, si cu infimul procent de scurgeri, pardon, pierderi.

another cherry spunea...

si frigul suge. si faptul ca nu se skiaza inca. dar viata per total a ales sa nu suga.
ah:)

Rin Tin Tin spunea...

viata e in alta parte, draga mea cireasa :)

another cherry spunea...

cum vrei tu si-apoi mancam:)

Anonim spunea...

a, deci care era intrebarea? aceea! nici nu vreau sa ma gandesc. la revedere! :)

another cherry spunea...

stai mai tiberiu, nu te speria asa:)

Anonim spunea...

gata, mi-a trecut frica, dupa o noapte frumoasa de iarna! :)

another cherry spunea...

now we're talking:). cat de frumoasa a fost? si de ce?:)

Anonim spunea...

pai, in primul rand a fost luna plina, cer senin, liniste, 2 fete mi-au bantuit mintea...si apoi am adormit!