miercuri, 6 mai 2009

anunt pentru fete si femei care vor sa apara in public purtand ceva pe cap si sa se vada cu cireasa

CIREASA

Anunt cvasi-important pentru persoane cvasi-interesate.

Cireasa o sa fie vineri, ora 9 seara, in bd Dacia 153-156. Acolo este o cafenea numita Plach. Ea recunoaste ca n-a mai sorbit nicio cafea acolo pana acum. Deci in timp ce bea o sa tina o piatra-n gura.

Dar motivul pentru care descinde la fata locului. (Desi ii plac atat barbatii, se stie). Este o Girls Night Out. Deci nu, din pacate nu este pentru si codo. Of, si mie imi pare rau.

Evenimentul nu are niciun scop ascuns. De fapt nici macar nu are vreun scop. Ci doar sa ne mai cunoastem si sa ne mai intalnim si noi, gainile. Care ne-om strange.

Seara are un patronaj placut: rfb.ro si hotcity.ro. Cel din urma fiind acelasi loc despre care am mai vorbit. Si care ii da de mancare ciresei pofticioase.

Cireasa merge oricum acolo, ca are chef. Isi va pune ea si palaria cu cirese. Asta pentru ca avem si un dress code. Musai ceva pe cap.

Daca venim, eu zic sa incercam sa fie cat mai misto. Pentru ca primim si premiu pentru cea mai tare aparitie. Un accesoriu de par de la Josephine.

Eu nu cred ca primesc, ca sunt dintre organizatori. Iar of. Chiar nu se poate face o exceptie? O sa arat sigur minunat. O sa va sparg, o sa ramaneti traznite. Ok, incerc sa ma linistesc.

Dar sa revin. Cum mi-ar face placere sa ma intalnesc cu ceva doamne si domnite ce intra pe aici. Si cum pretextul exista. Si avem si un loc. Daca vreti sa fiti fata in fata cu o cireasa ce traieste in orasul fierbinte. Acum e unul dintre momente.

Pentru ca locurile sunt limitate. Ziceti aici daca vreti sa veniti. Gagicile au 50% off pentru orice bautura. Si cica o sa fie un domn care ne pune muzica. Mie mi-e destul.

A! Inca ceva. Pentru ca trebuie sa fac beauty sleep si poate si sex. Probabil ca nu voi sta tarziu.

Un comentariu:

CODO spunea...

another, o sa iti tin pumnii si iti urez distractia cea mai crancena si placuta.
stiu locul, e al unui prieten, si e deschios si noaptea :)