marți, 20 octombrie 2009

din ce sunt facuti barbatii?

barbat

Ia sa va vad. Din ce material sunt domnule facuti barbatii, de nu le este absolut niciodata frig?

Au izopren pe sub primul rand de piele? Am vazut eu la televizor cum sar ei sa apuce, din valurile unui rau intunecat de ger, cu sloiuri, crucea de Rusalii. Asa s-ar parea, ca au. Altfel cum nu mor?

Au un sistem de incalzire centrala care ii face sa nu mai suporte pe ei nici o hainuta? S-ar putea. Eu am aflat de la un inginer ca sursele de caldura nu trebuie acoperite cu nimic. Ar fi o explicatie pentru care ei nu suporta huse deasupra.

Sau sa fie perisorii care le acopera aproape in intregime corpul. Adica blanita de barbat sa fie responsabila cu aceasta incalzire globala a barbatului. Mai globala de 10X decat a femeii.

Pentru ca e clar. Atunci cand este vorba despre simtirea aceleiasi temperaturi date, diferenta dintre barbati si femei este ca de la taratoare la zburatoare. Monstruos de ampla.

Barbatii mor de caldura vara. Le cauzeaza in asa fel incat au fost semnalate cazuri incredibile. Cum refuza ei uneori sa paraseasca hotelul in vacanta de vara la ore de dupa-masa. Pe motiv ca nu pot face fata distractiei. Pe cand sexul slab rezista la orice calduri.

Mai ales daca merita ceva sa iesi afara pe o asa vreme. Daca s-ar pune un H&M in Baragan, am merge in weekendurile de vara pana acolo. Si am petrece ore in sir cu soarele in teasta. Cu ciulinii tragandu-ne de fusta. Inarmate doar cu o palariuta minuscula si o sticla cu apa.

Si iarna, ce sa vezi. Barbatii nu vor sa puna pe ei pulovere. Si trebuie sa insisti cu cerul si cu pamantul, daca ii iubesti, sa-i faci sa puna geaca. Cat despre fular si manusi, lupta e pierduta. Nu exista nimic pe lume care sa-i convinga sa le poarte.

Iar cand se afla intr-o casa incalzita pe timp de iarna, se plang mereu. Ca aoleu si vai de mine. Ce mai caldura. Cum sa poti trai asa. Sariti. Deschideti ferestrele larg, sa intre gerul. Aruncati plapuma cat colo, ne sufocam.

Din ce sunt facuti, Doamne, barbatii. Fa-ma sa inteleg, ca sa pot coopera cu problema asta a lor. Si sa inteleg de ce au ei nevoie de un frigider ca sa se simta bine.

Oare barbatii fac pipi cuburi de gheata?

16 comentarii:

Safta N. spunea...

Finca femeeile a-u inima de ghiata, deaia le ie frig.

Anonim spunea...

:)) fac pipi cuburi de gheata in forma de sticlute mici de cola :))

thea spunea...

Am cunoscut totusi si exceptia de la regula; sotul unei amice; care sot e mai friguros decat ea, prefera caciuli, fulare, manusi iarna. Iar verile de Bucuresti le face cu camasi cu maneci lungi...Ma gandeam ca o fi un exemplar unic :)

another cherry spunea...

@Safta N: aaa, deci asta era? pai de ce nu zici domnule undeva la televizor, ca sa nu mai existe enigme:)

@pietricel: hihi, mi-e mi-ar placea orice fel de forme, doar forme sa fie si sa se tina de cuvant. sa le livreze cand ai nevoie de ele:P.

@thea: ar trebui obligat sa mearga la un muzeu, ca reprezentant 100% uman:)

berchelot spunea...

e relativ , ce combustibilii foloseşte ? cât despre blănita de barbat... perisorii ... îîhhhh!!!
...sper că nu de la chioşcul de răcoritoae îl aprovizionează Ana lu Manole cea vioaie

another cherry spunea...

@berchelot: nu-ti plac perisorii?

No One spunea...

@thea si @cherry pai si eu confirm ca sunt friguros :) uite uite ce manute reci am :P probabil noi venim de pe pluto , nu de pe marte, deci la muzeu o sa priviti o noua specie :P

another cherry spunea...

@John C: of si vai de mine:)

Printzess Irina spunea...

cireaso mare dreptate ai cu barbatii astia, dar sa sti k iubitul meu e cel mai friguros om posibil!nu trebe sa-i zici sa se imbrace k stie deja k tre sa-si ia 1000 de bluze p el :))) deci mai sunt si exceptii de la regula :P
super tare blogul, il citesc d fiecare data knd am ocazia.
kisses:*

berchelot spunea...

mi se par atribute exclusiv femeiesti
barbatii poarta tepi si arici de metal

another cherry spunea...

@Printezz Irina: multumesc frumos printeso de asa cuvinte calde. mai calduroase decat cele 1ooo de bluze ale prietenului tai:)

@berchelot: ce chestie, n-am observat pana acum:P

Ianculescu Cristian spunea...

frumos blogul

Miju spunea...

mie mi se spune a sunt foca, ma simt bine in tricou cand celorlalti le trebuie cel putin o vesta; acum o saptamana se plangea o prietena ca duaaaamne ce frig ii e, merge din magazin in magazin pe centru sa nu inghete(hehe, vai de ea :D); ma intreaba daca mie nu imi e frig, isi aminteste ca nu-mi prea pasa, ca eu sunt ca o foca, dar i-am raspuns ca acum sunt o foca bine imbracata :D

in momentul in care mie mi-e frig sunt ori bolnav, ori chiar e foarte rece(sau umezeala de aia friguroasa, brrrr... n-o suport)

Miju spunea...

PS: berchelot de-ar fi femeie;)) as crede ca n-a trecut de parul de pe fata barbatilor. dezbraca-i! matasea chinezeasca e un moft :))))

Lucian spunea...

avem nevoie de frigider ca sa pastram berea la rece, bineinteles :)

another cherry spunea...

@Ianculescu Cristian: multumesc frumos.

@Miju: foca cu flanel, asta e o imagine de vis:). deci tu esti soiul ala de neinteles.

@Lucian: in interior, adica?:P