miercuri, 2 decembrie 2009

cireasa si pofta pentru threesome

threesome

Fix la inceputul iernii calendaristice, mi-a venit chef sa patinez. Si prietenul meu imaginar, I., ia-l de unde nu-i.

Intra cireasa pe gheata. Si sta ea catava vreme asa, nepatinata. Se concentreaza si se freaca pe tample incercand sa il invoce pe I. in carne si oase. Dar nu e chip. Ce e imaginar, imaginar ramane.

Atunci cireasa, simtindu-se singurica nevoie mare, incepe sa alunece cam in dorul lelii. A vazut mai multe cupluri tinandu-se de mana. Dar ea, aceasta fetita cu chibrituri a patinoarului, nu are pe nimeni sa o sustina fiziceste si moraliceste.

Vrea si ea o mana mare in care sa-si odihneasca, impletita, mica ei codita. Sa se dea domnule cate un patinator barbat, sa ajunga la toate.

Si tot asa, da din picioare picurand nevoia de afectiune, pana simte unda de parfum preferat. Ridica privirea si vede un cuplu care aluneca in deplina armonie. El este slab, cu nas coroiat si are o camasa in patratele.

Imi plac mult barbatii cu anumite camasi in patratele si el are una de-aia ok. In plus, miroase complet ademenitor. Vezi mireasma fizic plutind deasupra albului de gheata.

Ce daca tine de mana o fata cu par lung si palton maro, care sufera de nas rosu. E plin de vigoare si pare ca ar mai putea sa mai traga dupa el, fara probleme, inca o femeie-fruct.

Sunt pitica si nu cantaresc mare lucru. Hai, domnule, ia-ma si pe mine. Cireasa o sa stea locului si nu o sa faca probleme. Ba chiar o sa dea cat poate ea din picioare, potentand trio-ul.

In plus, stii si tu zicala aia. Intre doua nu te ploua. Si dumneata, domnisoara, sa nu fii infricosata. Cireasa nu vrea pe coroiat pentru uz exclusiv. Vrea doar sa alunece si ea alaturi de niste suflete. Si apoi pleaca in treaba ei, ca are destula.

Isi pregateste discursul cu toate astea cireasa, sa-l sopteasca celor doi, la momentul potrivit. Si se tot tine dupa dansii, scai. Si le atine calea si ii urmareste si alearga cat o tin puterile, sa-i prinda.

Se tot uita cu pofta si adulmeca mirosul ce o leaga cu lanturi de matase de barbatul cu nas coroiat si femeia cu palton. Si taman cand prinde curaj si li vara dinaintea ochilor cu un zambet, vai.

DJ-ul care pune cea mai proasta muzica de pe pamant, vibe fm, parca, zice va multumim pentru participare. Si va mai asteptam.

Stai, domnule, cine te crezi. Eu incepusem ceva aici. Si I., I. nu e cu mine. Si aveam si eu sansa mea. Domnule, se apropie sarbatorile, nu fii hain.

Dar degeaba a implorat cireasa toate astea. Cortina s-a tras peste gheata. Si dumneaei si-a pus pofta in cui. Pofta de threesome, avuta pentru prima data in viata ei, in public.

7 comentarii:

Miju spunea...

de threesome as avea si eu nevoie sa intru pe gheata acum :(

ca din '87, cred, n-am mai avut patine in picioare, m-am impletecit cel mult ca bambi, la primul contact cu gheata, cu cine stie ce ocazie...

ca uite, la noi tocmai se coace gheata: http://sibiu.ro/LiveOK/live3.htm

Lili spunea...

Ai realizat ca in timp ce te tineai dupa ei, tu chiar patinai?

Ivcelnaiv spunea...

pentru cirese si nu numai
am un blog de poezie naiva
care cred ca v-ar placea
http://ivcelnaiv.blogspot.com/

Anonim spunea...

Si eu care, cand am citit titlul, ma gandeam la treburi kincky; tz, tz, tz...sys

rochii de mireasa spunea...

Mie imi place caricatura aia. Ala din spate cu albastru e cam rahitic, dar tot zambaret e :)

rochii de mireasa spunea...

Mie imi place caricatura aia. Ala din spate cu albastru e cam rahitic, dar tot zambaret e :)

another cherry spunea...

@Lili: daaaaa, am patinat de mi-au mers fulgii:P.

@Ivcelnaiv: pai o sa vedem.

@sys: iarta-ma ca te-am dezamagit, dar cred ca te-am rasplatit cu filipineza.

@rochii de mireasa: pai eu sunt rahitica. de atata pofta si efort.