joi, 3 decembrie 2009

minunata filipineza si efectele ei

floare

Preludiu. Stie toata lumea ca si cat imi plac barbatii. Poate cu deasupra de masura. Rog sa nu fiu banuita de contrariul, nici pentru o clipita.

Si totusi.

In trenul inghetat ce imi producea pe banda turturi la nas, tren ce gonea de la Shanghai catre Hong Kong, am vazut ceva extraordinar de minunat.

O filipineza venita probabil din tara in care a esuat Gulliver mai demult. Cireasa e pitica. Dar ei bine, filipineza asta era mult mai mititica. Daca statea perfect dreapta, imi ajungea fix cu capul intre sani, imi inchipui. Just a thought.

Uite-o cat e de frumoasa. Un ghem de carne brun-aurie cu ochi sclipiciosi. Zambet dulceag de sirena care promite sa-ti faca numai belele. Si un par ca al lui Alba-ca-zapada, numai ca mult mai bogat si mai stralucitor.

Nu era sobolanul cu par scurt care se spalase cu folten si devenise paros. Ci cea mai paroasa faptura, sa zicem un porcusor de Guineea, se spalase cu el stie ce si rezultase volbura asta de podoaba capilara.

Cum am vazut-o, m-am gandit. Cum se poate asa ceva? Filipineza, am uitat numele pentru ca de emotie urechile mi s-au inchis ermetic cand l-a rostit, nu stia sa se incrunte. Zambea in continuu in modul ala coplesitor. Ma simteam ca Mowgli fascinat de Kaa.

Probabil ca simpatia a fost instanta si chimia declansata de ambele parti. Adica s-a iscat o simpatie romano-filipineza, pe taram chinezesc. Filipineza zambea doar la mine si fara nicio intrerupere.

Cred ca si in timpul celor 17 dati cand a fost la baie, ea tot zambea in directia mea. Prin peretii diverselor compartimente intesate cu chinezi. Desi eram cu doi barbati draguti. Care erau precum fluturii in jurul lampii, unde ea era lampa. Dar lampa, lampa asta exotica avea treaba doar cu mine.

Ni se scurgeau ochii una dupa alta. M-am gandit sa-i zic ca e o tampenie sa ramana 3 zile in Hong Kong. De ce sa faca asta, cand poate veni cu noi la Yang Shuo. Oare a auzit ea ce bine e acolo? Oare nu vrea ea sa vada? Oare vrea sa-i fiu ghid? Oare?

Calatoria asta tulburatoare emotional a durat 22 de ore lungi. Am fugit de zambetul insinuant pentru a nu face/spune chestii nepotrivite. M-am refugiat in micul meu cavou inghetat. Adica patul cel mai de sus al trenului.

Si mi-am consumat acolo visele cu palmieri, filipine, caldura toropitoare, lene, erotism si alte lucruri strans legate de toate astea. Care dau o febra a carnii si a mintii greu de stapanit.

M-am si gandit cum o sa anunt eu acasa. Stiti, dragi rude si prieteni. Stop. Eu intalnit o filipineza cat o gamalie. Stop. Zambeste mereu. Stop. Nici voi nu i-ati rezista. Stop. Nu mai pot sa vin. Stop.

Dar m-am luptat si am castigat. Razboiul, nu batalia.

Pentru ca efectele filipinezei sunt traduse din zicala ce nu ma omoara, ma intareste. Daca am izbutit sa nu-i propun sa fugim in lume luand un alt tren in orice directie, inseamna ca da. Orientarea mea sexuala e de fier.

Ghem de carne aurie, du-te si zapaceste pe alta. Eu sunt cireasa neclintita. Care apreciaza un barbat cand il vede. Amin.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Cireasa,

Te citesc de ceva luni bune si am decis sa iti spun in sfarsit cu cata placere citesc tot ce ne povestesti. Ai un stil...UNIC, 'ciresesc' cum l-ai numi tu.

Cred ca as putea sa citesc linistita mii de pagini scrise de tine. De la prima postare pe care am pus ochii m-am gandit cat de bine ti-ar sta ca si scriitoare de carticele pentru copii.(nu stiu de ce, pur si simplu asta imi inchipui potrivit pentru tine)
Daca inainte iti accesam blog-ul de curiozitate, acum savurez tot ce scrii pana la ultima litera.

Esti o cireasa pe cinste!
Lavinia

Anonim spunea...

Un mic experiment n-ar fi omorat pe nimeni; si nimic din ce e omenesc n-ar trebiu sa ne ramana strain. sys

Loredana spunea...

draguta si exotica poveste.

Mirona spunea...

Ce articol sincer si...picant! Imi place la nebunie! :)) Mai ales ca si eu ma uitam la femeile japoneze cu admiratie, ceva mai potolita decat a ta si in mod decis ne-erotica :)) Dar totusi...sunt ca niste bijuterii in miniatura :)

PS. Te rog eu, trimite o telegrama de aceea la familie si inregistreaza reactii, socul este bun, murdarirea este buna :))

Denisa spunea...

Cireaso, eu te inteleg. Exista o fascinatie - care poate sa te ia prin surprindere pe tine, om "normal" - pe care o poate exercita asupra ta un personaj luminos si fermecator. Chiar daca e de acelasi sex cu tine :)

Dar cred ca e ceva ce ar ramane doar o chestie nevinovata, la nivel de joaca de-a mama si de-a tata intre fetite in copilarie.

Si placerea de-a studia o creatie frumoasa a naturii.

Bietii barbati... In momentele alea ne dam seama prin ce trec ei.

Departe mai calatoresti, cireasa..

another cherry spunea...

@Lavinia: culmea e ca si mie mi se pare ca as fi o super scriitoare de carticele pentru copii. poate ma apuc de asta, merci mult ca imi dau curaj. si ca stai aici, cu mine.

@sys: avocatul diavolului esti tu acum:)

@Loredana: exotic m-am simtit si eu in tren. bine ca n-am picat in greseala.

@Misaki: mama de cireasa poate sa duca orice, deci nu cred ca ii provoc mari drame. daca i-as spune ca dorm bine si mananc bine langa o filipineza, ar fi multumita.

@ikemaua: stii, exact la asta m-am gandit si eu. cum ii condamnam noi pe barbati pentru poftele pe care le au pentru femei din alte rase si in special pentru filipineze si alte asiatice. cum sa-i mai condamn, cand eu insami am cazut in fund?!

M. spunea...

Incearca sa stai departe de Africa. Si cand spun Africa, nu ma refer la Egipt, Maroc, Tunisia, ci la Kenya, Uganda, etc. Acolo fetele-s frumoase foc. Si lupta s-ar da la 40 de grade plus.

Anonim spunea...

Uneori astfel de întâmplări sunt mai profunde decît ar părea la prima vedere. Nimic nu se întâmplă degeaba sau, nu există coincidențe.

Revenind la subiectul în cauză, ca bărbat, nu pot spune că bărbaților li se întâmplă astfel de lucruri(prea des ;)) ).
În mod cert, însă, din descrierile tale poți fi, fără a o ști, o descendentă a lui Sappho... ;)

Numai bine și,
multe cirește delicioase.

Lady Io spunea...

Femeile sunt mult mai sincere cand isi exprima admiratia usor erotica fata de persoane de acelasi sex. Este un lucru pe care barbatii l-ar nega pana in panzele albe, de teama de a nu fi considerati mai putin barbati.

codo spunea...

another, i-ai luat si tu telefonul? ca poate unii barbati ar avea nevoie ....:)

@Lady Io: pai barbatii isi exprima din plin admiratia erotica pentru persoane de alt sex asa ca nu cred ca mai au si pentru eprsoane de acelasi sex. ...parerea mea.

another cherry spunea...

@M: pai eu chiar nu cred ca am o inclinatie speciala catre femei, deci nu am de ce ma teme. o sa ajung si in africa, ce sa fac:).

@Andrei S: deci crezi ca o sa ma redescopar ca si iubitoare de femei, incepand de aici incolo?

@Lady Io: mda, mie nu prea mi-e frica ca o sa fiu considerata mai putin femeie de acum inainte:D

@codo: daca nu am cedat eu, sa nu cedeze nimeni. asta e deviza mea:)