luni, 7 decembrie 2009

a revenit lumea cu fundul in jos

happy

Cireasa nu le place pe fostele fostilor ei.

Si nu crede ca e mare lucru de spus despre asta. Nu le place din principiu. Oricat de misto ar fi ele, ea nu le place si pace. De fapt cui ii plac fostele? Ele sunt bad news.

Si poftim situatie. Soarta face sa o cunosc pe o fosta si nu orice fosta. Una dintre fostele principale ale celui mai iubit dintre pamanteni. Si in loc sa huff'n'puff catre dansa, ce patesc. Incep sa o plac de o maniera fara putinta de tagada.

Cum, necum, vazand cu cine are de-a face, cireasa s-a imprietenit pe data. Conversatia s-a inlantuit ca si cum ne stim de cand eram mici. Chiar daca am fost mici in timpuri destul de diferite.

Adica sigur cireasa se juca cu alte papusi. Si fosta asta, devenita actuala prietena, cu cine stie ce. Chiar, cu ce te jucai tu mai mult si mai mult? Eu cu un fel de papusa care avea fata de plastic, cu figura naiva, si corpul format dintr-o blanita bleu. Yoko.

Cand ne-am intalnit, eu si fosta, parea ca avem treaba sa vorbim cel putin trei luni. Si asta doar pentru inceput. Nu tu strangeri de inima. Nu tu resentimente.

Am vrut sa o cunosc pe fosta nu doar ca experiment psihologic. Ci pentru ca in mod bizar dar totusi normal parea sa fie o decizie buna. Cu toate astea, recunosc ca aveam parul putin ridicat pe ceafa. Cat sa semnaleze alerta.

Dar din secunda unu' am inchis briciul in buzunar. Am indesat inapoi cuiul grenadei de mana. Si am dezgropat cu grija, in timp ce fosta sorbea din ceasca de ceai, uitandu-se in jos, minele antifoste infipte in prealabil in podeaua locului de intalnire.

Nimeni nu a fost ranit. Dimpotriva. Desi vorbim totusi de cel mai iubit dintre pamanteni. Si am senzatia acuta ca este vorba despre cel mai iubit dintre pamanteni din punctul fiecareia de vedere. Tare.

Si cu toate astea, fosta lui este acum prietena mea. Asa ca uite, cireasa a mai invatat ceva. Cum poate sa iti placa cineva fata de care crezi din prima ca trebuie sa ai doar resentimente. Oare ce mai urmeaza?

Multumesc celui mai iubit dintre pamanteni ca are asa gusturi bune la femei. Hihi. Si multumesc fostei si de fapt, pentru mine, actuala prietena, pentru ca a avut mai mult curaj decat mine. Si a vazut potentialul.

12 comentarii:

ajnanina spunea...

pai cine se aseamana se aduna...
ceea ce aveti comun e ceea ce l-a atras la fiecare dintre voi...

Laura spunea...

Cireasa draga, I couldn't have said it better myself. Nu prea stiu cum sa pun in cuvinte cadoul de Mos Nicolae pe care mi (ni) l-a facut universul. Iar daca ma gandesc la o imagine, oricat de luminoasa si de exploziva ar fi, parca tot nu-i suficient. De fapt nici nu stiu daca are rost sa incerc, singurul sens ar fi sa inteleaga altii cum e, ca tu stii foarte bine. Ei bine, altora nu pot decat sa le doresc sa li se intample, ca e beyond califragilistic :)

Ma jucam cu o papusa, un fel de barbie dar nu chiar barbie, blonda si frumoasa, venita de mos craciun impreuna cu multe accesorii din care-mi amintesc foarte clar niste canite de ceai micute micute, farfurioarele lor si un hot dog si hamburger din cauciuc. Ah, si-un fel de mobila roz, doua scaune si o masa. Alte timpuri, dar se pare ca asta nu conteaza deloc.

Pe masura ce scriu imi vin o mie de idei in minte despre care sa-ti povestesc (la fel ca in mail, vezi nota de subsol :P), dar parca nu-i chiar locul aici. Sa-mi aduci aminte sa-ti zic despre nenea care lucreaza la unesco.

Cat despre cel mai iubit dintre pamanteni, cand am citit prima data cum ii spui am avut un gol in stomac, un rush of emotion. Pentru ca da, e cel mai iubit dintre pamanteni din punctul fiecareia de vedere. Si cred c-am gasit o cea mai iubita. :)

Denisa spunea...

Pai nu e buna vorba aia? never say NEVER!

Seherezada spunea...

Nu stiu de ce am senzatia ca daca voi doua sunteti asa de misto si ati gasit acel ceva comun care sa va dea de conversatii si povesti, el e acum cu o idioata.

Nu stiu de unde mi-a venit mie ideea asta dar daca un barbat lasa doua femei misto, mai mult ca sigur e in brate la una naspa. Ca daca era inteligent ramanea cu una dintre cele misto. NU? Ma rog, poate e o prezumtie de rahat si maine poimaine actuala lui intra si ea in clubul vostru de tipe faine care iubesc / au iubit un pamantean.

another cherry spunea...

@ajnanina: da, asa e. si faptul ca semanam la chestia aia anume sa fie motivul pentru care ne-am imprietenit?

@laura: hihihi, cea mai iubita plus cea mai iubita egal love:).

@lacra: ba daaaa. acum chiar ca sunt deschisa la orice. ia sa vedem, ce mai urmeaza.

@seherezada: fierbinte:)

Lili spunea...

He he eu m-am impretenit cu 2 foste:))

innuenda spunea...

Apropo de ce mai urmează, uneori urmează ca fosta să redevină actuala și actuala să devină fosta!:)) Na, c-am zis și Doamne fere!:)

another cherry spunea...

@lili: si esti bine, sanatoasa?:P

@innuenda: aoleu, nici nu ma prind daca ar fi bine sau rau. o sa ne gandim la asta si vedem ce iese. e incurcata tare treaba, cusuta cu fir rosu de matase.

No One spunea...

multumesc celui mai iubit dintre pamanteni pentru ca indirect a dus la crearea acestui amuzant articol :P

Lili spunea...

Da. Bine, am avut si probleme multe cu cateva. Puteam sa le comunic cateva. N-am facut-o, in esenta diplomatiei. Oricum tin sa multumesc pe aceasta cale, tuturor fostelor care mi-au facut viata grea si caracterul puternic.

another cherry spunea...

@John C: asa sa-i ramana numele:).

@Lili: ce frumos. asta e post cu multumiri cui nu te-astepti:).

vera spunea...

cherry & laura - gagice, sintetzi TARI!
Mortale. Bravo voua, eu sint supermegamindra de asa dame.
personalmente, n-am avut ocaziunea, dar cine stie? s-ar mai putea intimpla. Si o sa ma gindesc, definitely, la voi doo. Ca exemplu, ca sa nu ma las trasa in directzia normala, aia de mushcat si scrishnit.