duminică, 13 decembrie 2009

vine ziua orgasmului

placere

Simtiti un tremurici intern? Nu cumva va mananca ceva dar nu stiti ce?

Pai na, e normal. Mai sunt cateva zile. Mai sunt cateva zile pana cand trebuie, noi toti oamenii de bine, sa avem un orgasm colectiv, ca intre prieteni. Asa de reusit, incat sa moara dusmanii de necaz.

Si nu, nu e vorba despre o bizarerie a mea. Chiar vine, vine, vine si calca totul in picioare ziua mondiala a orgasmului.

Scriu despre ziua orgasmului de doi ani incoace. Gura nu-mi mai tace. Prima data am aflat cu cateva zile intarziere. Si eu care, in loc sa pulsez, m-am dus la Billa, am lucrat ceva si am facut nimicuri prin casa.

Am militat, practic, antiorgasm. Rusine mie. Am dormit in papuci in timp ce tot universul se distra pentru o cauza comuna. Ador cauzele, mai ales cand ele se lasa cu sex.

A doua oara am vrut sa spal rusinea si m-am pregatit ca atare.

Desi cireasa isteata altfel, n-am reusit, cu toate porcariile si minciunile la care m-am dedat pentru a-mi atinge scopul, sa am alaturi de mine un protagonist care sa ma ajute sa vad stele verzi. Sa-l fac sa-mi faca tocmai la data si ora stabilita.

Asa ca mi-am facut eu cu mana mea un orgasm de toata frumusetea, de s-a dus vestea.
Am fost asa de dibace, incat l-am coordonat la secunda cu restul universului. L-am avut exact cand am vrut. Si ceea ce toata lumea a luat drept o furtuna obisnuita, a fost de fapt orgasmul meu.

Anul asta, ziua orgasmului pica pe 21 decembrie, ora 17:47 GMT. Este un manifest pentru energie pozitiva si pace si o atitudine anticonsumism. Putem obtine placere in diverse feluri. Dar asta este modul in care nu consumam nicio resursa vrajmasa.

Eu stiu ca e ajun de Craciun si aveti fiecare chestii de facut. De-aia va si scriu cu atatea zile inainte. Ca sa apucati sa coordonati cumva responsabilitatile. Si apoi sa explodati de placere, separat si totusi impreuna cu cireasa.

Eu sper sa nu va dati la fund. Si sa luati parte impreuna cu mine la aceasta energie pozitiva pe care o raspandim in lume, folosind corpurile noastre pe post de instrument.

Haideti s-o facem lata. Eu o sa mananc bine, sa ma inzdravenesc si sa pot combate in forta pana la final. Ca sa nu fie un orgasm pricajit, de ochii soacrei, asa. O sa dorm bine si o sa ma gandesc la lucruri frumoase inainte de actiunea propriu-zisa.

Anul asta se pare ca nici nu mai trebuie sa ademenesc pe fitecine in iatac. am tot ce-mi trebuie. Un prieten imaginar, chef si atitudinea potrivita. Inainteeeeeee, osteni.

13 comentarii:

thea spunea...

Nu-mi vine sa cred ca a trecut fix 1 AN de cand am citit ultima ta postare despre ziua orgasmului... cam trece timpul asta:).
In alta ordine de idei, am retinut ziua :)

catherine spunea...

de, mai, cireaso, tie ti-o fi usor sa vorbesti... zici ca ai toate cele de trebuinta...

apai, noi, astilalti,care ne gasim fara ba una, ba altul... ce-om face, ha?!

No One spunea...

abia acum am aflat ca exista o zi a orgasmului. doamne ce nestiutor am fost. si cate zile de astea am ratat. dar acum stiu. propun ca fiecare sa raspandeasca vb. eu am s-o fac.
multam cireaso ptr instiintare :)

codo spunea...

eu propun ca ziua asta sa fie sarbatorita de vreo 3-400 de ori pe an :)
viva la revolucion sexual ! :)

ajnanina spunea...

multam de reamintire.
dau si eu vorba mai departe, intru salvarea omenirii :)
sarbatori feircite! :)))))

mack spunea...

un orgasm de ochii soacrei, auzi! =))
deci am putea, la o adică, şi să-l îndesăm sub covor, nu? ;)

another cherry spunea...

@thea: deci esti alaturi de mine, da? ma bazez.

@catherine: pai draga mea, daca citesti insemnarea de anul trecut, vei vedea ca am facut absolut singura, cu brio, acestei provocari:P.

@John C: te stiu om serios, sigur poti recupera:).

@codo: aoleu, ca bine le zici.

@ajnanina: dadada, sa tresalte universul la unison.

@mack: da, dar nu este recomandat. e bine sa-l facem asa, di granda:)).

Laura spunea...

haha, orgasm pricajit de ochii soacrei ;)) deci e la 19:47 ora romaniei, la mine 23:17. parca e mai potrivita ora asta mai tarzie pentru un orgasm :D

alexa spunea...

Foarte tare, nu stiam. Gata, am si facut programarea la cine trebuie ;)
Peace!

Proctologu' Durerii spunea...

Pai cum adica, cireasa, "sper sa nu va dati la fund"?? E cu restrictii? Adica Adrian Nastase nu poate contribui la aceasta zi magnifica? Chiar si unele cirese te mai primesc in casa pe usa din dos...
Nu m-am putut abtine de la a fi porc...
Pe de alta parte, daca ziua asta ar fi suficient mediatizata, s-ar putea starni niste petreceri interesante. Izvorate din intrebarea "Si? Ce faci de ziua orgasmului? Ne strangem si noi mai multi? Mai vino cu niste prietene, ca e loc.."

Te pup! Tare si apasat!

Lup Alb spunea...

Interesant!
Ziua unisex a orgasmului, sau numai ziua feminina a orgasmului?
Cat traieste, Lupul invata.

Miju spunea...

2 in 1
sa combinam ziua asta cu "stingeti lumina" - o ora, sau cat va place, ori cat puteti...

http://www.ziare.com/lifeshow/magazin/12-17-2009/salvati-planeta-cu-vibratorul-ecologic-978169

hehe, foreplay muncitoresc, te pune in fata masinii sa dai la manivela in timp ce el sta cu cheia in contact. macar nu te mai pune s-o impingi :D

Anonim spunea...

parca a iesit un pic soarele azi.....