miercuri, 9 iulie 2008

am atins fierul de calcat

dada, ati auzit bine. am atins fierul de calcat. cand era bagat in priza. dar stati linistiti. sunt bine. n-am nimic. sunt doar tulburata.

aveam dubii. daca fierul de calcat se tine de coada. sau de cap. cu o penseta groasa. in timp ce esti asistata de o echipa de la trupele speciale. pregatita sa intervina in orice moment. sau poate de fir.

daca masa de calcat se pune cu picioarele in jos. stiti cat de complicat e mecanismul ala. cu picioarele flexate intr-o directie necunoscuta. cu greu ti se abandoneaza. sau in sus. sau in consola, sprijinita pe masa de bucatarie.

dupa ce in prealabil ai schimbat mobila prin casa. si ai angajat un arhitect specializat in mici proiecte pitici customizate. pt a satisface cele mai mari exigente ale unei gospodine feroce.

ieri am aflat. intai s-a starnit un vanticel cald. niste ingeri marunti si grasuni imbracati in halate roz de baie, in care abia incapeau aripile pliate, au inceput sa ciupeasca grabiti din strunele unei harpe.

dupa care ochii mi s-au impaienjenit. si mi s-au intors duiosi, plini de aburi de aur, catre fier. mana s-a dus singura. directionata din joy stick-ul actionat de catre un nebun pus pe shotii. direct din cap.

l-am apucat cu dorinta. el a tremurat doar putin. ca un cal naravas imblanzit. mi-a clipit dintr-un ochisor a complicitate. si cu incetinitorul, ca sa savurez fiecare secunda, l-am lipit. l-am lipit de camasa. mmmmm. mmmmmm.

i-am imprimat miscarea de du-te vino. materialul mi-a cedat. s-a lasat netezit si a inceput sa miroasa placut sub presiunea fierului fierbinte. manuit cu pricepere de coditza mea ferma si sigura pe sine.

viata mi-a trecut in fragmente mici, dar esentiale, prin fata ochilor. ca intr-o ceata am auzit glasul mamei. copiii care se joaca afara sunt eu. e vacanta. sunt rufe pe sarma.

inapoi. eu mare. m-am contopit cu micul electrocasnic. el s-a uitat in sus la mine recunoscator. cireaso, ti-ai amintit...am crezut ca nu mai apuc clipa asta.

contopiti intr-un singur corp. cireasa si fier danseaza impreuna pe ringul unei camasi. dungile se aliniaza cuminti. gata cu fitzele. totul dureaza un minut. dar cu gust de vesnicie.

cireasa a calcat 2 piepti de camasa. si 2 maneci. traiasca cireasa.

18 comentarii:

Anonim spunea...

tu cherry, ma speriiiii
ce ai? esti bine? am zis io ce am zis de gospodine dar da-o naibii, ca se duce dracului imaginea de cirese cosmopolite, daca mai zicem aici ca mai dam si cu matura uneori, s-a zis!

o picătură spunea...

:(( pffff, picătura n-ar putea avea niciodată o relaţie atât de intensă cu fierul de călcat. nush de ce, dar din când în când o mai atacă ba din stânga, ba din dreapta

another cherry spunea...

of a cherry, nush ce am, somebody stooooooooop meeeeeeee:))
daca nu tu, atunci cine, daca nu acum, atunci cand, daca nu aici, atunci unde. si oricum, daca nu de ce, atunci cum?:P

another cherry spunea...

pai draga stropule, tu crezi ca eu am putut sa am pana acum? eu si fierul nu am avut nimic a ne spune ani de zile, oricate nevoie am avut de o anume rochie:).
dar uite ca never say never.

o picătură spunea...

i know, i know! ca orice relaţie şi asta are părţile ei proaste. dar sunt optimistă...poate până la urmă mă acceptă :D

another cherry spunea...

pica, totul e sa lasi de la tine. asa scrie prin manuale de relatii. chiar si cu fierul de calcat.

Anonim spunea...

Scrie un ghid si trimite-mi-l si mie. Imi promit ca nu ma mai insor daca reusesc asta !

another cherry spunea...

cidule, nu te mai insori daca reusesti sa calci o camasa singur? doar la asta adicatelea e buna o femeie, cireasa sau alt fruct?
hm. sau poate am inteles eu gresit. pls explain:P

Anonim spunea...

hehehe...eu stiu sa calc camasi.....hehehe...

another cherry spunea...

stiam eu codo:P

Anonim spunea...

@another: cred ca cidul se referea la bancul ala :(dar sa stii ca nu eu l-am inventat)
"Un barbat era pe malul lacului la pescuit. La un moment dat, trece o femeie, vede ca in jur nu e nimeni, se uita cochet la pescar, isi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos.
- Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie.
Barbatul se gindeste putin, isi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune:
- Hai, spal-o si calc-o."

Anonim spunea...

tare.

Anonim spunea...

another, sper ca nu te-am suparat cu bancul meu, in cazul in care am calcat pe bec, sa stii ca pot sa fac harakiri sau mea culpa. eu stiu sa calc rufe ca am invatat in armata.:)(desi nu am fost soldat)

Anonim spunea...

As vrea sa gasesc femeia care sa ma convinga de altceva ...

Sustineti campania AMPRENTA NEAGRA -> http://fuckyoutovarasi.blogspot.com/2008/07/amprenta-neagra.html

another cherry spunea...

@codo: tare bancul si stai linistit, eu m-am prins ca nu esti misogin, ceea ce nu se poate insa spune si despre cidul nostru, care vede in femei calcatorese de exceptie:P

@animalu' de mihnea: cat de animal esti?:)

@cidul: aoleu. no comment.

Anonim spunea...

stiam eu ca ai simtul umorului dezvoltat. mie imi place sa calc dar nu prea am timp, iar atunci cand am timp nu am rabdare iar cand am rabdare nu am chef de calcat. dar de ce ii spunem cidul? de la ce vine? de la acid? sau de la cidru? (bautura aia de mere)

another cherry spunea...

codo, cand a intrat cidul prima data, a intrat cu numele ala spaniol, de castil valeda etc, ala complicat. si pt ca n-am putut sa-l tin minte si suna spanioleste, l-am numit cidul:).

nici n-ai de ce sa calci, stai linistit. vine o doamna si face asta? ca oricum la asta sunt bune femeile?:P

Anonim spunea...

gata am inteles acum, banuiam.
dar cidul a murit de la o sageata otravita :(

nu vine o doamna, de fapt e o armata de doamne la Nufarul(acum ii zice immaculate cleaners :P), si ele sint f pricepute.

pai femeile pentru mine sint bune pentru altceva, dar ma rog, fiecare cu optiunile lui. :D