marți, 15 iulie 2008

ce cadou vrea un barbat?

sigur, ma refer aici la un barbat de care imi pasa. nu de cei din categoria carora poti sa le livrezi cu ochii inchisi si mergand cu spatele camasa/cravata/portofel/pijama/papuci (2)/parfum la intamplare/orice.

personajul barbat are curiosul obicei sa nu se entuziasmeze daca ii aduci o trusa de machiaj de la un brand bun. sau un sutien care fac minuni. si are si o mica funda de culoarea somonului. la vederea lor, ramane placid.

nu ii pasa nici daca vin victorioasa cu niste lumanari parfumate pentru seri minunate. sau o masuta rosie, numai buna sa pui nimicuri pe ea. sau un catzel pui, cu o funda rosie la gat.

barbatul mai sensibilos din fire poate mima un pic placerea cand primeste plante sau un set de ceai cu 2 canutze. sau o veioza care da taman lumina difuza care trebuie intr-un dormitor bine organizat.

dar in adancul sufletului meu, stiu ca asta a fost un cadou ca sa stau eu linistita. nu un cadou care sa-i mearga lui la suflet.

deci ce cadou vrea un barbat? cine sa-i mai inteleaga.

eu as fi dornica sa pun uite, chiar acum, hatzuri lunii de pe cer. si sa i-o aduc de capastru seara acasa. desi ea sigur se zbate tot drumul. sa i-o dau ca pe un pepene cuminte si bun. dar sa fim rezonabili. au incercat si altii.

as vrea sa tarai de panze, cu forta-mi herculeana de cireasa, o barca. s-o aduc pana la usa blocului. cu tot cu echipaj care a pregatit deja niste peste proaspat la bord. cu ulei de masline si o parere de mirodenii. si cu toti prietenii imbarcati si ei. si musai bine dispusi.

cand nu poti sa oferi luna de pe cer sau o barca care sa plece imediat pe mare, ce cadou sa-i faci unui barbat. de ziua lui. ce stres.

sa fie un stadion bine amplasat? olimpico din roma, de exemplu? sau echipa preferata cu tot cu stranieri si cheer leaders? stiu si eu...

sa fie o cisterna obscen de mare cu spritz de vara. instalata pe malul marii, o mare preferata? sau o basculanta cu salata de vinete si ardei copti parcata in apropierea casei? (asta, fie vorba intre noi, cred ca poti darui cu succes orsicui).

dar zau, n-am pur si simplu timp sa implementez ceva din toate astea, desi banui ca efectul ar fi pe masura. so, ce-i fac cadou unui barbat de care-mi pasa. cand ziua lui e maine. hmmm.

daca devenim derizorii si ne coboram la nimicuri tangibile azi, ma gandesc ca un barbat poate sa aprecieze un briceag premium cu multe functiuni. sau o pereche buna de conversi. sau un gadget tehnologic din care eu sigur nu inteleg nimic. cu cat nu inteleg mai mult, cu atat e mai bun.

sau nu, uite. m-am hotarat. cred ca pur si simplu o sa pun mica mea inima roz bonbon intr-o cutie frumoasa, cu imprimeu cu masinute. si o sa o las la prima ora in fata usii. sa o gaseasca primul lucru cand iese din casa.

merge? voi ce dati cadou si e bine primit? sau ce ati vrea tare mult sa vi se infatiseze de ziua voastra?

68 de comentarii:

ana spunea...

eu am dat un tricou, si l-a purtat a doua zi. mai aveam dubii daca de ochii mei sau nu..

..dar ieri am primit infirmare. fara sa aduc vorba. ca fiind cadou memorabil. gotta prove useful, before anything else

wish u a good choice

ana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

In primul rand: the lucky bastard.

Un gadget suna bine, cu cat mai multe functii, cu atat mai bine. Problema-i ca unele costa o avere. Da' mie mi-ar place. (dar pana la mine mai aveti inca vreo luna :P)

Briceag, cravata, betigase parfumate, crapuri inutile... total necastigator. Ceva foarte frumos de pus in vitrina si care sa stranga praful forevermore, din nou in zadar. Chestii utile, like toys, cars, gadgets, accessories, astea imi suna bine. Probabil ca n-as zice nu nici la un parfum misto, bine ales, (si evident, nu de doi lei, dar nu e cazul).

Tzoale misto, ticouri, camasi, blugi, samd. e destul de greu sa-i alegi la nimereala (eventual ii masori niste lucruri pe furis? - dar nu mai ai timp). Cu exceptia cazului in care ai un ochi genial de bun, si le nimeresti "din ochi", caz in care il invidiez si mai tare. De obicei, mai bine si le probeaza el, poti eventual sa-l iei de manutza si sa-l duci acolo sa vada si el ce-ai ales, daca ii place, nu e deloc deplasat, poate fi chiar mult fun in doi. (depinde din nou de individ, si cat il duce, spre chestii din astea)

Probabil stii foarte bine ce pasiuni are. Orice obect care ii hraneste, ii sustine, sau ii extinde vreuna din pasiunile sau hobby-urile majore, poate fi castigator la maxim. Consilieri foarte buni si la indemana pot fi prietenii lui cu care-si imparte respectivul hobby - dac-ai si tu acces la ei.

Una peste alta sa nu uitam de-o seara romantica, si de 24 de ore de wild sex (macar), pe cat posibil. Nu odata, nu de doua ori, nu le mai numara, just keep on going. It's never enough if it's well done, just keep him busy. Desigur, intercalat cu activitatile specifice zilei, nu all in-a-row, dar in ritm sustinut. Daca toate merg conform planului, at the end of the day o sa vezi *acel* zambet specific pe fata lui, si culmea, probabil il vei avea si tu. ;)

Fark, vad c-am devenit Dr.Love pe-aici, fara sa vreau.

Oricum ar fi, salutari din asa-numita "provincie" (my ass), & good luck, you'll need it! ;)

another cherry spunea...

@anna: ma stradui sa-mi iasa ceva dragut, dar daca nu si nu, si sortii imi sunt impotriva, o sa alerg sa iau T-shirt sau niste conversi. eu n-am niciodata destul conversi, ma gandesc ca toata lumea e asa:P. dar ei au un mod de a alege lucruri care mie-mi scapa. niciodata nu stiu exact ce e bine.

@shony: salutam provincia in primul rand:P. am inteles, o sa vad ce-mi iese, azi e ziua cea mare. lucrez acum la o idee misto, sa vedem:)

B spunea...

lamborghini,
bentley,
aston martin.

alegi tu...

plus un circuit pe care sa se dea doar el.

another cherry spunea...

wow. tu n-ai inteles cat de importanta e componenta timp.
azi e ziua lui, zi frumoasa ca mine. si eu tb sa apar cu o cutie/o foaie/un vapor/o luna/o cisterna la sfarsitul ei.

cala spunea...

Modest din fire, enumar:

* Sony Playstation (poate fi si PSP)
* Nintendo Wii
* 20 de CD-uri
* Tricou FC Barcelona
* Bilete la un super meci/super concert
* Si...cireasa de pe tort...one night to remember. In pat, of course. (asta daca nu cumva, plictisita, ii angajezi o negresa)

another cherry spunea...

@silviu. sau ionut. sau calangiu. prefer calangiu:)
superidee cu CD-urile + bilete la concert. multumesc frumos.
cireasa e din oficiu. never plictisita. jos negresele. sus albele cu roz:P

cala spunea...

draguta cireasa, sa lasam negresele unde le e locul :) . Si, da, e mai mult decat ok si o alba cu roz...wtf,ca's de-ale noastre :)

another cherry spunea...

deci ne-am inteles:P

cala spunea...

deal!

Anonim spunea...

cu gadgeturile am mers la sigur de fiecare data. succes garantat.
apoi chestii de mare angajament ar mai fi: un drive test cu o masina preferata sau, dk esti in bani, un curs de pilotaj de cateva zile, excursie intr-un loc unde se face bunjee jumping dk e fan extrem, abonament la masaj sau sala, sapca cu niste insemne care-i spun lui ceva, vin vechi, calendar personalizat

Anonim spunea...

Ia-i ultimul numar din revista "Investitii si Profit". Just kidding, ofc. ;;)
Si inca odata iti urez bafta... ce altceva as putea sa-ti urez? :D

Mai apoi, daca vrei, poti sa ne spui si noua cum a fost, ce-a iesit. Evident, ma refer doar la ce-ai cumparat, nu si la detaliile picante. (yeahright :P)

Anonim spunea...

auzi, daca eu iti zic tie "tipele au sturlubaticul obicei de a nu aprecia o anvelopa de masina drept cadou de ziua lor" te distreaza? mda, nici pe mine. pentru ca eu as centra, eu as da cu capul in incercarea de a reinventa fotbalul prin vopsirea mingiei in roz.

mai e si varianta in care tu iti pui problema cu fardurile, betisoarele, catelul si sutienul la modul serios, situatie in care sa stii ca tipul te foloseste ca paravan si nu merita nici un cadou.

apoi clisee: fotbal, mancare, bautura, femei...cam astia sunt barbatii... ok.
si iar te intreb, daca eu zic "femeile sunt definite de farduri, barfe, bijuterii, superficialitate, pantofi, dulcegarii, mult roz, pantofi, tratamente cosmetice, reviste glossy si, eventual, pantofi" imi sari la gat ca-s misogin sau imi sari de gat si ma pupi "asumandu-ti" conditia ca sa-mi arati ca 'femeie inteligenta' nu e un oximoron?

sfat: ia-i cadou 5 minute de liniste. zilnic.

another cherry spunea...

@andreea: tnx a lot, nu prea sunt in maxim de bani, dar mi-ai mai dat niste idei. da, cu tehnologia stiu ca e bine, doar ca sunt asa de varza eu incat nu stiu ce si-ar dori. ma rog, the clock is ticking tick-tack, tick-tack, asa ca tb sa ma concentrez sa bag ceva.

@shoni: revin cu info, cum sa va las asa. o sa scriu tot aici, la postul asta, deci reveniti:)

another cherry spunea...

@punk skunk: ah, cat cinism. I am loving it. plus cu minus face un balamuc total.
ca sa lamurim lucruri, nu vorbeam serios cu betisoare etc. dar cred ca stiai, deci consum cerneala degeaba.
apoi, situatia pe care o propui, adica sa sar la gat ca n-ai dreptate sau sa ma fac frate cu dracu pana trec puntea ca sa ma arat inteligenta, mi se pare ca nu e alba sau neagra. ci cu nuante de acuarela cu mai multa apa sau mai putina, dupa caz, de gri.
femeile sunt facute si din ce zici tu acolo, dar si din alte lucruri care merita atentie. nu toate, unele. la fel cum si in cazul barbatilor. despre care mie imi plac sa cerd si uite ca si cred ca sunt fenomenali si imi plac mult. si ca ascund mai mult sub rizurile de anvelopa.
suntem ok?

Anonim spunea...

dupa mine sint 2 categorii:
-lucruri utile, care sa le poarte aproape zilnic: ceas de mana, pix personalizat, tricou funny, etc.
-lucruri inutile dar care si le-a dorit mereu si care sti ca nu si le-ar lua niciodata, nu ca nu ar avea bani dar pt ca nu ar da niciodata bani pe nimicuri, ex:trabucuri romeo si julieta, o plimbare cu calutul pe la otopeni, o cursa de motocicleta, o cursa cu balonul, un masaj cu ciocolata de menta, etc.

Nu stiu ce sa zic, in general orice ii iei trebuie sa fie surpriza, pentru ca si baietii adora surprizele, orice am spune noi.
Unii se ataseaza mai mult de obiecte(si le plac cadourile), altii nu(si orice le-ai da sint morocanosi).

Eu in locul tau nu mi-as face griji, m-as gandi vreo ora la ceva dragut si apoi as decide ce sa cumpar. crezi ca daca el ar fi in locul tau s-ar gandi o ora?

surprize poti sa ii faci si fara sa fie scumpe.

bafta.

@punk skunk: frate, m-ai spart cu sfatul tau. azi cine ti-a mai ravasit creierii?

Anonim spunea...

atunci scrie direct nuantele de gri, scrie-le din tine nu din carti si nu mai balaci pensula in peltea atata ca nu scrii pentru Cosmopolitan. (or do you?)
in ciuda aparentelor, postul tau e extrem de impersonal. il citesc si nu aflu nimic despre tine sau despre el sau despre voi. aflu clisee despre barbati si femei, plus luna de pe cer, ca da si ea bine in textele despre indragostiti.
as prefera sa zici ca ii put boxerii bej si ca asta te excita, ar suna mai plauzibil ca polaroid al cuplului tocmai pentru ca nu cred ca exista multe alte femei care sa poate afirma acelasi lucru.
blaaa.

Anonim spunea...

@codo: ti se pare deplasat, pisi?

Anonim spunea...

@codo again (ca acum am citit tot): dragul meu fauritor de cuvinte care esti better "then" bunishor, baga si tu cate un "pe" inainte de "care" ca sa nu suni chiar ca-n rahova.
"lucruri utile PE care sa le poarte blablabla"
"lucruri inutile dar PE care si le-a dorit mereu si PE care STII ca nu si le-ar blablabla".
4, stai jos.

another cherry spunea...

aoleeeeeeeu, punk skunk. aoleeeeeeu.

nu te ratzoi la mine, stii ca de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. atata pot, atata fac.

deci peltea pt toata lumea, lucruri care s-au mai spus, clisee, detalii impersonale deghizate sa para personale, pt tine. bleah. e varza blogul asta, parea ca e un pic mai altfel, dar nu, uite cum imi pierd eu, punk skunk, timpul pe aici.

in mod curios, te mai astept. ca sa-ti mai servesc o buna portie de roz. care e chiar tema de maine.

Anonim spunea...

stii bancu cu sadicul si cu masochistul?

masochistul: taie-ma, ciupeste-ma, calca-ma-n picioare, bicuieste-ma, da-mi frigidere-n gura, inchide-mi usa de la lift peste gat si pleaca cu el, pune-ma sa ma uit la blogu cireselor, orice, orice!!

sadicul: ntz.

normal ca ma mai astepti...

another cherry spunea...

ah/oh.
cum le stii tu pe toate, cred ca de-aia te mai astept. sa mai dai cu niste sange in rozul meu, de sa sara pe toti peretii, ca ne e la toti greata de ce se scrie aici.
unde ma duci, bestie?
nu de-aia.

another cherry spunea...

@codo: esti un dragut. no matter what. si sunt tare aproape sa aleg cadoul. m-am cam hotarat. zic imediat ce il am in mana.

Anonim spunea...

un iz de ironie? prinzi repede.

another cherry spunea...

?! m-am incurcat putin. help:)

Anonim spunea...

@another cherry: I am happy with that.

@punk...: pai de ce sa nu sune ca in rahova(cu r mic)? ca eu acolo am crescut. si ca sa demonstrez ca stiu gramatica la fel de bine ca tine nu pun nici virgule unde trebuie.

oricum nu am mai dat examen de gramatica din clasa a4a de corectie, de unde ai stiut?

iar daca ai priceput mesajul inseamna ca si-a atins scopul.

frate, ai o logica incalcita rau, in loc sa critici mai bine ai face ceva util. scopul acestui articol era sa dam idei, intr-o forma sau alta.

Audrey spunea...

aproape ca ma simt si eu atinsa de comentariul lui punk skunk si prin urmare nu pot sa tac, mai ales ca tocmai ce-mi faceam auto-critica: uneori, si blogul meu imi pare o peltea luuunga. In mod cert insa nu scriu pt. Cosmopolitan sau pt. vreo revista glossy. Numai ca sunt satula de mizerie si, atunci, macar in ce scriu sa mai regasesc putina poezie. Atata tot.

another cherry spunea...

audrey, punk skunk ne iubeste in secret pt ceea ce suntem si mai ales pt ceea ce am putea fi:))

Anonim spunea...

@codo: te-ai nascut cu mainile-n sold, asa-i? nu e musai vina logicii ca tu nu o pricepi.

ideea cadoului perfect nu poate veni decat de la ea, pentru ca ea (se presupune ca) stie ce fel de om e sarbatoritul si dupa ce ii arde buza in momentul asta. noi restul putem doar sa azvarlim generalitati, iar pe mine personal un cadou neutru (suma emotionala a ideilor date de noi) nu m-ar incanta deloc. ar fi la fel de impersonal ca si postul, moment in care postul devine total inutil.

poti sa scriu mai incet daca nu poti citi asa repede.

another cherry spunea...

@everybody: am gasit cadoul. l-am si luat. sunt tare multumita. tnx for ideas & support. mor dupa voi. mai ales dupa unii dintre voi, majoritatea:).

Anonim spunea...

@audrey & another cherry: asa e, va iubesc, fara voi existenta mea nu ar avea nici un rost.

Audrey spunea...

@punk skunk
Cateodata esti atat de dulce ca devii roz. Brrr!

Anonim spunea...

care mie din cand in cand mi se face frica de niste oameni care i-am vazut aici, care nici nu vreau sa-i cunosc si etc, dar eu sunt si mai sperioasa asa cumva deci poate d-aia.
cire, unde-i lili, ii lipim?
trai-ti-ar printzul, fermecatorul.
te pup mah.

Anonim spunea...

@ another: I am double happy with that! :)
@ punk: da, m-am nascut cu mainile in sold si incaltat cu bocanci :P

cadoul trebuia sa fie ales dupa ce dadeam si noi niste idei, din astea impersonale. cred ca another cherry isi dadea si singura seama care cadou e personal si care nu. altfel nu ar mai fi intrebat.

iarasi nu e logic ceea ce spui, faptul ca scrii mai incet nu are legatura cu faptul ca eu citesc incet, intrucat eu citesc dupa ce tu termini de scris desi ma tem ca ai vrut sa spui altceva aici, ma tem ca ai vrut sa faci o aroganta pac, pac si ca eu nu m-am prins. nasol.

punk skunk inseamna bursuc de gunoi?

Anonim spunea...

@audrey: ...ca vorba aia, ne stim de atata timp.

observ ca ai blogul roz si ca e mai putin peltea decat asta. citind in diagonala, that is. poate ma primesti in vizita la dulceata de cirese ceva mai amare, un pic, cat sa dea bine.

Anonim spunea...

@codo: nu lasa nervii sa-ti desfigurze bruma de ratiune. punk skunk inseamna joben de goblen in franceza...

Audrey spunea...

Ne stim, ne stim. Aici in sat toata lumea se stie cu toata lumea, in copilarie ne-am jucat pe ulita si in nisip si in livezi. Hehe.
Blogul e roz, ca sa compenseze amareala subiectelor :-D
Te astept oricand, cafea si croissante la discretie.

another cherry spunea...

@irina: da, stiu ce zici, m-am gandit si eu. lili strikes back:). deci raspunsul este da, da, da. saru'mana:). pup tare.

Anonim spunea...

@joben de goblen: desfigurze?
vorbeam de nervi? sau de nirvana? si unde ai vazut tu ratiune? eu macar nu pretind lucruri false....

si cand te uiti si vezi ca titlul era "ce cadou vrea un barbat"...
mie parca mi se intoarce gandul la logica. pac, pac.

Anonim spunea...

Asa e, punk skunk. Fara un for de discutii, un troll nu ramane altceva decat un somer fara rost. Gandeste-te doar la cum ar fi daca ti s-ar taia curentul. :)

Eu unul sint deja satul de abject si de mizeriile din jur, tind sa prefer din cand in cand cate o gura de peltea roz, bine facuta. Cateva minute de delectare, dulce, parfumat, sexos, aromat, iar apoi... inapoi la rahatul cotidian.

Ma bucur ca exista fetele astea (si scriu), prin urmare. Realul si imaginarul meu si al lor se combina destul de bine in virtual. Stiu foarte bine ca nu e mai mult decat un experiment la borcan, dar totusi il vreau, mi-l doresc, ma delectez cu el cateva minute, cand pot sa-mi permit.

E o fuga de realitate... din realitatea ta in realitatea altora, adevarata sau inchipuita, nu prea conteaza. Ramane sentimentul evadarii din cotidian, al atingerii lumii din si prin mintea altora, vazutul si simtitul prin ochii si simturile celuilalt. Inspirant, incitant, cateodata e voyeurism, alteori e exibitionism, uneori e doar teatru clasic sau modern, ori niscai short stories din pura fictiune. Oricum i s-ar spune, e o evadare, si pentru cei care scriu, si pentru cei care citesc. O evadare interactiva.

Si-avand in vedere ca esti aici, si ai ajuns cumva la aceasta linie, deja participi si tu la numita actiune, devenind chiar parte din ea.

De-asta imi place mie iaurtul si Sana cu ciresele-i si capshunatu'rile aferente. ;-)
Sint si-ale mele, in mod virtual, si la fel de virtual, nu mi le poti lua sau strica.

Anonim spunea...

@ shoni: sint de acord cu tine, si cred ca mai sint multi alti bloggeri.

TreeKiller spunea...

daca-i cumperi ceva...ii cumperi ceva ce sa va placa la amandoi...daca cumperi haine...studiaza-l...o sa-ti iasa bine...relax...

Diana Adela Martin spunea...

un sort de bucatarie (ii arati ca il vrei acasa); dvd-urile cu the gilmore girls (ii arati ca il vrei acasa, pe canapea langa tine, sa va tineti in brate si sa va smootociti); niste sosete groase si pufi pufi pufoase (ca sa ii arati ca iti pasa); un calendar in care ai incercuit fiecare zi ca petrecand-o cu tine (ca sa ii arati ca intre voi e o chestie serioasa, nu asa.. ceva de azi pe maine), un album cu poze photoshopate in care sa apara un bebelus cu trasaturile voastre (a se vedea explicatia anterioara).

si in plus TOATA dragostea, TOATA atentia, TOATA grija!

Anonim spunea...

@shoni: sarea nu da rau in bucate, dupa cum am fost invatati. nici piperul nu strica cateodata. nu am venit sa distrug nimic, am venit de curiozitate si mi-am dat cu parerea (deseori constructiva pentru cine stie sa citeasca si printre randuri, nu doar sa se lege de cuvinte), parere care, wow, nu coincide neaparat cu a ta si cu atat mai putin cu a lui Codo. Nasol. Sa plec? E o intrebare retorica. Ma gandeam doar ca antidotul "abjectului si al mizeriei din jur" nu e o portie diabetica de iepuri roz cu zahar pudra pe mustati. Cel putin nu pentru mine, care, de la o vreme incoace parca nici in Mos Craciun nu prea-mi mai vine sa cred.
But hey...to each his own.

@codo: sa te legi de un nume si de greseli de tastare e deja patetic si disperat.
uite, daca vrei te ignor. ok?

Anonim spunea...

wow, punk, te rog nu te supara pe mine, te rog nu ma ignora, uite, sint patetic si disperat, te rog eu muuult de tottt nu ma ignora, promit sa fiu cuminte. unde o sa ma mai distrez eu asa bine?

a'ya hunky doory, my old china?

Anonim spunea...

@codo: ok, nu te ignor, vin' la tata.

Anonim spunea...

uneori stau si ma intreb de ce oamenii suparati sint foarte rationali si logici, e cineva de la psihologie pe aici, sa ne sopteasca?

punk, iti place sa dansezi salsa?

Anonim spunea...

@codo:
la nebunie, codo. de ce, vrei sa ma duci in bamboo?

Anonim spunea...

Diana: ca barbat it spun, pe mine compilatia ta m-ar face sa iau directia campului, si s-o rup la fuga cat vad cu ochii, cat timp mai apuc, deoarece my significant other a luat-o pe ulei, raaau, rau de tooot. :)))

Mai putin ultima linie, cu care-s de-acord, nu-i nimic rau acolo, mai mult: e Foarte Bine.

Sortul de bucatarie ii va spune "Las' ca stai tu acasa si gatesti si-n locul meu, ca tot o faci bine, ia frumos, treci pe pozitii, repede." Bucatar te face mama, si o sa-i faci si la ala micu', il speli, il schimbi, cu alte cuvinte "vom imparti cu succes indatoririle familiale". Fuck, no.

DVD-urile cu Gilmoure Girls... ohh, the horrors! Ii vor sugera ca de-acum incolo va trebui sa stea cu tine si sa se uite la orice crap penibil, sa-ngita tot easy stuff-ul de care ai tu chef. Si mai ales, s-o si faca cu zambetu' pe buze, prefacandu-se ca ii si place, numai de dragul tau. (sau macar de dragul smotocelii, whichever comes first :P) Nimic din ce-i al lui nu mai are sens sa fie vazut, "ma doare capul, hai sa vedem ceva mai simplu, nu am chef iar de tampenii". Oare-ntelegi ce-nseamna asta pentru el?

Sosete groase, hmm... okay, iti pasa, dar e o scapare usoara si cam cheap. De chiar iti pasa, puteai sa-i iei si un parfum misto, pe care sa-l puteti savura impreuna, mai apoi. Sau ceva toale misto si pufoase, nu doar sosete, nu unghiere sau bricege, nu chestii de doi lei. :)

Chestia cu calendarul suna romantic la prima vedere, dar in tot acest context vezi sa nu se interpreteze gresit. 365 de liniute zgaraiate pe un perete, apoi taiate, 7 cate 7. Viata devine o puscarie. De-aici nu mai scapi! Al meu esti! :D (si nu vei mai avea nici o zi "libera". Adio prieteni, adio guy things, la revedere bere, so far me-time, toate ti s-au gatat de maine)

"un album cu poze photoshopate in care sa apara un bebelus cu trasaturile voastre" - OMFG! Acest citat e bun de decupat, si de lipit pe perete, pentru panoul "LOL", sau cel cu "Asa Nuuu!". Sau alternativ, cusut cu un font de mana caligrafic pe broderia ornamentala de pe peretele din bucatarie. E cel mai bun model de speriat saracu' mascul. (si chiar de ziua lui? - astea sint lucruri pe care ti le-ai dori tu, de ziua ta, poate. sau poate vrei sa transformi chiar si ziua lui intr-o zi a ta - Pai nu?! -ca doar face parte si asta din cele 365 incercuite, la care ai pretentie.)

Sa ma explic: va trebui sa fii muuuuuuult mai subtila, si foarte rabdatoare. Si ceea ce e si mai important: va trebui sa vrea si el toate acestea. Degeaba i le servesti, sau i le bagi pe gat cu o asemenea insistenta (aproape egoista prin altruismul ei, mi-as permite sa zic). Arta este intocmai sa il aduci pe El la hotarari de o asemenea anvergura. (sa creada mai apoi ca a fost ideea lui :P) Si asta nu se face in Photoshop, nici cu calendare pictate, si (mai ales) nici cu Gilmore Girls. Se face in pat, in lift, in excursii, in cabana, pe sosea, la servici, in vacanta, la restaurant, sau la cafeaua de dimineata. Si lista de locatii ar putea continua la nesfarsit. Get real, ffs. Get to know MEN.

Totusi, in continuare, sint perfect de acord cu ultima ta linie. Aia-i corecta. :)

Anonim spunea...

Punk: la un moment dat vei ajunge sa vrei sa-ti construiesti propriul tau Mos Craciun, ca vei avea *nevoie* de el. So sad, but true.

N-am nici o problema cu tine, dimpotriva. Esti si tu parte integranta din tot ce se intampla aici, in aceasta mini-novela. Daca ai fi la fel ca mine, probabil m-ai plictisi, sau m-ai enerva. (Nu stiu dac-as suporta o discutie contradictoriu cu mine insumi pe un forum. Noroc ca inca n-am ajuns acolo. :P)
So, let's get real, ia si tu o bere rece, dam una si la codo, ca vad ca mai nou va iubiti la gramada, and let's just enjoy our being here. Fiecare in stilul sau propriu si personal, cum e si bine si normal. Si hai sa-i tinem pumnii la cireasa noastra, ca are o noapte Mare de sustinut. ;;)

Anonim spunea...

@shoni:
uite, vezi, daca o ziceam eu suna nasol, nu?
perfect de acord.

Anonim spunea...

@shoni again, vad ca facem post sincron:
da, normal, let's. n-am venit sa dau cu parul sau daca o fac, o fac ca sa mai pun, ei bine da, SANGELE in miscare.

Anonim spunea...

Corectura la postarea 22:10 :

*Gilmore Girls
*sa-nghita
*so long, me-time

Daca mai gasiti, imi pun cenusa-n cap, ma grabeam la scris

Anonim spunea...

baieti, eu beau tequila, rom sau gin. cu punk nici eu nu am nimic, adica e bine sa fie si unu mai altfel pe aici, iar el a demonstrat ca e si civilizat, ceea ce ii da RISPECT, din partea mea.

shoni, scrii bine de tot, subscriu si eu la tot ce i-ai spus dianei.

asa e baietii, face urat cand devine prea evident ca isi vor pierde libertatea.

ce tare! o noapte Mare, maine pun pariu ca o sa fie o turbo-supercireasa.

punk, cati ani ai? 12-13? ca nu vreau sa fiu arestat ca am dat alcool minorilor...ups, era fara intentie, scuze.

another cherry spunea...

vaaaaaai, ce-am dormit...m-a cautat cineva?:P

another cherry spunea...

@shoni: ce bine ca pana la urma pelteaua multumeste lumea, chiar daca lasa pudra pe mustati (Punk Skunk, tare mi-a placut asta, am si vazut iepurele). ma bucur ca esti ok din cand in cand cateva minute aici.

@punk skunk: sunt multe de spus, dar as alege doar atat: what a perfect day/problems are left alone/weekends are on our own/it's such fun:).

@diana: dragostea si grija, toata-toata, i le dau by default, zi de zi. cu restul era mai grav:). dar am rezolvat, a fost tare bine. i-a placut.

@codo: ce bine ca mai exista si melci pe lumea asta. melci care danseaza salsa si vorbesc frantuzeste, that's my snail.

another cherry spunea...

@treekiller: am razbit bine, ne place la amandoi, asa cum zici tu, sunt 2 bilete de avion spre undeva misto.

Anonim spunea...

baby, stii ce zic? ca act aditional la cadou fa-i un print cu discutiile astea. pe hartie roz. eu zic ca merita. altfel, sper ca a iesit maiestuoasa seara. si buna dimineata, nah, ca uitai, unde-mi sunt manierele...

Anonim spunea...

@another: si codo stie sa mai faca si altele, mancare de exemplu, da nu numai...:P
@irina: ca act aditional? vrei sa il imbolnaveasca pe saracu' baiat?

another cherry spunea...

sa stii ca ar fi mare socoteala, si-ar da seama cat m-=am zbatut. in fel si chip.
i-a placut tare mult cadoul, ce bine!
neatza si tie draga mea:)

another cherry spunea...

codo, ce mancare faci tu cel mai bun?

Anonim spunea...

eu nu cred ca imbolnaveste pe nimeni, zau. nu e el asa sensibilos. nu e, nu? :)
ah ce-as manca o dulceata de cirese amare...cum facea bunica...

Diana Adela Martin spunea...

shoni, codo: aceea nu era lista cu preferintele mele (de altfel subscriu la ce ati spus) ci o lista a la cosmopolitan in care ridicolul si grotescul se impletesc ca funditele pe o cutie de cadouri

Anonim spunea...

spaghetti con pommodoro si pepene rosu :). da nu imi iese mereu :P.

stii ce am uitat sa iti zic? sa ii faci cadou o sedinta MISA. cred ca ar fi fost incantat, vreau sa zic doar la partea aia cu spirala cosmica in absolut.

another cherry spunea...

@irina: nu, nu e sensibilos deloc. sau e?! si se piteste?!:P

@codo: hm, m-ai incurcat putin cu spiarala. poate totusi bilete de avion e mai bine:P

Anonim spunea...

@Diana: OMFG, m-am mai linistit acum. Ia uite, mi-a revenit si inima la loc, si vocea cea veche, si toate cele-mi. Chiar ma uitasem pe blogul tau si parea super-okay (am sa revin intru aprofundare), in radicala neconcordanta cu cele scrise aici, in acel infamous comment. Grotesc, bine zis, nota 11 c-ai reusit sa ma sperii de moarte.

@codo: Nici tie nu-ti iese pepenele-ntodeauna? :) Si eu imi mai ies uneori din pepeni. (nu singur, ci ajutat) :D

@cireasa2: Bun bun, si in afara biletului de avion, tu nu ne mai zici nimic? Stiam eu ca asa o sa se-ntample. :(
Aidi secretoasa mica, macar o barfa catusi de mica. (sa nu crezi ca la barbati nu le place)

Va las ca miroase a mancare pe-aici. Din pacate e doar un miros care-mi intra pe geamul deschis, si ma-nnebuneste. Un barbat flamand trebuie sa manance, in the first place. (Tot) Restul poate veni dupa aceea. Iote cum da ala cu fieru de calcat prin maruntaiele mele... si mirosul asta cara intra... lesin, fetelor!

P.S.: Mai zi-ne, mai zi-ne! :P

Anonim spunea...

shoni, uneori pepenele imi iese, mai ajutat de cineva, mai singur, asta e problema, dar nu-mi ies spaghetele, cel putin nu asa cum vreau eu. :(

asa e si baietii barfeste cateodata, si baietii nu-i asa?
abia astept amanunte picante. am pus papparazi pe stand-by.