vineri, 18 iulie 2008

grasa nuntita

grasa de profesie e capabila sa stea pitita destula vreme intr-o femeie normala.

mananca decent, poarta fuste. nu sare calul. rade, se bucura si ea ca toata lumea de mici nimicuri cotidiene. nu lesina de slaba. dar nici nu lasa sa se intrevada printr-o deschizatura a rochiei, cand ridica bratul, urgia care va sa vie.

se comporta ca si cum nici usturoi n-a mancat. nici gura nu ii miroase a mai nimic.
sufletul de grasa sta strans in chingile unei carcase de dimensiuni medii. pana dupa nunta.

sotul naiv se bucura cand vede cum aleasa chiar da cateva kg jos inainte de fericitul eveniment. ca sa fie mireasa frumoasa, trasa prin inelul de matase al unei rochii albe de satin. sa aiba ce poza pune pe birou. biroul lui.

zambetul ii ingheata pe fata curand. imediat dupa nunta, grasa da drumul la supapa. se expune plenar. se desface si explodeaza precum o floricica in ceaun. lovindu-se de peretii apartamentului. in zgomot de fanfara.

morsa nou rezultata nu este jenata de ce-a facut. are coltii odihnindu-se relaxati pe pieptul opulent. priveste cu ochi mici si rai la ce-a facut. baga sub nas vapoare intregi cu painica inmuiata in sos. torturi si creme pe baza de unt. ii e pofta.

cazemata de slana care se strange fuior in juru-i nu o sperie. niciun semnal de alarma nu e menit sa opreasca avalansa de merdenele. a suferit destul. gata cu renuntarile de dragul siluetei, ce prostie. a reusit cumva sa se marite. acum its party time.

fiecare dimineata aduce plusvaloare. noi colaci de sorici se strang cocon nobil. se schimba pe rand mainile, butuci din umar. picioarele devin piloni de pod. in final capul patrat insurubat pe lipsa gat incununeaza opera.

sotul pierde pofta de mancare. apoi libidoul. apoi, ultimul vestigiu, demnitatea in fata cunoscutilor. are acasa o huiduma. careia ii da de mancare printre gratiile dormitorului. o cunoaste de multa vreme. asa ca fiara accepta sa nu-l manance la micul dejun.

ingrijitorul de bestie se zvarcoleste noaptea in pat, sfasiat de panica. utilajul programat sa hapaie hulpav apuca cu mainile facute cange purcei de lapte cu mere in gura. paini rumenite cat sa hraneasca un sat.

e din categoria careia ii place si miezul. nu numai coaja. inghite holde aurii intregi. oameni care merg pasnici spre serviciu. blocuri in constructie. orase si zone limitrofe.

societatea ii impune sotului sa ramana langa huiduma. pe modelul si acum da-te jos sa vezi ce-ai facut. grasa stie. si profita de legile scrise si nescrise ale tarii in care si-a facut cuib.

ce nedreptate. ar trebui sa exista un act aditional. grasele de meserie sa fie obligate prin contract sa ramana decente. sau altfel sa fie scoase cu descarcerarea din lacasuri si exportate. undeva intr-o tara care apreciaza carnea de om impanata.

jos grasele care cred ca misiunea lor de guerilla s-a terminat. si ca o data obtinuta verigheta, o pot ingropa sub degete boante. incapabile sa apuce obiecte simple. d-apai sa dezmierde un corp drag.

de unde atata inversunare? nu stiu. mi se pare o inselatorie perversa. atat.

27 de comentarii:

Anonim spunea...

cat e de adevarat - da de unde atata inversunare? - mergea mai scurt

Anonim spunea...

o...daa....femeile astea cu propriul camp gravitational...
"legend has it, his shadow once killed a dog". o, da.
si de ce, de ce, DE CE, toate insista sa se imbrace in haine mulate?

another cherry spunea...

@anonim: merge cat zic eu de lung:). mi se se pare incredibil cum stau ele si se abtin de la bucate pana gasesc un prost (in mintea lor) si apoi se umfla cu pompa. ca o forma suprema de petrecere a timpului liber.

@p.s.: pai nu stii ca cea mai buna aparare e atacul? crd ca de-aia. adica dc tot nu pot sa treaca neobservate cu atata carne tremuranda, macar sa ti-o vare in ochi. sa para un statement, asa:P

@

Anonim spunea...

da' barbatii grasi cum ti se par?

another cherry spunea...

horror. nu numai pt ca ma cotropesc cu slana si eu creturi elucubrante la ceafa. dar si pt ca grasimea aduce cu ea o lene a corpului si a mintii, indusa de gabarit.
grasii dorm mai mult, mananca mai mult, transpira mai des, fac basini mai des, fac sex la limita. gandesc eficient intre niste ore.

Anonim spunea...

...sunt mai joviali, mai calmi....

another cherry spunea...

mie imi plac artagosii agitati

Anonim spunea...

@another:
hai hai, da-te jos de pe mine

another cherry spunea...

ei ash

Anonim spunea...

daniel ash...

zenobu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
another cherry spunea...

tnx little carrot:)

Bujor Stoicovici spunea...

Da, le stiu, exista din pacate. Eu le observ de la distanta si ma bucur ca nu am aceasta problema (poate pentru ca nu m-am insurat inca?). As dori totusi sa consideram eseul ca fiind valabil si pentru barbati. De asemenea cunosc exemplare.

Anonim spunea...

dar asta?
http://www.youtube.com/watch?v=fhSG_Q8tKYY

Mihai spunea...

Cine, ce zicea de barbati? Intrebare: Ai prins "prostul". Ce faci cu el? Si totusi, opinia...
Defapt chiar nu conteaza
!

another cherry spunea...

@bujor: dar parca barbatii nu sunt atat de nemernici sa se abtina pana se insoara si apoi sa dea drumul la pompa:).

@anonim: bleah

@mihai: nu stiu ce faci cu el, dar treaba e ca dupa ce l-ai prins, poti in sfarsit sa te relaxezi:-(

Anonim spunea...

Daca tot ii zicem "prost", s-o zicem pana la capat: daca e prost, o cere si o merita. Grasa interioara nu e chiar atat de bine camuflata incat chiar sa nu vezi dezastrul iminent. Cateodata mi se pare ca vad cum va arata tipa peste 30 de ani, grasa de peste un an e chiar usor de observat. Lasa neglijent un borcan de Nutella langa stepper-ul ei, lasa o camera sa filmeze, du-te la bere si dupa aia uite-te la caseta pe slow motion.
Grasele nesimtite trebuie starpite de slabe, chiar si numai pentru a nu mai simti acea piftie umeda de mana frecandu-se de tine in autobuz cam prin iulie asa...

Anonim spunea...

Exista si grase cinsite. :) Cele care sint deja grase si inaintea nuntii si sunt la fel sau si mai grase, dupa comsumarea evenimentului fericit.

Acestea isi iau de obicei ca partener de viata masculi de rangul doi (sau trei? - cum o fi si-ãia), ceva mai mai nereusiti, si/sau cu un intelect mai putin stralucitor, sau de multe ori dolofani si ei, caz in care nu e exclus sa fie inteligenti.

Ai studiat perechile de grasi? Se pare ca se inteleg bine intre ei (doar au placeri comune! :P), si pot fi chiar oameni deosebit de haiosi. Joviali, glumeti, deschisi, cum zicea cineva inaintea mea. Mai putin atractivi fizic, (cam deloc, dar nu ne intereseaza) grasii inteligenti incearca uneori cu succes sa compenseze toate acele lipsuri cauzate de un fizic lipsit de aspect printr-o gramada de alte calitati. Asta, in cazul fericit. Altminteri, avem de-a face doar cu un cuplu de grasi, urati, sau prosti. Sau toate acestea, laolalta. :D

P.S.: Oooh, ce idee tare de subiect. Ar fi interesant un articol despre masculii de rangul doi, trei, patru, samd., si modul in care acestia reusesc sau nu sa se descurce in lume, mereu umbriti de categoria Alpha: mereu frumosi, mereu stralucitori. Sau nu. Opinii. Analiza. Concluzii. Rezultat. End-of-file. Pupã provincia.

Anonim spunea...

Foarte tare!!

Rin Tin Tin spunea...

Ei bine, aflati, dragelor si dragilor, exista si barbati care prefera pizdele cu ceva carne pe ele. Cu alte cuvinte, exista barbati care fut grase si le place!
Nu stiu daca e vorba despre o atractie spre morbid, o atitudine sexuala mai fistichie sau un complex care implica o defulare. Dar va recomand http://en.wikipedia.org/wiki/Fat_fetishism , lucrurile nu sunt atat de simple precum par. Iar sexul nu e o mare de roze:)

Anonim spunea...

@ marie jeanne

Mi se pare si mai tare ca tocmai azi am citit pe blogul tau un articol cumva tot despre femeile care ascund inauntru un monstru si ii dau drumu dupa nunta:)

gand la gand:)

Anonim spunea...

@ rin tin tin

pai asta e foarte bine... Iti dai seama ca daca nu ar fi barbati care sa moara dupa grase si femei care sa pupe cu drag burti umflate de bere, lumea ar fi mult mai trista.

Anonim spunea...

Felicitari, minunata executie...
Ai uitat sa spui ca se plange, cazemata de grasime, ca nu stie cum s-a ingrasat asa...ca nu e vina ei...

Rin Tin Tin spunea...

Hm, nu stiu de ce precedentul comment n-a aparut. O sa incerc sa-l rescriu, daca e duplicat va rog sa-l stergeti pe primul.

Preocuparea asta pentru eliminarea grasimii e pe marginea unei obsesii maniacale de anvergura globala. Adica de ce, doamnele mele, sa nu fim grasi? Am uitat de damele lui Rubens si facem apologia trupului grec, uitand ca grecii s-au ars la okiul de curca, mai degraba decat la fofonica, de-a lungul istoriei lor. Lumea vorbeste despre carbohidrati, acarieni, masa energetica, ultracalorii, sloboz pe paine sau in creme de fatza, dar habar n-are ce inseamna toate astea.
Nu voi face niciodata apologia diformitatii. Nu voi spune ca prefer un cur gras si lasat unui cur ferm, si care arata bine. Dar voi spune ca prefer unei scandurici un cur bine arcuit, si patratelelor de pe burta unei femei (yuck), un triunghi un pic mai carnos. I'm sorry to say, dar nu cred ca inregimentarea fortata pe frontul de lupta impotriva caloriilor duce undeva. Personal cred ca o slana ardeleneasca cu palinca e mult mai sanatoasa decat o salata de la frufru.ro . Iar daca vrei sa slabesti, sa fii in forma, du-te si fa sport pana iti vine sa vomiti de la efort si simti ca-ti crapa tamplele. Sport, nu "sala".
Amin.

Anonim spunea...

Draguta incercarea , dar inainte sa-ti asterni frustrarile pe-o bucata de monitor ia o carticica de medicina in manuta-ti firava care dupa menopauza va creste oricum si corecteaza ce ti-au nascut neuronii aici. ;)
P.S:pe o slaba ca tine o insela sotul cu o femeie grasa . Stii de ce , nu? Ca DUmnezeu nu da cu parul , d'aia . :D Oricum.......un rezumat la ce ai scris :frustrare,indolenta,plopism in ale medicinei,si un aer de superoritate care ascunde nesiguranta cu carutza.
Sa ai pofta , si mie sa-mi fie de bine , ca am mancat niste chipsuri acum :))

another cherry spunea...

ioio, esti grasa? imi pare rau.

Rin Tin Tin spunea...

Mwhaha, ioio.