marți, 15 iulie 2008

toate drumurile duc la cirese

Va jur... eu care sunt jumatatea tehnica din cuplul asta ciresesc (nici nu stiu cum am ajuns in postura asta) am intrat pe pagina noastra de trafic sa vad cine sunt oamenii care ne aud. (pe langa mama ciresei prietene, te pup, marinica:)

Incepe bine, cu oameni care scriu direct doua cirese blogspot, two smart cherries, sau pur si simplu dulceatza de cirese. Ei vin probabil stiind ce vor primi aici. Dar oare cel care a cautat "cel mai gras caine" si a ajuns aici? Ce-o fi inteles el? Sau cel care a scris "poze powerpuff", sau "miros vechi in casa"? Poate asta a simtit totusi ca gaseste raspunsuri in postul ciresei despre mortul din frigider. Ne bucuram, nimeni nu trebuie sa plece nemultumit.


Altcineva voia sa stie "cum arata barbatul perfect" si imediat sub, cineva a scris "e un ciorap". Aici nu stiu cine a plecat multumit de raspunsurile gasite pe blog :) Dar eu zic ca daca a citit cu atentie cele doua pereri ciresheshti despre ciorapi si modurile lor de-a se gasi intre ei, nu se poate sa nu fi ajuns cu gandul la perechea potrivita.

Urmeaza apoi o serie culinara "iaurt turcesc", "placinta turceasca" - iar daca cireasa nu a fost destul de clara dupa ultima vizita la Istanbul, data viitoare, venim cu retzete. Nu mai e mult, ca doar ieri am vorbit de vacantza... Oricum chiar langa, cineva intreaba de "furazolidon pentru diaree". El nu cred ca a gasit raspunsuri, ca partea mea ipohondra nu s-a dezlantuit inca aici. Am vorbit putin despre altfel de afectiuni, dar ajungem si acolo.

Pentru cea care a scris asa "am ochelari si nu stiu cum sa-l sarut pe prietenul meu" am insa cateva ganduri. Si vreau sa le pun aici, pentru ca daca nu s-a lamurit intre timp, data viitoare cand o sa intrebe, o sa se linisteasca rapid.

Pai, zii asa, ai ochelari...Pfuuui, mie imi spui? Ca m-am trezit de doua luni cu ei pe nas si nu ma recunosc. Trec brusc de la o personalitate la alta. Ba sunt profesoara porno, ba doctoritza obraznica. Pai si atunci cu ce dispozitie sa-l sarut? El care a cunoscut o tipa fara ochelari .. acum se uita in ochii mei mariti de lentile si se intreaba, dar oare eu cum sa o sarut?

6 comentarii:

another cherry spunea...

a cherry, sunt totusi putin dezamagita ca nu a cautat nimeni nimic despre destinul curcilor de carne (un post mai vechi, dar bun, zic eu) si despre cum se impletesc pielea si parul impreuna spre a te duce in nirvana:)

Anonim spunea...

ah, dar vazusem ca cineva a cautat ceva si despre curci :)) curci de carne mai exact. Io zic ca ala siiiigur a plecat multumit.

Anonim spunea...

azi au mai cautat unii asa:

mielul son
imperecherea la melci
de ce am diaree
snorkling
viata tantarilor
nas coroiat

another cherry spunea...

serios? si au ajuns la noi:)). ce tare. dar acum vad ca avem si noi niste subiecte, de sa dai cu caciula dupa iepuri:)

Diana Adela Martin spunea...

ahh daca domnisoara cu ochelari l-ar intalni pe "sunt dansator si am ochelari".

P.S. cineva dar nu stiu cine a cautat "pantofi in forma de cirese" si a ajuns la mine. si au fost si cativa dezamagiti care cautand "two smart cherries blogs" m-au intalnit pe mine. eram in trening si nemachiata.

Anonim spunea...

Eu v-am gasit cautand "running sushi" pe google. ;;)