miercuri, 24 septembrie 2008

avem un orgasm. cum procedam?

41gHUS6q2WL._SL500_

ai zice ca bucuria lui the big O se vede la toti la fel. ca artificiile care apar deasupra orasului cand cineva face sex de exceptie sunt la fel de artificii. dar nu.

e curios de cat de diferit ne vine sa facem cand ne trece un orgasm. bine, nu stiu eu exact ce si cum. ca am fost cireasa maritata doar o data. dar vorbeste lumea. am vazut filme. am citit carti.

unii inchid ochii peste el. peste orgasm. il pitesc intre pleoape. sa nu vada nimeni ce se vede in televizoarele din ochii lor. daca s-ar putea sa se intoarca si cu spatele. sau sa iasa din camera, ca sa savureze singuri, ar fi perfect. pacat ca it takes 2 to tango. si trebuie sa stea acolo, motz.

altii se incrunta la orgasm si la partener. sunt parca suparati ca pur si simplu nu se pot impotrivi. nu inteleg cum de pana la urma li s-a putut intampla asa ceva. desi au incercat sa se tina demni. si uite-te si tu. ce jenant.

altii maraie ca niste animale salbatice. trec in subuman. si da-i. si lupta. se cred warewoulfi. ti se face frica de tremura camesa. si parca ai iesi tiptil de la zoo. ca sa nu patesti ceva. un accident stupid. cu niste colti infipti in gat.

alti adorm. somn primordial. din lipsa de juice in organism. au pus toata energia in miscarile necesare pentru intromisie. si acum adorm fix peste orgasm. trebuie chemata descarcerarea. fiti amabil. faceam dragoste. si ce sa vedeti...

pe altii ii apuca o bucurie teribila. intineresc. se nasc din nou. cheliosilor le creste par. celor cu probleme de stomac li se regleaza instant aciditatea. grasii slabesc. uscatii pun muschi.

mos craciun vine cu un sac doldora de endorfine. care inlatura hemoroizii, halena si flatulenta. si toate celelalte micii mizerii care se cuibaresc in carcasa de om.

altora orgasmul le produce instant foame. si sete. si alte nevoi fiziologice. toate. care trebuie satisfacute imediat. bine, te iubesc, whatever. si-ti multumesc. dar am treaba acum.

eu, eu, zbor prin camera ca-n tigru si dragon. fac flic flacuri si triplu tulupuri. ies prin acoperis. dar ma intorc la loc. zambesc tamp. si timp de cateva secunde as semna orice. dar chiar orice mi-ar baga sub nas oferitorul de orgasm. as da casa, masina, mama, viata. cam orice.

noroc ca tine putin. ca altfel m-as duce pe copca. si as trai mereu on the edge.

mai sunt si alte feluri de a intampina un orgasm? de care nu am auzit? citit carti? vazut filme?

18 comentarii:

Ioan Castil Valeda spunea...

Sa vedem !

another cherry spunea...

ce sa vedem?! aoleu, doar nu te gandesti ce ma gandesc eu:P

Anonim spunea...

ihim. unii plang! rar, dar bine!:-)

another cherry spunea...

plang? ce misto. asta e masura suprema a bucuriei.

Anonim spunea...

hihi, am revenit la text pentru ca mi-a ramas o idee nelamurita: ce are unica ta casnicie cu orgasmul? eu zic sa nu pui egal intre ele. cand eram maritata credeam ca suntem cuplul cel mai cel si ca le stiu pe toate. si, doamne, cate mi-a fost dat sa invat/simt dupa?!:-) n-ar suporta nici un fel de pagina sa scriu despre asta, s-ar rupe, ar zbura, s-ar amesteca bitzii :-))

another cherry spunea...

aaaa, nu are nicio legatura. ce voiam sa zic e ca nu prea am cum sa stiu din experienta proprie cum e cu orgasmele oamenilor si reactiile lor, pentru ca am fost maritata doar o data. dar ca am idee pt ca citesc carti si vad filme si vb cu lume:P

Anonim spunea...

deci intrebarea era "cum procedam?" sau "mai sunt si alte feluri de a intampina un orgasm?" ?

pentru ca la prima, evident, el, sensibil, o intreaba "si? cum esti?" (consumer's feed-back is really important to men, when sober)

another cherry spunea...

pana la urma nu ra nicio intrebare, acum, ca ma intrebi:). voiam sa zic uite ce diferit ne purtam noi oamenii, in timp ce avem orgasmele noastre.
dar da, vreau sa stiu daca xista si alte feluri de a-l intampina:).
chiar vreti feedback? cool. e de tinut minte.

Anonim spunea...

stii diferenta dintre masturbare si o partida de secs in doi? :-)

another cherry spunea...

ar fi mai multe. dar spune-o pe-a ta:)

Anonim spunea...

niciuna. doar ca in a doua varianta mai cunoshti lume:-)

Anonim spunea...

era un film dragutz "amelie" in care apareau mai multe cupluri si caum tipau ele cand dadeau cu capul de nori. :)

alepse spunea...

ştiu că e cam riscant ce vreau să spun, dar ... here it is:
eu îmi doresc să am un orgasm de femeie :))
(menţionez că sunt mascul)

ruxa spunea...

alepse: stiu ca e de invidie faza cu orgasmul multiplu, dar pur si simplu nu esti echipat pentru asta..

cherry, dap, cu datul de lacrimi am citit si eu.. :)

another cherry spunea...

codo: l-am vazut, acu mi-am adus aminte de faza. tare dragutz film, cu totul asa:)

alepse: da, e riscant. ai grija ce-ti doresti. ca uneori nu poti duce:P

ilinca: iuhuuuu

Anonim spunea...

Ma mir ca nimeni nu a mentionat inca orgasmul metafizic, in care 2 secunde mai tarziu gandurile zboara spre subiecte de importanta majora, precum:
*valoari sociale/familia (sh*t, ce tarziu s-a facut - trebuie sa ma imbrac repede si sa fug acasa, altfel intra sotia la banuieli)
*economie (hmmm... oare a meritat asta $300?)
*arta (hei, baieti, ne aratati si noua ce-ati filmat? Suntem curiosi cum arata orgasmul nostru pe ecran)

alepse spunea...

@ilinca - nici n-am pretins că aş avea dotările necesare (nici nu-mi doresc, îmi plac ale mele... dotările)... e pură invidie la mijloc.


@another cherry - nu pot duce? adică ce creierul meu nu poate să suporte o asemenea plăcere supremă??? vaaaaaai... atunci şi un creier de femeie, sau măcar o emisferă, vă rog! :P

another cherry spunea...

@eduard: aoleu, ct pragmatism/cinism, mi s-a facut parul maciuca. brrrr

@alepse: asta-i calea:P