duminică, 7 septembrie 2008

barbatii mei si ceaiurilor lor

21tea.xlarge1 copy

barbatii importanti din viata mea au baut ceai. sau s-au facut ca beau ceai. ca pe unii imi dau seama ca nu i-am prins in timpul actului. mari amagitori...

pentru ca barbatii importanti din viata mea au fost destul de diferiti, ei au baut, sau s-au prefacut ca beau, ceaiuri diferite.

si acum mi-am dat seama ca sunt fericita castigatoare a unui stoc urias de ceaiuri. n-am nici macar un singur ceai in casa ales de mine. am agonosit in schimb tot felul de fitze de ceaiuri aduse de sufletele mele pereche temporare.

un loc fruntas in dulap il au ceaiurile mai romantice, cu nume frumoase, aduse de una din fapturile plapande. si ceaiurile mai din topor, de la barbatul cu fata taiata in colturi si vorba asemenea.

ceaiurile mai naturiste introduse de sufletul pereche care voia sa fie nemuritor sunt pitite mai la umbra. in spate. la fel si ceaiurile mai tari, care te fac sa iti sune apa in cap. ca si barbatul care le-a baut.

nu cred ca la ceaiuri se aplica aceeasi regula ca la vin. si anume nu cred ca ceaiurile, cu cat sunt mai vechi, cu atat sunt mai bune.

oricum nu ma ating de ele. nu-mi place sa beau ceai. iar musafirii mei nu indraznesc sa ceara niciodata asa ceva. altfel nu i-as mai primi a doua oara.

de fapt acum, ca m-am prins ca sunt inconjurata, ceaiurile astea ma enerveaza ingrozitor. imi sare basca de cireasa de nervi. asa ca o sa fac un foc mare in curtea blocului. o sa-mi pun un vestment de salbatica, cu fasii in jurul soldurilor.

o sa ma pictez pe fata. o sa bat dintr-o tamburina. cum m-oi pricepe. am facut scoala de muzica. si o sa dansez frenetic pana cand o sa arda. pana la ultimul fir. si bineinteles pana o sa inceapa ploaia. de la incantatiile mele.

sa vad eu ca mai aduce vreunul ceai. ii zic de la obraz. drept cine ma iei domnule? chiar n-ai pic de respect? uita numarul asta de telefon. sunteti toti la fel. dar atat de diferiti la gusturile pentru ceai.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Arde-le! Dar macar pentru ultimul bautor de ceai care te-a fericit cu niste coarne, care mie nu-mi plac, fie ele si din cristale swarovski (daca se scrie asa, fa si o papusica in care sa infigi multe ace lungi! Succes!

Anonim spunea...

pai si eu daca beau ceai cu lapte? la ce categorie intru?

cristians. spunea...

Coada soricelului nu suna destul de nobil?

another cherry spunea...

@anonim: uite ca domnul cu coarnele frumoase nu bea ceai, ce chestie. de ce oare.

@codo: una fara precedent:P

@cristian sirb: ba da, e misto. nobil nu, dar misto. asta bei tu?

Anonim spunea...

daca nu ai fi baut ceai ti-as fi recomandat ceainaria din cotroceni sau green Tea (shhhh, e doar pt initiati) dar pentru ca bei, nu iti recomand nimic. decat tequila tabaco y rom si amor a la mexicana.

cum a fost vineri cu bancuta? a fost de treaba sau a fost abrupta?

:P

naked as we come spunea...

hai, ma, acuma zici? dupa ce am baut ceai la tine? pe balcon? din cana ta? facut de tine? mi-ai dat si miere. zau.

Ioan Castil Valeda spunea...

Io vin cu o galetusa cu Brasero.
Nu folosesc zahar.
Ma primesti ? :D

another cherry spunea...

@codo: pai nu beau, asta e ideea. dar am un stoc bun. la cotroceni am fost, e misto.

@naked: da, ti-am dat din stoc, iarta-ma. nu mai fac. iau eu ceai proaspat:P

@cidul: vrei sa mori? nu intelegi ca otravesc lucrurile pe care aleg sa respir?
:P

Ioan Castil Valeda spunea...

Pericolul se numeste viata mea ! :D

Anonim spunea...

cireashah, (din tren am invatzat sa vorbesc asa ;))... arunca/arde/fa tablouri pentru bucatarie din ceaiurile pe care le ai. repede.
eu de-as fi barbat si as vedea ceaiuri diverse la tine acasa, as rasufla usurat: deci asta ii place ciresei! si m-as grabi sa-ti mai cumpar un ceai :)))

another cherry spunea...

femeie simpla, poate ca nu o sa ma desghizez chiar in negru bantu si nu o sa efectuez un dans ritualic, de teama de ridicol:)
dar ceaiurile le arunc azi, imediat ce ajung acasa.