duminică, 14 septembrie 2008

cat de grav e sa te mirosi cu cineva?

humming-bird_4764c570da0b0

da, cat? cat?

cat de grav e sa stai langa cineva. si brusc sa iti doresti sa te mirosi cu el. si nu numai sa-ti vina. dar sa te si mirosi. bilateral.

si sa mai treaca o vreme. si sa iti vina sa te mirosi din nou. asa de tare. incat sa fii nevoit sa dai telefon ca sa capeti asta. lasand jena deoparte. ca, va dati seama, nu e usor sa marturisesti.

fii amabil. am o urgenta. trebuie sa te miros. nu te speria. nu o sa dureze mult. sunt usor de multumit. fac doar sniff-sniff si gata. esti liber in 2 timpi si 3 miscari.

si el, sa vrea si el. asa ca te mirosi din nou. cu acelasi interes. si sa mai vrei sa te mirosi si in viitor. de sarbatorile legate. si poate si in concedii. si poate si in serile friguroase care urmeaza. uite cum e afara. aoleu.

am tot incercat sa-mi zic ca e parfumul de vina. un parfum irezistibil. oricine cred ca s-a oprit o clipa sa-l miroasa. imi dau seama cum e la el la birou. rand la mirosit.

dar stiu si eu. cred ca totusi ca ma mint singura. pentru ca mie imi vine sa ma miros, in situatia asta, dintr-un complex de lucruri. imi vine sa ma miros cu el pentru ca stiu ce vrea in viata. si imi vine manusa. m-as mirosi pentru ca imi place ce muzica asculta.

si m-as mirosi si mai cu foc. pana ma sufoc. pentru ca imi place business planul lui personal pe termen lung. pare ca stii ce faci. nu vrei sa ne mai mirosim putin?

m-as mirosi pentru ca ne place sa mirosim diverse alte lucruri impreuna. aceleasi.

pentru ca imi plac gandurile lui. le vad ca intinse pe o ata. margele de pret. acelasi pret pe care le aveau primele margele, margele primordiale aduse de exploratorii celebri, pentru bastinasii ca niste cotofene.

of. ce napasta.

ce inseamna asta? o relatie? cred ca da, fir-ar sa fie. una bazata pe interese si valori comune. adica exact genul ala de relatie serioasa. nu ceva flusturatic. cum se poarta azi. relatie bazata pe miros si amushinare.

uuuuh. m-as mirosi iar. fara discernamant. pana la loc comanda. e groasa?

13 comentarii:

Anonim spunea...

iar eşti surprinzătoare într-un mod înduioşător-aluziv-porcos :-)

another cherry spunea...

ah, de data asta chiar era vorba de ceva neintinat, pur. pur senzual. sunt si eu un mamifer, after all. degeaba port pojghita subtire de cireasa. fruct my ass:P

Anonim spunea...

Tu, e groasa..
ti-am mai spus si-ti repet. Nu te mirosi asa random cu cine iti vine sub nas, da? "fara discernamant. pana la loc comanda"... iti zic e groasa rau!!!!
Nici nu stiu ce sa fac cu informatia asta:)

another cherry spunea...

desi mi-esti prietena, n-ai inteles nimic. eu am ales cu cine sa ma miros. nu e random.
m-as mirosi fara discernamant doar asa, ca si cantitate:)
iar cu informatia nici eu nu stiu ce sa fac. si nici ala de as vrea sa-l miros:P

ruxa spunea...

pricep ce zici. eu am sfarsit prin a'mi cumpara parfumul ala, pen'ca pe purtator n'am mai vrut sa'l miros. insa daca il simt prin aer, pe parfum, mi se reface golul in stomac. chiar daca nu miroase exact la fel..

another cherry spunea...

ce bine ca ma intelegi. dar cum sa scap eu de asa napasta. de care, stii si tu acum, ca nu prea vreau sa scap:)

ruxa spunea...

pai fa rost de undeva de'o sinuzita. acuta, daca se poate. sau macar o rinita alergica. garantat scapi de orice miros!

ruxa spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
ruxa spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
another cherry spunea...

lasati rinita sa vina la cireasa. spre binele tuturor.

Anonim spunea...

Si eu ma indragostesc dupa miros, da cica femeile sint si mai vulnerabile. Ma paralizeaza tot soiul de mirosuri, si alea de femeie molicica si alea transpirato-amarui. E groasa rau? Bogdan (ti-am gasit blogul cu internetul furat de la vecinii inocenti)

another cherry spunea...

Eu pot sa zbor numai din cauza unuik miros. Sau sa ma prabusesc de sus. Cat despre femei, nu ma bag. Dar miros bine barbatii care tocmai au reparat o masina sau aia care mesteca guma si au facut dus de curand, dar nu de suficient de curand incat sa nu se simta mirosul lor propriu. uuuuu.

Anonim spunea...

AH!.......si cam atat pot spune acum,dupa ce am citit asta...ehe,mi-am gasit cuvintele,gata:si eu miros oamenii;))in special p-aia de sex masculin...o aglomeratie mica,o apropiere,un tramvai care se misca incet..si mi-am facut frumoasa ziua respectiva;))