duminică, 28 septembrie 2008

caut televizor compatibil

television

am avut si eu cateva relatii importante. si prin urmare, cateva televizoare pe masura.

exista o legatura intre ele. desi nu pare.

de fapt asa imi dau seama cand urmeaza ceva maretz. din punct de vedere sentimental, romantic si emotional.

barbatul vine. se uita putin in jur. imi vede televizorul meu. se stramba putin. se scarpina in cap. si zice. al meu e mai bun. eu plec capul. stiu ca asa e.

apoi decide ca 2 televizoare sunt prea multe intr-o singura casa mica. eu dau din cap tampa de entuziasm. cu stele in privirea de cireasa.

si dupa asta, intotdeauna televizorul meu pleaca undeva. cu coada intre picioare. surghiunit de mine. fara drept de apel.

o despartire cruda. fara setimentalisme si altele asemenea. pleaca cu urechile pleostite. calcand trist si fara tragere de inima pe piciorusele lui de televizor. cainii il latra pana departe. incepe sa ploua peste el. se face seara pe unde merge.

eu si stapanul noului televizor ne distram. ne simtem bine. curge lapte. curge miere. apoi curge si niste sange. tadaaaa.

barbatul se uita putin in jur. se uita la televizor. il scoate din priza. ii strange firul. il face covrig. (barbatii din viata mea sunt persoane ordonate si tipicare). ia televizorul la spinare si pleaca.

o despartire crunta. fara vorbe multe sau alte decoratiuni de comunicare. pleaca calcand stangaci si cu gust amarui. pe picioarele lui de barbat. stapan de televizor mai bun ca al meu.

intre relatiile importante, eu obisnuiam sa iau cate televizor. ala pe care apoi il trimiteam in bejanie. sa-si poarte singur de grija. in lumea asta mare si rea.

acum m-am lasat pagubasa. n-am televizor. dar a venit toamna. si m-as uita si eu la cate ceva. un film, doua. asa ca tot ce pot sa spun este. nu va suparati. fiti amabil. daca aveti placerea. caut televizor compatibil. 0724 abc xyz.

8 comentarii:

alepse spunea...

sunt curios câţi vor suna la numărul afişat. :)) glumesc
părerea mea este că ar trebui să-ţi iei un televizor foarte bun. Potenţial mai bun decât al viitorului bărbat.

another cherry spunea...

ah, ce sa-ti spun, e inrosit firul, ceva de speriat:P.
si atunci, daca fac asa, o sa curm sirul de du-te vino cu televizorul? stii, barbatii suntmegapasionati sa tina pasul cu ultimele tehnologii, si de-aia isi schimba des tv-ul. ori daca eu imi iau unul supertare acum. si urmatoarea mea relatie serioasa, tip televizor, o sa fie sa zicem in 8 luni de acum inainte, iar o sa fiu depasita. si nu imi prea permit:)

Ioan Castil Valeda spunea...

Eu cand incep o noua relatie sigilez orice teveu din imobil. Cand vreunul dintre noi simte nevoia sa-l desigileze este clar ca este cazul sa ne ducem fiecare pe la casele noastre. ;)

another cherry spunea...

Mie nu-mi place deloc la televizor. Dar inteleg ca sunt momente in viata. Cum ar fi cand ploua. Si cand bat cracutele reci si umede in geam, cand ai vrea sa te uiti.

Anonim spunea...

Daca esti singur, poate.
Altfel NU !

another cherry spunea...

eu cumva de-aia am divortat. din cauza unui televizor. ai vazut ca pt mine sunt importante aparatele astea. dar timpul m-a facut mai toleranta.

Anonim spunea...

Daca sint megapasionat de vreo 10 ani sa nu am televizor (decizie de adult :) inseamna ca nu-s barbat? Valeleu, aoleu, trosc pleosc fleosc!

another cherry spunea...

Ba esti mai barbat decat alti barbati. Sincer. Crash bum bang:)