miercuri, 24 septembrie 2008

mancarimi si mancarimi

website-monkey

sunt incredibile mancarimile. sigur stiti ce zic.

exista mancarimi simple. pentru care am solutii simple. adica ma mananca intr-un loc anume. si pun mana si ma scarpin. no problem.

dar mai exista alte mancarimi. tadaaaa. mai perverse. mai iluzorii. mai mutilante. mai greu de gestionat.

uite, de exemplu mancarimile care nu mi se dezvaluie cu totul. adica eu banui partea de corp unde ma mananca. si ma apuc sa fac ce stiu ca trebuie sa fac ca sa ma izbavesc.

dar oooops, surpriza. imi dai seama ca nu acolo era problema. ci parca mai sus. sau parca mai jos. si oricat as largi aria de scarpinare, nu se intampla nimic bun.

eu ma scarpin pana la loc comanda. trag de piele. trag de carne. iar mancarimea se comporta ca o fata morgana in desert. na-ti-o franta. ca ti-am dres-o.

sau mancarimile care accepta doar mana. astea apar in pat. si intotdeauna noaptea tarziu. vreau sa dorm. il chem pe mos ene cum pot eu mai tandru. hai ma, vino. si atunci ma apuca. o mancarime grozavnica. la picior.

intotdeauna gresesc. am memorie de peste. si incerc acelasi lucru. care nu merge nici sa-l pici cu ceara. iau celalalt picior. si incerc sa ma scarpin cu el la piciorul problema.

pe moment pare ca se rezolva. plescai multumita din limba. hai ca merge. hai, mos ene. cuprinde-ma. hai acum, acum. sunt pregatita.

si cand...ce sa vezi. nu numai ca mancarimea apare din nou. dar muuuuult mai puternica. mos ene, care se apropiase, fuge de-i sare basca. si mucii pe peretii dormitorului. oh.

iar incerc cu piciorul. mult mai ferm. si cu ura. frec tare piciorul bun de piciorul cuprins de flagel. ma relaxez. respir usor. astept. ia uite. e gata.

si apoi mancarimea cea mai rea din lume care poate sa se existe pe un picior loveste din nou. atunci stiu. ca trebuie sa pun mana. si o pun. dar sunt trista. ca am cheltuit timp si energie. degeaba. iar mos ene, ce sa mai. s-a dus sexului de suflet.

mai e mancarimea din talpa. cand eu sunt incaltata. si parte dintr-o comunitate. incep sa ma comport bizar. stramb din gat. ma contorsionez. stiti si voi. nu-i chip. in talpa nu te poti scarpina cu jumatati de masura.

trebuie dat jos conversul si actionat. ceea ce, innebunita de dorinta, fac pana la urma. lasand normele sociale deoparte. dar culmea e ca, dupa ce ma calmez, trece putin si incepe iar. si trebuie sa desfac iar sireturile. cam de 3-4 ori ca sa rezolv problema complet.

si mai exista ultimul soi. pe asta nici nu stiu cum sa-l explic. nu stiu sa zic daca e o mancarime fizica. sau sufleteasca.

ma mai gandesc. dar nu e deloc de lepadat. apare la orice ora. pe orice anotimp. si imi ia o gramada de timp si straduinta sa o rezolv.

mi-a scapat ceva? voi ce mancarimi aveti?

15 comentarii:

mamica de Sebastian spunea...

Eu am mincarime la limba:)citeodata..

another cherry spunea...

si eu, dar am uitat sa mentionez. aia e o mancarime de fond, asa:)

Anonim spunea...

pe mine la un mom dat ma mancau groaznic dintii. iti dai seama ca imi era imposibil sa ma scarpin. era groaznic

another cherry spunea...

asta n-am mai auzit. dar ai incercat? cu o periuta miiiiica, miiiiica de tot, si matasoasa?:P

Anonim spunea...

mai avem.
cateodata ma maninca palmele, cateodata am mancarimi in stomac(de foame) si cateodata apar mancarimi in locuri neobisnuite.

mancatul in talpa e very funny, mai ales daca esti la sedinta sau in metrou pe undeva.

si ma mai enerveaza mancarimea dintre omoplati la care nu ajung cu mana si trebuie sa fac ca Baloo de toate usile :)

another cherry spunea...

codo, intr-adevar, mancarimea din palme e ca aia din talpa, doar ca la palme ajungi mai usor:).
aia dintre omoplati e chiar de bun augur daca ai langa tine un om drag si il rogi sa te scarpine prin mijloace specifice. e un prilej de flirt, zic eu. sau poate de-aia nu-mi merg grozav relatiile, ca gresesc:P

ruxa spunea...

mancarime in cerul gurii, cand ma paste o alergie, e groaznic. iar mancarimea din talpa e si ea foarte rea pentru ca ma gadil ingrozitor si daca dau sa izbavesc mancarimea apoi e rasu-plansu

another cherry spunea...

ilinca, o stiu pe aia din cerul gurii, apare cand esti racit si se scarpina cu limba, dar destul de neeficient. mi-am adus aminte acum ca e insotita si de o mancarime in ureche, undeva pe interior, imposibil de scarpinat.

ruxa spunea...

dadada, cireasa stie. of, e o miscare dar scoti un zgomot ingiorator de porc injunghiat, asa ca te lasi pagubas si sufer in tacere.

another cherry spunea...

jenant dar adevarat

Anonim spunea...

buzele.
not kidding & nothing erotic.
iti vine sa le smulgi. nu poti.
asa ca le musti.

another cherry spunea...

pe mine nu prea ma mananca buzele, de-aia nu situ cum e. eu le musc din alte motive. not kidding & nothing erotic, really.

Anonim spunea...

@codo:=))am ras cu lacrimi la partea cu Baloo.:)).si eu mai patesc d-astea.pe mine,cand si daca ma apuca mancarimi in talpa,si nu pot sa ma descalt,scutur piciorul,dau din el,lovesc in pamant..sau ma scarpin in palma,ca sa uit de talpa:))
@ace ventura:si pe mine ma mai mananca buzele de-mi vine sa le smulg!

Anonim spunea...

daaaa, spatele e problema! ca intre omoplati nu prea se ajunge. treb sa ma chinui pana acolo. trag de piele da, e foarte neplacuta mancarimea. hai ca acasa mai e cum mai e ca gasesti ceva cu care sa te ajuti, da pe strada sau in metrou nu pot sa ma contorsionez de fata cu toata lumea cu maana bagate pe sub haine pe spate... oricum ma chinui cateodata de ma dor muschii spatelui si tot nu ajung...

dar totusi care e diferenta, ca sunt unii care ajung oriunde pe spate?? de ce unii ajung si unii nu?????

another cherry spunea...

@anonim: pentru ca da, viata e nedrepta, in general vorbind. si daca stam sa ne gandim, asta cu ajunsul la mancarime o fi esential pe termen scurt. dar altele sunt neajunsurile transcendentale:)