miercuri, 17 septembrie 2008

primele randuri de la film

cat_with_glasses copy

putina lume stie ca a cherry a noastra e chioara. dar cand zic chioara, I mean it.

si asta aduce in viata noastra multe schimbari. una foarte importanta ar fi ca la film stam in primul rand.

sincer, eu nu cred ca ea vede ceva nici macar asa. dar pentru ca emana niste emotii in timpul difuzarii. cum ar fi rasete, bucurie si tristete, in functie de ce apare pe ecran, nu pot sa dovedesc ca nu vede.

e drept si ca uneori emotiile ei parca nu se potrivesc cu ce imagini apar pe ecran. am surprins-o trista cand era de ras. cutremurandu-se de hohote cand eroina murea. si el nastea.

sau cu inima cat un purice de suspans. cand protagonstii se dadeau fericiti in calushei. si mancau vata de zahar. adica o conventie cinematografica destul de fara echivoc pentru "sunt fericiti si totul e ok. don't you worry".

pentru ca oricum nu inteleg nimic din film cand stau pe primul rand, serile noastre la cinematograf sunt momente de reflectie. pentru mine.

asa mi-am dat seama ca primele randuri nu au niciun rost. exact cum elaine din seinfeld a inteles ca nu are niciun rost corpul unei briose. si ca vrem de la ea doar motzul.

dar ce e de facut. in orice cinematograf exista mereu niste prime randuri.

poate doar daca producatorii de entertainment tip film la mall accepta sa puna primele randuri de filme la mall mai in spate. dar asta diminueaza profitul. si lor si vanzatorilor de floricele. no good.

sau sa le scoata cu totul. dar nu, acum imi dau seama. ca daca le scoatem, atunci randurile din mijloc devin primele randuri. nu?

whatever. mi se pare ca primele randuri de scaune de la mall nu au niciun rost. doar sa adaposteasca chiori care oricum nu inteleg nimic. si oameni cu ochi sanatosi care iar nu inteleg nimic. taraiti cu forta de catre chiori. si atunci de ce sa perseveram?

I don't have a solution. but I admire the problem.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Roag-o frumos sa-si tina ochelarii in geanta (in caz ca are, in caz ca nu, insista sa-si faca)pentru ca sa traiti feicite pana la adanci batraneti, si sa mai vedeti filme impreuna!

another cherry spunea...

pai cu ochelarii in geanta e ultima patanie de la film. cand aveam impresia ca il tin pw WALL-E pe genunchi. in timp ce flirteaza cu Eva.
si tocmai pt ca-i avea in geanta voia acolo, aproape de ecran.

B spunea...

propun:
1. a nu se merge cu a cherry la film in weekend (in weekend mallurile sunt pline. motiv pentru care nu mai prindem decat locuri pe primele randuri, noi fiind fiinte spontane care se hotarasc sa mearga la film cu jumatate de ora inainte, no reservations)
2. sa-i spunem ca noi, oamenii cu vedere, suntem majoritari si ca vrem "in spate, la giboni"

Anonim spunea...

Haideti sa nu radem de persoanele cu handicap :( ele nu au nici o vina si nici lor nu le place in primul rand la film. Voi credeti ca pe langa ca e chiori e si luzeri?

another cherry spunea...

@LiarLiar: noi gibonii vrem sa ramanem spontani si sa ne pastram deciziile deschise. asta nu o sa schimbam. si ce sa facem daca in weekend chiar nu am gasim ceva nice de facut. sa nu ne punem bariere.
si da, cu a cherry trebuie sa fim cinstiti.

cireaso, noua ne pare rau ca nu prea vezi si nu credem deloc ca esti luzerita. tarana in cap imi pun.

B spunea...

daca ar fi sa fac un top mondial al tragediilor, cred ca asta ar fi imediat dupa 9-11 :D

another cherry spunea...

asta daca am nesocoti faptul ca mi s-a rupt o unghie azi dimineata.

Anonim spunea...

ziceti ca aia a fost o tragedie?? ce ziceti de asta? Azi mergem iar la film, NA!

another cherry spunea...

mda, mergem, dar nu stam unde vrei tu, ci unde ne pun aia, ca avem invitatie:)
norocul meu.

Anonim spunea...

tuuu, e belita !!!
nu am ochelarii la mine, dar noroc ca filmul e romanesc...cu literele am o problema. Jos literele!!

B spunea...

nu-ti trebuie ochelari sa-l vezi pe dragosh bucur langa tine, nu?

another cherry spunea...

chiar daca ea sta fara ochelari. si eu cu ochii strans inchisi, cum fac copiii mici cand vor sa te convinga ca ei dorm cand de fapt sunt treji, tot o sa stim.
feromonii nostri o sa-l dibuie. dragos, u can run but u can't hide.