vineri, 12 decembrie 2008

barbatii si unsorile de pe trupul femeii

pink-of-perfection

eu ma dau cu gloss numai cand vreau sa fiu 100% seducatoare. ca sa imi fac buzele la cer de apetisante. si bineinteles obiectiv final. vreau ca barbatii care imi plac mie. sa muste din ele cu sete. sa nu se poata abtine.

adica eu stiu ca ei au alte treburi. business, sport, masini. si discutii bizare cu alti barbati despre business, sport, masini. dar am credinta ferma. ca atunci cand vad buzele alea date cu gloss. ii apuca puia gaia.

si cad secerati, dand spasmodic dintr-un picior. si pana nu lipesc buzele lor normale. de buzele mele date cu smac si sclipici. nu se linistesc. asa e soiul lor. ce vrei, diferente culturale. fals sau adevarat?

fals, dar eu tot ma dau cu gloss. desi ii vad cum se stramba din nas si din intreaga fata. cand se apropie de asa capcana.

cand am un date ma dau musai cu body lotion. in rest mi-e lene si uit mereu. dar pielea trebuie ca e muuuuult mai apetisanta cand emana unsoare. mirositoare a un buchet intreg de esente. am uitat numele lor. bergamota, lamaita, etc.

am observat ca barbatii nu pot sa-mi reziste daca fac asta. vin dirijati de mirosul si matasimea speciala a pielii. si suna la usa ca hipnotizati. sunt precum neatentul de postasul din reclama la cafea. care cade pe burta mirosind aroma prin fanta de la usa. cand femeia zambitoare o deschide.

si toti au aceeasi replica. cireaso. da-'ncoa sa pun mana. pe pielea asta fenomenala. traiasca body lotion-ul. ce vrei, asta ii emotioneaza pe ei. dar bine ca am descoperit.
fals sau adevarat?

fals, dar eu tot ma dau cu body lotion cand am intalniri. desi stiu ca ei detesta corpuri pe care exista o pelicula de crema. care risca mereu. sa ramana pe mana si pe gura. atunci cand pielea subtire de cireasa e mangaiata cu vreuna din astea doua.

cand vreau sa impresionez. imi tapez parul si castig aproximativ vreo 48% mai mult par. adica enorm de mult par in plus. look-ul este irezistibil.

adica barbatii cand ma vad. cu parul asta valvoi. de sobolan care s-a spalat cu folten. ma intreaba ariciule, tu esti? si imi propun mariaj si castele-n spania atunci, pe loc. fals sau adevarat?

complet fals. se vede treaba ca pe barbati nu-i intereseaza cat par am eu. oricum sunt hipnotizati. sau nu. iar parul tapat e tare neplacut. si in plus, cand vrei sa-l mangai. el e ca o tabla, asa, si lipicios. de la tona de fixativ care il face contra naturii sa stea umflat. cand de fapt el ar vrea sa stea lipit de cap.

in plus pe mine ma apuca panica complet. daca ei vor sa il mangaie. pentru ca stiu ca sunt la un click distanta. sa mi se naruie toata fundatia de butaforie. si sa se descopere cat par am de fapt. si sa mai arat si groaznic. ca o gaina scarmanata in cap de alta gaina neprietena.

dar desi am fost ceruta de nevasta si am zis da. cu parul exact cat e el de fapt. tot ma tapez cand vreau sa ravasesc. si asa fac si toate femeile pe care le cunosc. desi cea mai mare parte stiu ce banui si eu.

ca barbatii detesta buzele date cu maclavais. si poate ne-ar pupa mai des. daca n-am fi date cu el. ca barbatii detesta sa mangaie crema. si ca vor femei pe care pot sa le atinga pe par.

pai si atunci nu au dreptate barbatii cateodata, cand mai zic. ca suntem cam nebune? nu, n-au dreptate. daca am renunta la toate astea am fi si noi barbati. si am ajunge probabil cei mai buni prieteni de fotbal si bere ai iubitilor nostri. si nu-mi convine postura.

28 de comentarii:

Anonim spunea...

Mde, d-aia e asa importanta prima dimineata de dupa prima noapte impreuna: pentru noi ca ne dam seama (in sfirsit!) ce se ascunde sub camuflaju' vostru, pentru voi ca va dati seama (in sfirsit!) daca noi vrem mai mult decit un "hit and run". :P

Altfel, parerea mea (nu ca mi-ar fi cerut-o cineva) despre unsorile in cauza:
Buze sclipicioase: nu.
Body lotion: da, da' in cantitati temperat-continentale.
Tapat paru': nu. Coafurile anilor '60 nu mi s-au parut niciodata prea de soi. Pe de alta parte, o gaina le-ar gasi numai bune pe post de cuibar...

In general, cred ca regula de urmat e KISS (Keep It Simple, Stupid!). Da' cum voi aveti personalitati extrem de foarte complicate, probabil ca regula asta nu vi se aplica. :P

another cherry spunea...

baloo, no. 1 is that parerea ta e mereu ceruta. cand lipsesti de-aici o sun pe mama:).
asa, acum sa zicem. stii, nu pot sa ma abton sa nu zic ca dupa prima noaptea si noi ne gandim daca vrem mai mult de un hit and run, asta ca sa stii:). mereu ne gandim:).
cat despre unsori, culmea e ca eu stiu ce zici tu aici, dar nu-i chip sa aplic. totusi incerc sa fiu moderata:)

Anonim spunea...

Cireshika draga, iata primul motiv de asperitate intre noi doo: vrusei sa-ti dzic o vorba acileasha, da' raspunsu de i l-atzi dat persoanei masculine care a deschis conversatia, mi-a dat cu apa cu gheata peste creionul jucaush. Ca nici parerea mea nu e mereu ceruta. Poate e doar ceva bagaj intre dta si dinsu, ha?

Anonim spunea...

Pe vremea tineretii mele, acum vreo mie de ani, am cunoscut un tip caruia ii placeau gustul si lipiciul rujului (habar n-aveam de gloss pe vremea aia:)). Cred ca era exceptia care confirma regula.

Anonim spunea...

:)) (asa o sa imi incep toate comenturile pe care le fac la tine).

Asta cu tapatu' n-o exercit ca am un volum de arat ca scarmanata de o matza turbata, si fara ajutor de la piaptan.

Cu body lotion nu prea ma dau, adica nu prea m-am dat, ca de Mos Nicola(i)e am primit unul ce miroase a portocale de la the Body Shop si mai ca imi vine sa ma ling pe corp de cat de bine miroase. Da' ma las cand termin tubul.

Iar cu gloss... am deja prieten, care prieten nu ma pupa cand is festelita pe bot cu chestii lipicioase. :D Am si obraji, ce mama naibii?

Anonim spunea...

de tapat nul tapez, ca e oricum tapat de la mama natura si tata valvoi :) gloss nu'mi place, ca lasa urme naspa pe tzigari, imi place rujul rezistent la transfer si'mi place moaca pe care o fac cand ma dau in fatza lor :) de crema de fatza, de corp, de ochi, de orice nu posa ma lipsesc, m'as da zi si noapte.I never forget, ma si mir, la lenea mea...dar mi'e frica pt batranetze..

Lucian spunea...

ba au dreptate!!! :)

Anonim spunea...

Cireshiko, recitind acum, vaz cu alt oki. Poate ca nu era asa sarcastic cum mi se paruse. Mea Culpa.

another cherry spunea...

@vera: dar de ce, ca nu inteleg? trebuie sa imi explici mai mult draga vera, ce te-a atzatzat si apoi calmat:)

@thea: eu n-am cunoscut niciunul, asa ca o sa ne referim la al tua ca la singura exceptie:)

@tomata cu scufita: deci se verifica ce zic eu aici, ha? iti zic eu, de la mine putere, ca nici parul tapat nu e cine stie ce trufanda pentru barbati:P. si ah, ce bine ca ai volum:).

@tuvia: deci toate doamnele si domnitele care citesc azi aici au par mult si valvaoi. bravo voua, ma bucur ca nu stiti ce inseamna tapat:). ma bucur si pentru prietenii vostri:)

@lucian: ya, right:)

@vera: cred ca nu, de-aia te-am intrebat amanunte:). sau poate unde m-am sculat eu prea bine dispusa, dispite vremea si mi s-a parut ca totul e foarte ok:)

@

Anonim spunea...

Un papagal, care nu avea şi el pe cine fute, se duce la măgar să-l înveţe şi pe el cum să facă s-o pună cu cineva.
- Băi papagalule, mergi şi tu la vulpiţă, că ştiu că e mare curvă şi propune-i şi tu ceva.
Merge papagalul la vulpe şi îi face propunerea, dar este refuzat. Se duce din nou la măgar:
- Ce-ai facut, mă?
- Păi i-am propus să o punem!
- Păi nu aşa, mă! Te duci şi o inviţi în oraş şi apoi îi ceri să o puneţi!
O scoate papagalul pe vulpiţă în oraş şi seara îi propune să o pună, dar este refuzat din nou. Se duce iar la măgar:
- Acum ce-ai facut, mă?
- Am făcut cum m-ai sfătuit, dar m-a refuzat din nou.
- Du-te acum şi invit-o în oraş şi dai şi ceva de mîncat, şi de băut, ca eu aşa am făcut şi nu m-a refuzat apoi!
Face papagalul întocmai, dar este refuzat din nou. Se supără măgarul şi zice:
- Hai cu mine, să-ţi arăt eu.
Se duc amîndoi la vulpiţă, o ia măgarul direct şi i-o pune!
Morala: Cu o femeie trebuie să fii măgar, nu papagal!

Anonim spunea...

nuuuu, sunt si doamne si domnite ca mine care n-au volum la par da' n-au atins subiectul buba :). Vremurile cu tapatul au disparut o data cu coafura mea de maxim 3 cm lungime :). Dar imi aduc aminte cu oaresce sentimente dureroase de cuiburile din varful capului meu :).

Cora spunea...

Morala la morala lui FYT : de asta o femeie trebuie sa foloseasca cravasa.

Anonim spunea...

Mi s-a parut ca l-ai luat la mishto ca isi da cu parerea. Reciteste ce i-ai scris tu, in commentul tau la al lui. Mi s-a parut ca ii spui ca nu i s-a cerut parerea. Si, cu o mica miscare de translatie mentala, mi-am (si ti-am) zis ca nici mie nu mi s-a cerut. Si bucatzele de gheatza s-au aglutinat (hai, ca sint tare, nu?) pe cyberplaivaz si mi-a inecat commentul.

another cherry spunea...

@thea: acum si eu sunt tunsa scuuuuurt scurt de tot si e in sfarsit bine. dar pana acu recunos ca am avut de-a face:)

@FYT: sincer? de acord, nici nu stiu ce sa zic mai mult:)

@cora: ca sa se apare de tot felul de papagali da. pentru mai bine magar decat papagal, in final, nu?:P. e normal ca speciile de mamifere, noi adica, sa paastreze atavisme si sa doreasca langa ele cele ami puternice personaje din padurea verde.

@vera: nuuu, nici vb, sper ca nici lui nu i s-a parut asa. eu chiar pun mare pret pe parerea lui baloo, desi nu il cunosc prea bine. mi se pare ca de fiecare data vorbeste cu mult bun simt si umor:)

@

Anonim spunea...

Cireshiko, m-ai suparat. Cu raspunsul dat lui FYT ('de acord'). Dar you proved my point: generatia ta habar nu are cu ce se maninca. Si intre mitocani, duri si magari - pe de o parte - si blissul cu sufletul pereche, va chinuiti ca nebunele, suferiti si va trece viata. N-am rabdare acum dar cum poti dta sa fii de acord cu o tzoapa care-ti spune ca trebuie sa fii magar cu femeile?
Eu il banam, daca era la mine pe blog.

Anonim spunea...

Si, din acest moment, nu mai frecventez blogul FYT.

another cherry spunea...

vera, eu zic sa ne impacam. pentru ca ambele categorii, magar si papagal, sunt tare rele, da. dar daca e de ales si te obliga cineva cu pistolul la tampla, alegi magarul. pentru ca papagalul e insuportabil pana la nebunie. dar, sigur, exista si toti ceilalti, cei normali si buni. care fac ca magarii si papagalii sa fie impinsi la marginea padurii. suntem ok?

Anonim spunea...

Da, bineintles, nu te-am dezmostenit definitiv, da de suparat, m-am suparat. Si zic: pls, let's drop this subject, ca doar o sa ne certam, nu e sansa sa cadem de acord.

Diana Adela Martin spunea...

ce vreau sa spun yo e ca am lasat pe miercuri ce tb sa fac marti dar nu mai fac pt ca vreau sa fac altceva. cu TINE

!!

another cherry spunea...

@vera: super. si spune-mi ca marti esti in bucuresti:)

@diana vii la praji?

Diana Adela Martin spunea...

da :) imi place ca folosesti pluralul

LiaLia spunea...

Io la tapat si gloss nu mă bag, că la părul de 2 cm nu ai nevoie de tapat, iar gloss şi ruj nu folosesc în general. Dar trebuie să protestez vehement la bancul lui FYT! Cum adică vulpea e curva pădurii??? Că mă apucă turbarea de supărare şi vă bag pe toţi pe antirabic! Eeeee...

Anonim spunea...

hehe, referitor la primele comentarii, "daca vrem mai mult decat un "hit and run", ma uit in buletin si vad cum ma cheama: I am about to run :))

another cherry spunea...

@diana, ok, ne vedem acolo:).

@LiaLia: FYT a reusit sa enerveze si pe vera cu bancul lui:). nu stiu de ce, dar pe mine recunosc ca nu m-a atins intr-un fel neplacut.

@about2run: nici nu stiu daca asta e bine, pentru tine adica. cred ca in unele cazuri, hopefully cat mai multe, e prilej de mare multumire sa poti si sa vrei sa stai. de fapt asta imi doresc. sa vreau sa stau. si cred ca e normal, nu?
spune tu.

Anonim spunea...

Draga mea, ce patimase sunt fetele astea de te citesc. Despre subiect :), despre abordarea ta :))))), ca de obicei. Cred despre gloss, par tapat si unsori de corp (ca avem acum lotiuni, creme, unturi...) ca impart barbatii in tot atatea categorii cate cele ale femeilor care au pareri despre gel, epilat si manichiura la barbati. Sper ca m-am facut inteleasa. hm .. nici nu stiu s-o zic mai bine. Sa ai o saptamana frumoasa!

another cherry spunea...

@Mihaela: patima e boala grea, suferim toti cei de aici de ea:).
da, nu mi-e rusine nici cu barbatii care isi fac lucruri semifemeiesti:)
saru'mana frumos.

Anonim spunea...

da, normal ca si eu vreau sa ma asez odata, ca nu de bine tot fug. da' inca ma tot fatzai sa-mi cunosc orizonturile. si sper sa nu ajung ca porcusorul din banc sa zic de peste 7 mari si 7 tari si vai si mari: "sa-mi ... .... ce departe stau!" cand mi-oi schimba numele

another cherry spunea...

si eu sper sa nu faci ca porcusorul ala si da, stiu bancul:). pentru ca da, smecheria este taman sa nu fugi. sa fuga poate toata lumea, e trendy. sa stai e marea arta:)