marți, 2 decembrie 2008

dau drumul la marea slabire

juicy-sweet-cherry

mai sunt pana la Craciun 24 minus 3 zile adica 21 de zile adica 3 saptamani.

in care mi-am propus sa devin zeita frumusetii fizice. ca zeita echilibrului psihic sunt deja. si imi plac conceptele rotunde. nu jumatatile de masura.

recunosc ca startul este un pic mai greu. in acest moment premisele nu sunt tocmai prielnice planului meu.

marea slabire>>de ce

soldurile de cireasa emana rotunjimi ce ar lasa gura apa oricarui pictor renascentist. cireaso, lasa-ma sa te desenez. fac orice pentru asta. si ar face gura punga oricarui creator de moda la un casting. cireso, nu-ti dau creatiile sa le imbraci. ca mi le crapi.

abdomenul rotunjor poate fi cuprins in 2 palme, nu una. si sfideaza bluzele mulate pe care vreau mereu sa le port. spre a-mi pune in valoare nurii. iar manerele, ei bine de fapt aici se cam impute putin treaba.

manerele dragostei sunt vajnice. adica acum le vezi, poti si instinctiv iti vine sa te apuci bine de ele. daca ti-e frica ca aluneci in anumite momente. sau simti ca-ti vine rau prin preajma mea, din cine stie ce motiv.

marea slabire>>incotro


targetul este usor de atins. pot sa confirme toti reprezentantii de vanzari care citesc acest site. am de dat jos 3 kilograme, adica unul pe saptamana. floare la ureche, zic eu.

acum, va zic sincer. eu as putea sa raman si asa. pentru ca uite, telefoanele totusi zbarnaie innebunite. cireaso, unde esti? cireaso, te doresc.

pentru ca n-am mai putut sa muncesc de atatea intreruperi. am angajat temporar o studenta pe post de secretara. ca sa preia pentru mine, propunerile de revelion. si sa le dea un numar de intrare.

a rezultat un tabel cu urmatoarele rubrici. nume, prenume, meserie (nu vreti sa stiti), varsta (nu vreti sa stiti), propunere (scurta descriere). apoi daca trebuie sa platesc eu sau nu (unde trebuie, e trecut un X cu rosu). si destinatia + durata (daca e cazul de plecat).

plus o coloana destul de optionala, cu "daca propozantii mai au de adaugat ceva, orice". aici e mare balamuc. unii au tacut chitic. altii au zis tot felul de prostii. altii m-au injurat (aia n-au nicio sansa, sa stiti).

altii au rugat-o pe secretara, la telefon. sa deseneze o lacrima. un cadou. un catel. un pahar de cocktail. o frunza. un covrig. o steluta. un os. o cafea cu aburi. o para (?). un clovn. un ciocan. si tot felul de alte icon-uri. ce le-a trecut lor prin cap.

acum, astazi suntem la pozitia 328. si asta fara sa numar capul de tabel. deci suntem ok. dar vreau eu sa slabesc. ca sa pot manca de sarbatori tot ce am chef. si deci sa pun la loc.

marea slabire>>tendinte

si acum vine si partea mai nasoala. gata cu vorbaria si explicatiile. ce am de facut. este sa merg la sala de 4-5 ori/saptamana in loc de 3. sa scot pufuletii/nutela/dulceata de la micul dejun. untul ramane.

sa mananc mai saracacios asa, in gust, la masa de pranz. sa nu mananc intre mese. si sa iau cina frugala. ca si cum as fi un calugar. si nu o cireasa pofticioasa. undeva pe la 6 jumate maximum.

cam dur. dar m-am comis, asa ca o fac. ce vreau sa stiu este daca se asociaza cineva cu mine in proiectul asta. sa imi tina companie. ca singura nu e fun.

deci azi dau drumul la marea slabire. si as aprecia daca ma incurajati sa razbesc. si daca ma intrebati cand o veni vremea, pe 22 adica. daca am reusit. pentru ca asta ma face sa ma rusinez. si sa trag si mai tare.

va multumesc pentru ganduri bune. si pentru atentie.

39 de comentarii:

Anonim spunea...

Probabil ca o sa pic de morun pentru intrebarea asta, dar...ce mama naibii sint alea "minerele dragostei"?

ana spunea...

deci:

sa nu merg la nici o sala. sa mananc pufuleti/nutella/dulceata la micul dejun. pe langa multe alte lucruri.

sa mananc cat mai bogat la masa de pranz. si intre mese. si dupa 6 jumate. cat mai tarziu.

dau si eu drumul la marea ingrasare. 1 kg pe saptamana. sa cantaresc si eu numar mai rotund. macar de sarbatori. ma bizui pe ideea de miracol. asa, de Craciun.

bafta cireaso.

Anonim spunea...

Cireshiko, 3 kg in 3 saptamini este fleur a l'oreille. Flower at the ear. De fapt, ar trebui sa slabesti 4, sa pui la loc 2 si sa ramii, dupa sarbatori, cu 2 bun cistigate. Eu te incurajez, sustzin si controlez saptaminal.
Nu stiu ce sa zic cu 16. Nu crez ca sint in Bucuresti, plec pe 14. Daca se schimba, zic. Grandmerci de invitatie, though, tres flatee. Dar, cu io acolo sau nu, tu va trebui sa comanzi, cu aceasta ocaziune sociala, 3 feliutze de kiwi+1 apa plata + strudel cu mere fara strudel. If you see what I mean.

Diana Adela Martin spunea...

cireaso, da-mi mie painea de la gura ta. si nutella si bomboanele. ca eu pana la craciun vreau sa pun vreo 2kg.

vreau sa prisosesc!

innuenda spunea...

Măi cireşico, dacă nu mănânci nimic seara, după ora 18.30 nu mai trebuie să faci nimic altceva. Îţi garantez eu 4 kilograme date jos, nu 3, până la termen. Rămâi în programul tău normal de sport, scoate nutela şi dulceaţa, untul mănâncă-l numai la micul dejun de weekend, şi renunţă la masa de seara, pe care te sfătuiesc să o înlocuieşti cu ceaiuri de plante sau fructe.

Cât despre maratonul slăbitului, mofturi! Dacă era pentru 5 kile mă băgam, da' aşa, numai pentru 3, mă reţin!:D

another cherry spunea...

@baloo: sunt in jurul taliei, egal si la barbati si la femei. e carnita in plus care se pune in parti si iese deasupra pantalonilor, brrrr.

@anna: deci tu incepu cursa invers, tie trebuie sa-ti tin pumnii sa te ingrasi. ok, then so be it. hai sa ne verificam peste 3 saptamani, sa vedem daca ne iese la fiecare ce-am vrut:)

@Diana: deci alba slaba. eu innebunesc, nu se poate asa. cu cine sa ma inteleg eu aici?! bine tu, iti dau si berile inchipuite pe care le beau din cand in cand. mama, ce-mi place berea. miam-miam

another cherry spunea...

vera, deci zici tu ca se poate. asa pare, dar mi-e ca nu ma pot abtine si la sfarsit poate am dat doar un kg jos. stii, trebuie sa intru intr-un corset ff sexy, costumul meu pentru rev:).
mi-a placut maxim asta cu strudel fara strudel:)). si ce bine ar fi sa vii.

innuenda, deci la tine sa nu vin cu nimicuri de-astea:P. bine, o sa fac cum ai zis, sper sa iasa. cu vointa mea adica.

mamica de Sebastian spunea...

@cireaso bafta la slabit,eu te sustin,caci si pe mine m-a batut gindul sa slabesc pina la craciun,defapt tot anul am vrut sa slabesc dar am pus in loc si nu vreau sa scriu cifra care tre s-o dau jos:)
Iar fetele care vor sa se ingrashe sa vina la mine,ca la ajut eu,le dau de la mine cite kg vor:))

another cherry spunea...

@mamica de s: deci te bai, odata cu mine. hai sa vedem ce reusim in 3 saptamani. vreau sa fiu ca xena in domeniu asta, un superhero feminin:)

Anonim spunea...

Te sustin 120% ca vorba aia, unde-s doi puterea creste :). Io am inceput de o saptamana marea cursa a slabirii pentru ca de aproape un an n-am mancat sarmale si cozonaci si acum, cand vin acasa, vreau sa recuperez :) Asa ca ma poti controla si tu :) desi la mine, sa innebunesc, din ce ma disciplinez mai tare, parca de acolo ma rotunjesc mai abitir; parca ma ingras si cu aer chior :). Am o pereche de pantaloni pe care mi-e teama s-o imbrac - sunt etalonul siluetei mele :). Deci, curaj si bafta!:)

Anonim spunea...

Cireaso, daca nu explicai tu manerele alea, credeam ca sunt ceva mai jos, lateral, si se mai cheama si pistoale.

si strigam pe aici: traiasca Cireasa Pistolara!!!

mamica de Sebastian spunea...

A.Ch nu stiu daca ma bag ca Basse al meu ma hraneste cu tot felul de bunatati:)),dar macar incerc sa slabesc:)

Carmen spunea...

:)...pot sa-ti dau niste idei, daca vrei, eu am slabit fara sa-mi doresc asta...
mananc cam orice dar in cantitati rezonabile....cam la 3-4 ore cate ceva...si beau mult ceai verde.
Daca zici ca mergi la sala nici nu va trebui sa faci prea multe schimbari in obiceiurile tale culinare....sa nu mai mananci dupa 6 seara, pofta pentru masa de seara o poti alunga cu ceaiuri dar fara zahar. Nici macar fructele nu sunt recomandate seara...pentru ca ele contin zahar iar seara organismul nu mai transforma zaharul in energie ci il depoziteaza sub pielea ta.
Stomacul, in mod normal,nu depaseste marimea unui pumn de-al tau...cam atat e indicat sa mananci la o masa...daca mananci mai mult el se largeste si va cere mai mult data viitoare. :)
Pt 3 Kg nici nu trebuie sa te lupt prea tare :)...bafta

LiaLia spunea...

In primul rand, fata Ana si fata Diana huo! Bine ca sunteti voi slabe! :)) Donez si eu vreo 2 kile. Cherry, e pe bune aia cu nemancatu dupa 6 jumate. Si la mine a mers dupa ce am inceput sa mananc dimineata si sa nu mai bag sub nas dupa 6. Eu pe 16 voi face o exceptie (ca sigur va fi dupe ora 18, nu?) si voi baga cu mare delicatete prajituri si diverse alte scorfeturi :)

Diana Adela Martin spunea...

dar eu nu beau bere! poate ca de asta oi fi slaba...

stii cireaso, celor 2 barbati ai pasiunii vietii mele le placeau femeile mai pline. si ma tot indemnau: hai... mai ingrasa-te nitel. inca un pic. asa... asa... un piculet. pt unul dintre ei am ajuns la 54 dar dupa despartire m-am intors la ale mele constante 50. mda

am vazut acu ceva timp al discovery un documentar care se chema "barbati care indoapa femeile". sau asa ceva. si DA! era b despre barbati care indopau femeile. si pe care ii excitau femeile grele. Da grele, nene, una care avea 300 de kg tot ii parea slaba barbatului iubit :D

m-am simtit mititica.

si vreau sa militez. pentru drepturile in amor ale femeilor firave.

Unknown spunea...

ti-ai gasit partener. eu mi-am propus sa slabesc 2,5 kg pana la Craciun. incepand de maine asa ca azi am mancat pizza, alune, prajituri si ciocolata. ca sa nu le simt lipsa. probabil ar fi mai sanatos sa nu imi propun sa slabesc :))
te rog, tine-ma la curent. si eu vreau sa slabesc.

another cherry spunea...

@thea: bine thea, ne imbarbatam reciproc, ca musai sa fim frumoase. deci tu trebuie sa intri in pantaloni pana pe 24, iar eu intr-un corset. si asta chiar daca o sa mancam amandoua prajituri cu crema pe 16:)

@about2run: nunu, cumva n-ai gresit, am si manere si pistoale. doar de manere vreau sa scap:).

@mamica: pai cum merg lucrurile acolo, basse te hraneste pe tine sau tu pe el?!

@dayo: multumesc frumos, supersfaturi, aia cu lipsa fructe seara ma cam omoara. dar ideea ca zaharul sta sub pielea mea, asa cum ai zis tu, poate o sa ma faca sa reusesc.

@

another cherry spunea...

@LiaLia: ce tare asta cu scorfeturi, ce cuvint superb:)). vad ca toata lumea e de acord cu asta, cu nexam mancare dupa 6 juma.
auzi, dar de faptul ca am 328 de pretendenti pentru revelion nu zice nimeni nimic? asta e normal, deci n-are rost sa vb?! hahaha

@Diana: grupul femeilor cu ceva suncutze pe ici pe colo saluta grupul femeilor firave care milieaza pentru drepturile lor in amor:)

@sabina: te tin la curent, de azi incepe efortul comun, nu-i nimic daca ai facut prapad pana acum.

Anonim spunea...

@diana, sunt de acord cu militatul! ca o fiintza firava ce sunt, stiu cum e sa te faca toti sa te simti de parca tocma ai aterizat din somalia si sa se rada de oasele tale care iti ies prin pantaloni si de talia ta care nu egzista!

daca as putea, v'as dona tuturor celor care va chinuiti cu dietele astea ciudosnice (desi va apreciez ambitzia, eu's cea mai mare lenesha) pofta mea de nemancare si metabolismul meu pe dos care arde tot in 5 secunde :)) succes, fetele!

LiaLia spunea...

Sa ma ierte firavele, sunt invidioasa si am reactionat agresiv :( Prietena mea cea mai buna are 42 de kile la 1,63 si imi spune mie (eu mananc o foaie de salata), in timp ce ea mananca a doua portie de paste cu carne si sos: "Mey, dar voi astea mai cu carne, aveti o satisfactie cand dati jos 2-3 kile, pe cand eu bag in mine ca sparta si tot degeaba!" :D Cherry, pt cei 328 de pretendenti dau jos palaria de vulpe si ma inclin. Vreau sa aflu criteriul de preselectie final pt Fat Frumosul cashtigator!

Anonim spunea...

@Cherry - Minerele dragostei:

Oh!

*Baloo takes a look all around him*

Oooooooh! I see what you mean! :D

another cherry spunea...

@tuvia: vaaaai, cum o fi asta, sa poti sa mananci absolut orice vrei? sau inteleg eu bine ca tie nici nu-ti place? oricum, noi, pufoasele pe ici pe colo, apreciam gandul tau bun:)

@LiaLia: am si eu slabute de-astea pe langa mine, sunt insuportabile:). Criteriul e format din 2 chestii, ca sa vezi ca nu sunt superficiala. 1. sa ma faca sa rad. 2 sa imi faca un foc.

@Baloo: la cine te-ai uitat? colege de job?:) spune-le sa inceapa si ele, odata cu mine cursa contra kg. jos manerele.

Anonim spunea...

Ma bag si eu la nemancat seara (aka cura de slabire), da' de maine ca azi am mancat deja o napolitana si acum tocmai mi-am spalat niste struguri (se strica daca nu-i mananc, nu? :P)
Sunt nitel sadica ...
La naiba, eu mananc te-miri-ce-si-mai-nimic si nu dau jos nici un gram.
Din aia 328 de pretendenti nu inchiriezi niciunu???
PS Habar n-am cate kile am. Da' stiu ca m-am ingrasat pt ca nu-mi mai vin blugii secsosi.

another cherry spunea...

Hahaha, ciupercutzo, e bine si maine. Adica tradare sa fie, dar s-o stim si noi:). Strugurii plang daca nu-i mananca nimeni, asa ca sper ca ai rezolvat intre timp.
Pai hai ca avem 3 saptamani pentru blugii sexosi, sa ne intre bine.
Cat despre 328, lasa ca vorbim noi:))

Anonim spunea...

@ Cherry:

Mda, cred ca n-am fost destul de clar:

*Baloo takes a look all around him AT HIMSELF*

Ok, acu' e clar. :D

another cherry spunea...

baloo, acum m-am prins. pai fa ceva, nu sta asa:P. macar nu mai esti in denial.

mamica de Sebastian spunea...

a.ch. daca ai stii ce sufletist e BAsse si cum imi da si mie din toate bunataturile pe care i le cumpar:)).Si cum sa-l refuz pe bietul copil:)

Carmen spunea...

Da, inca ceva cireas-o...daca iti place ciocolata si nu te prea poti abtine...pe mine m-a invatat antrenorul(am facut 4 ani de handbal), ca ciocolata se mananca intre orele 17 si 18, atunci organismul produce o subtanta(nu ma intreba numele) care transforma ciocolata in energie...cu conditia sa nu fie o ciocolata dinaceea mare, un baton mai mic, cam cat 4 tablete dintr-o ciocolata de 250 de grame....e bine si atat decat deloc :)

another cherry spunea...

@mamica de sebastian: ya, right. Basse e de vina:). da, e greu de refuzat, inteleg, mai ales cand vine din maini asa de iubite.

@Carmen: e megatare informatia, saru'mana. uite ca ma duc la nonstop:). n-are importanta ca e cu rom, nu?:P

Carmen spunea...

Da , e buna, da sa fie dinaia mica, nu mare :)

Anonim spunea...

Daca te sun imi da si mie studenta un numar ? ;)

another cherry spunea...

pai lista mai e deschisa cateva zile, dupa aia sa vad ce e de facut. cred ca o sa organizez un turnir:)

Anonim spunea...

Ma refeream la un numar la propriu de la studenta ! ;)

another cherry spunea...

FYT, o sa verific:)

Anonim spunea...

si cine castiga turnirul ??? primeste bogati enorme, pamanturi , si alte alea ? :))

Carmen spunea...

cum stati "cu cura" ?:)

another cherry spunea...

vanzatorule de vise, cred ca cine castiga, are placerea primului dans cu cireasa in noaptea de rev. sa inteleg ca nu e suficinet?:P

@carmen: am facut-o lata in weekend. dar sper sa recuperez saptamana asta.

Anonim spunea...

nu cred ca merge doar sa faci foamea , e mai bine si daca faci ceva miscare...ca pana la urma functionam ca o masina , bagam mancare in noi pt ca sa avem energie sa functionam , daca bagam mancare si stam cu fundul pe scaun...doar se mareste rezervorul :P "Imi acorzi placerea acestui dans ?" :D

Carmen spunea...

vai vai...ai cazut prada ispitelor...nu e semn bun, pt asta e nevoie de un efort suplimentar :)