luni, 8 decembrie 2008

dulcea imbucatura a realitatii

Girl-Picking-Cherries

de azi intr-o saptamana. se petrece dulcea imbucatura a realitatii.

adica dupa ce ne-am spus atatea lucruri intime. pititi pe dupa tastaturi, in siguranta. dupa ce am ras unii de/la altii. sau ne-am mirat. ia uite si la asta.

dupa ce ne-am inchipuit tot felul de lucruri, unii despre altii. folosind clisee si analogii. uite ca a venit ziua cea mare. ca o cuminecatura pagana.

oare codo chiar are coarne moi cu care pipaie lumea? si oare chiar ii flutura ochii cand alearga? oare lialia poarta cele 2 cornite de mielincreshtere si acum?

oare thea vine purtand saboti olandezi, imbracata intr-o rochie din lalele galbene? eu asa mi-am inchipuit. oare mamica de sebastian o fi trimis pachetul cu alese cofeturi? sebastian nu le-o fi mancat pe toate?

oare FYT o sa vina sau o sa pretexteze ca trebuie sa sfatuiasca niste politicieni cum sa se imbrace pentru alegeri? care alegeri, FYT?:)

oare cireasa, prietena mea buna. chiar e lipita de mine prin codita? oare eu am pielita subtire de cireasa. cum tot ma laud? si sunt chiar asa de pitica cum se spune? si oare am atata tupeu si in realitate? sau o sa ma narui ca un castel de nisip. cand ne privim ochi in ochi?

eu sunt foarte emotionata. trebuie sa recunosc. asa de emotionata ca m-am gandit ca s-ar putea sa vreau sa emigrez. taman in ziua cu pricina. sa va intalniti voi intre voi. si eu sa fug din tara. de atata simtire. s-ar putea sa pot sa zbor.

nici nu stiu cine o sa coboare din confortabila lume de fire. si o sa paseasca la fata locului. spre a ne da cartile pe fata.

unii au mai venit. altii au mai plecat. altii stau pititi si nu mai vor sa vorbeasca cu mine in ruptul capului. dar sunt acolo. ma auzi, ronin? nici acum nu te prezinti?

dintre marii prezenti. stiu ca vine thea din olanda, si tuvia si lialia si FYT si codoooooooo. s-ar putea si gia si raul si lamaia si canalia. vine si mama de cireasa, cea mai apriga cititoare.

o sa vedeti chiar si pe cealalta cireasa. puteti sa credeti? o aduc eu intr-o sticluta.

dar acestea fiind spuse. va rog sa va comiteti aici in scris. care credeti ca veniti. ca sa pot face o rezervare realista.

si codo, sa nu mi-o iei in nume de rau. dar locul nu este o cafenea de zi. cum chiar si eu credeam. ci una de seara, ramayana. sper eu ca au praji. daca nu au, asta e. macar e frumos, am inteles. si e si pentru mine e o premiera.

ora este 8, iar prezenta neobligatorie:). cine o fi, o fi. doar sa ziceti.

va pup si astept sa va iscaliti mai jos, in comments, daca veniti. si cu asta ma adresez tuturor, voua. cititori de cirese cunoscuti si necunoscuti. imi tremura mana:)

later edit, adica am adaugat asta mai tarziu: veniti si voi cu un ceva pe care aveti numele vostru, o hartiuta, o eticheta, o capsuna:). voi sunteti mai multi si eu sunt una si as detesta sa incurc borcanele:)

20 de comentarii:

Anonim spunea...

another, pe mine stii ca poti sa contezi, eu am sa vin, pe ger, pe furtuna sau pe vreme buna. partea mai dificila este ca nu au preji acolo, insa pare interesant, nici eu nu am mai fost. o sa vedem. sper sa fie ok. si eu am emotii.

Anonim spunea...

ura, ura, de trei ori ura si prezent!:)abia astept! si desi suntem oameni in toata firea, ma simt ca o adolescenta :).

another cherry spunea...

@codo: mda, nici eu nu cred ca au, dar e nou locul si am inteles ca se calca lumea pe picioare sa mearga. cred ca e misto.

@thea: cati ani ai?

Anonim spunea...

nu-mi vine sa cred ca mai am o luna si implinesc 37 :)

LiaLia spunea...

Cherry, count me in! Si io sunt emotionata ca o capritza, desi am 30 de ani (da, si nu sunt maritata si nu mi-e rushine!). Nu imi plac etichetele, dar o sa fac eu ceva in felul meu ca sa fiu recunoscuta :) Deci, cu prajiturile am rezolvat. Sper doar sa nu se serveasca doar ceaiuri si sa fie numai pt nefumatori, ca io atunci doar vin, salut si ma intorc acasa sa scriu nashpa cu huo si pi si pu :D

Diana Adela Martin spunea...

:) cireaso, imi voi pregati codita.

cand e?
/pe 15 (si dc da, voi veni de la 8)
sau
\ pe 16 si (dc e asa, voi veni pe la 10)?

another cherry spunea...

lialia, ma interes acum daca se fumeaza. cred ca ai si cafea, nu numai ceai, m-am uitat pe meniu si pare ok. e locul ff frumos, de-aia am zis.

@diana: e pe 16 si sper sa ne mai prinzi acolo:)

LiaLia spunea...

Mi-am făcut temele şi e f de bine :) Eşti o inspirată ca de obicei. Există şi zonă de fumători, e şi cafea şi sigur găsim şi multe altele. Abia aştep să ne tolănim pe pernele alea :D

Diana Adela Martin spunea...

pai colindati?

another cherry spunea...

LiaLia: iuhuuuu
Diana: nu stiu daca o sa colindam:) dar ne intalnim pe la 8 si nu prea stiu cat stam. sper sa ne prinzi, eu vreau:)

Diana Adela Martin spunea...

ei.. pai atunci incerc sa schimb biletele la teatru pt 17

LiaLia spunea...

Chestia cu colindatul depinde de cat alcool consumam :)))))

Anonim spunea...

Da' ce se intampla? Io's hors sujet asa ca am nevoie de explicatii. :D Pe indelete. Daca e ziua ta, la multi ani, din timp. :)

another cherry spunea...

@lialia: eu cred ca o sa fac casa buna cu generalul campari orange:). deci colindul e la un click dintanta:P

@tomata cu scufita: pai uite tomato, se intampla ca cititorii de blog si cu mine, invrajbiti toti de codo, mergem sa ne cunoastem si sa bem ceai si cafea in oras:). invitatia e tare deschisa si ce m-as bucura sa iei si trenul, sa o urci si pe alice, si sa veniti amandoua:)

Anonim spunea...

Bine... fie mai cherry,
daca trebuie, cu placere:)
Desi acum o sa stie toata lumea ca exist:) si poate era mai bine sa te creada nebuna cu dubla personalitate si imaginatie bolnava:))

Dar Liar de ce n-o zice nimic?

another cherry spunea...

draga mea, oricum cred ca ma crede lumea nebuna, deci
suntem safe. indiferent daca apari sau nu:).
muuuulta lume tace, muuuuulta de tot. sper sa vorbeasca zilele urmatoare.

Anonim spunea...

Tre sa gasesc o minciuna buna de data asta ! :))))))))

Anonim spunea...

Bad news :(( examenul meu de pe 12 decembrie s-a mutat pe 16; prin urmare, nu stiu cand ajung acasa si ce fac acum cu biletele de avion. Cert e ca pe 15 sunt inca aici si nu acolo cum trebuia sa fie :((. Lasand la o parte starea mea, trebuie neaparat sa-ti spun ca-mi pare nespus de rau ca n-o sa fiu acolo...asa am asteptat...

Anonim spunea...

eu de-abia astept sa merg, sint sigur ca va fi misto si deosebit, asa cum e si blogul si cum sint zilele in care il citesc.

va fi un eveniment sinergetic daca e sa ne luam dupa meandrele concretului pe care vrem sa il eludam, nu-i asa?

multa lume tace pt ca vrea sa stie cine va fi primul ministr.

oare ce-o mai face ronin? si shoni?

Anonim spunea...

Aaaa, asta era a doua mea varianta. :) Ce frumos ar fi sa pot sa vin si eu, numai ca nu pot sa las tot (desi cu bucurie as face-o) si sa vin la Bucuresti. Si Alice, ar veni si ea, numai ca se confrunta cu aceleasi neajunsuri si neplaceri ca mine. :)
Si oricum I'm dieing to meet all of you, nu mai pune sare pe rana.
Daaar, asa cum ti-am zis, s-ar putea sa ma infiintez in capitala la inceputul anului viitor, inca nu stiu exact cand. Si atunci, obligatoriu. :)