duminică, 21 decembrie 2008

a venit ziua orgasmului

val_de_dorinta

Si dupa ce am facut atata tam-tam. Uite ca sarbatoarea la care trebuie sa particip doar in calitate de mamifer m-a gasit cu chilotii in vine. Dar asta nu inseamna ceva bun, ci ca sunt adicatelea complet nepregatita.

Acum e dimineata din ziua mondiala a orgasmului. Si mai am teoretic cateva ore bune pana la 2 si 4 minute. Cand ar fi cazul sa o comit. Dar din cele doua numere de telefon pe care credeam ca ma pot baza. Unul s-a stricat si unul s-a pierdut.

Ceasul meu bate tick-tack, tick-tack. Si partenerul pentru oferire de orgasm ia-l de unde nu-i. Asa ca pana acum, ziua s-a desfasurat cam la fel de anodin ca anul trecut. Cand eram nestiutoare de contractia universala.

Dar ma uit in oglinda si raman stupefiata. Ce bine pot sa arat azi. Pielea fina, glezna subtire, ochii cu promisiuni de pacate casnice. Si felul in care merg din baie spre bucatarie, parca alunec.

Cireaso, singurica, singurica? Ia sa stam noi putin de vorba si sa vedem ce-ai tu aici. Crash, bum, bang. Mai departe nu mai stim. Pentru ca acum se lasa cortina si incepu filmul.

Later edit: Am vorbit post eveniment cu niste persoane care n-au avut partener si totusi au vrut sa sarbatoreasca. Si am cazut de acord in unanimitate. Se pare ca am intampinat toti aceeasi problema legata de ritm si cadenta.

In sensul ca a fost greu sa ne sincronizam simtirea cu ceasul. Ba, de atata implicare, era sa ni se intample prematur cu cateva minute. Ba, din cauza ca ne-am speriat sa nu se intample asta si ne-am oprit sa ne gandim. Era sa intarziam fatal.

Cu toate astea, lucrarile au mers bine zic eu. Si romania poate sa tina fruntea sus la intalnirea cu orgasmul global.

Bravo, va multumesc.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Pur si simplu ma trec lacrimile.
Eu am avut de oferit si n-am avut cui.

another cherry spunea...

Si pe mine ma trec, acum ca-mi zici, la cateva ore dupa:).
Ce sa fac, pana la urma m-am descurcat cumva, dar de mantuiala, asa.
Ar trebui sa facem un centru unde sa centralizam cererea si oferta, macar pentru la anu':)

val mănescu spunea...

Cireşico, ce naiba semnifică ora aia 2 şi 4 minute? Hai mai repede că se face ora 24!!!

Diana Adela Martin spunea...

si daca nu aveti ce face cu mainile, o propunere:

FREE HUGS

Address: Unirea Square, on the part with Dambovita, near the Unirea Mall
Start: December 24th, 2008 - 11:00 am

At 11 am we shall meet in front of the Dambovita, on the side with Unirea Mall and from we will make some groups to go in different parts of the Bucharest to share free hugs.

another cherry spunea...

@varanus: a trecuuuuuuuuut. trebuia la 2 si 4 minute dupa-masa. acum te-ai trezit, of:P

@diana: hai ca s-ar putea sa vin:). 2 group hugs per month keep the doctor away:)

Anonim spunea...

god! what a wonderful day! nu, nu am avut orgasm, numai ca am fost la intalnirea din P-ta Constitutiei, cu mosii...

another cherry spunea...

m-a tentat si pe mine dar n-am putut sa le fac pe amandoua, ca mi-a trebuit destul implicare:)

LiaLia spunea...

In ciuda supararii ca nesimtitii de unguri cu greva lor mi-au stricat plecarea la Viena, si in ciuda faptului ca am sarbatorit Ziua O acum o saptamana, am pus mana de la mana cu gagicul si am aprins veioza si duminica asta. Din abnegatie :)))

another cherry spunea...

Lia, am crezut mereu in tine si nu m-am induit nicio clipa ca poti si vrei si o sa o si faci:)
Deci cand plec la Viena?

LiaLia spunea...

Din pacate, nu mai plecam deloc :( Ca am intors problema pe toate partile si nu e alta cale. Cu mashina e putin cam prea aventuros (intoarcere pe 31, drum Arad-Buc in 13-15 ore nu ma coafeaza prea bine), bilete la bus sau avion n-am gasit, asa ca no more Viena this year :((( Ramanem la shoriciul si sarmalele de acasa :)

another cherry spunea...

Mai Lia imi pare tare rau, sper ca macar astia v-au despagubit cumva. Ca imi inchipui ca aveati platit si hotel acolo si nici biletele de tren n-au fost chiar moca.