marți, 10 martie 2009

cireasa cu dentista la domiciliu

Very Cool Dentist - 2 copy

Poate credeti ca sa traiesti in casa cu o dentista. E ca si cum ai trai cu orice alta pozitie din nomenclator. Am vesti uluitoare: nu e.

Dentista din domeniul maguricea salasluieste acum in camera alaturata de mine. Pana cand se incordeaza tare de tot ca sa aterizeze in nordul tarii. Acolo unde se nasc cele mai aprige femei. Care framanta la cei mai buni cozonaci de pe pamant.

Dentista si-a trimis cea mai mare parte din posesiuni. Cu un tir care in mod normal transporta inghetata pentru copii. Nu ma mir. Era normal sa fie o translocare deosebita. Dentista cu cei mai mari sani si cei mai adanci ochi negri are stil aparte.

Asa. Nu mi-am dat seama de implicatii. Acum periajul meu dentar tine enorm. Ma periez dimineata si seara pana imi sar mucii. Cu usa de la baie deschisa, demonstrativ. Ca sa-i arat ca stiu si eu cum se tine o igiena dentara de calitate.

Chestia e ca imi vine sa ma periez si intre mese. Imi vine sa ma periez mereu. Doar-doar o sa aiba o parere buna despre mine. Ma periez pana imi curge sange din nas. Insist sa va periati si voi la fel de vartos.

Am inceput sa spal merele inainte sa le mananc. Pentru ca se uita la mine si mi-e rusine. Am spalat chiar si rosiile cherry de pus in salata de patrunjel. Care nu mi s-au parut niciodata murdare pana acum. Stiti, ele sunt pure de cand se nasc pana mor.

Apoi dentista stranuta des. Dar stranuta special, asa. Ca si cum ar speria niste ratoni. Face ciu-ciu-ciu. Si apoi inca o serie ciu-ciu-ciu, ca o soapta, asa.

Si, mai ales, stiati ca dentistii rad toata ziua cu gura pana la urechi? Daaaa. Toata casa rasuna cand vine destista dupa ce a scos dintii oamenilor. Sau macar i-a subrezit putintel cu freza.

Dentista pune sanatatea in bucate inainte de toate. Si ma invata si pe mine. Dentista gateste dumnezeieste, inconjurata de ingeri care canta jazz din violine. Si ma invata si pe mine tips and tricks.

Stiati ca ceapa din salata orientala nu mai pute asa de tare. Daca o inmoi intai in nitica apa clocotita cu otet si o foaie de dafin si niste boabe de piper? E, de-aia trebuie sa ai dentist. Ca sa-ti zica de-astea.

Ca sa dau din casa. Weekendul viitor facem mamaliga bucovineana cu lapte si sare. Avem mai multi invitati la masa. De pe meleaguri mioritice dar si nu prea. Cam atat.

Si recomandarea unei cirese: cine n-are dentista sa-si cumpere. Parol.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Dear, am citit tot postul, e faina dentista ta, da' sincer nu pot, nu vreau, n-am cum sa ma leg de altceva din ce-ai zis tu aici, decat de ROSIILE CHERRY. Tu-ti dai seama??? Cata predestinare. :P

Anonim spunea...

buna! am o nelamurire, apropo de dentisti: de ce fac reclama pe la tv la pasta de dinti? nu e ea (pasta de dinti) principalul lor dusman?...
mai trec. poate imi lasi un raspuns

another cherry spunea...

Tomato, da, unele lucruri sunt predestinate dinainte de a ne naste noi. Mi se pare fabulos. We were meant to be together. Daca vreodata o sa facem vreun proiect impreuna, ceea ce eu nu exclud:), asa ii zicem!

@nenea: stai sa vorbesc cu ea, ca sa aflu varianta oficiala. Bine, pana atunci am si eu o parere, dar e neverificata. Pasta de dinti e ca apa sfintita, nici nu ajuta, nici nu strica. Adica e buna doar sa-ti miroasa gura frumos. E ca un sapun pt gura. Sapunul nu face miracole, dar curata. Dentistii stiu asta. Si pt ca ei mereu sunt nevoiti a-si face campanii de imagine, pt ca lumea in mod natural se naste urandu-i, ei incearca sa para ca vor sa impiedice ca tu sa ajungi la ei. Does it make any sense? A fost cam stufoasa explicatia, ca m-am implicat emotional.

Anonim spunea...

bine. hai ca astept varianta oficiala :))

Anonim spunea...

Lasa abureala. Pune poze cu dentista ! :D

LiaLia spunea...

Eu din cauze de trăit o viaţă cu o mamă tehnician dentar şi un frate care a moştenit-o, cu jucat în copilărie cu mulaje şi "albinuţa" sau "avionul" (că aşa mă păcăleau că se cheamă ororile alea de freze) am adevărate obsesii legate de periat şi îngrijit, ca să nu mai spun de fiţe şi snobisme legate de domnii care oricât de spirituali şi simpatici ar fi, primesc un NU categoric dacă au şi cea mai mică căriuţă sau urmă de tartru. Sunt aspră dar severă şi nu trec peste podoaba dentară nici să mă pici cu ceară! Salutări doamnei doctor :)

Anonim spunea...

Dap. Pune poze cu Doamna Doctor sa o salut si eu ! :P

another cherry spunea...

@nenea: n-am gasit-o acasa, deci nu pot inca sa vin cu varianta oficiala:).

@FYT: daca te uiti la pozele de la revelion, e apriga femeie in rochie rosie, o sa recunosti descrierea.

@LiaLia: eu sunt mai toleranta la capitolul asta. Una din marile iubiri, vreo 2 cu toatele, avea niste dinti destul de negri:). Am transmis salutari, dna dr a ras de s-a spart cand a citit toate astea:P

Anonim spunea...

Ahaaaaaaaaaa ... ;)

Anonim spunea...

:) a fost o gluma
vorbim

another cherry spunea...

@FYT: stiam ca stii.

@nenea: gluma-gluma, dar e buna:)