luni, 23 martie 2009

cireasa necuviincioasa

rape

Daca mi se pune pistolul la tampla sa aleg o moda. Trebuie sa recunosc putin jenata ca sunt de moda veche, cred.

Adica mie imi plac barbatii care fac ei toata logistica de vanator. Care tin haturile cu zabala stransa in diverse situatii. Adica alea cand au dreptate. (Daca acceptam metafora ca cireasa e un calut uneori).

Ma plec in fata barbatilor care canta tare ca cocosii. Cand eu sunt pe post de gaina fara pene in coada. In dormitor dar si in viata.

Abia de curand am invatat si eu. Sa am curaj sa mai sun fara sa fi sunat el inainte. Sa arat interes daca chiar il simt. Sa fiu mai putin demna si cu coada sus. Dar cum barbatii tot germanica imi zic ca sunt. Inteleg ca mare progres nu am facut.

Si uite, uite cum exista pe lumea asta un barbat, unul singur. Care scoate din mine cireasa hartuitoare agresiva. Cum il vad, imi uit complet bunele maniere. Imi vine iminent sa-l inghesui undeva.

Imi vine sa-l apuc strans de incheietura. Sa-l smulcesc si sa-l trag dupa mine. Sa-l blochez intr-un colt. Sa-i sucesc mana la spate. Sa-l sarut pe gura cu forta. Sa rup hainele de pe el. Sa ii pun o mana in gat. Sa-l trantesc pe jos. Sa.

Cum il vad, cum imi vine sa il ciupesc de fund. Sa ii soptesc porcarii in ureche. Sa il pipai pe un pectoral. Sa imi trec degetele prin parul imposibil de mangaiat. Sa fac ce-oi stii. Numai sa reusesc sa ma lipesc cumva de el.

Cand bem cafea si ne desparte 1 metru. Sufar ca un caine. (Daca putem accepta metafora ca cireasa e cateodata un catel.) Pentru mine e prea mult 1 metru.

Imi vine sa sar peste masa. Sa ma cuibaresc pe genunchii lui. Ce daca ii e mai incomod asa. Si oricum, cui ii pasa de cafeaua lui. Cand pe lume exist eu. Lasa, domnule, orice faci. Pick me.

Cand mancam ceva, trebuie sa fie din aceeasi farfurie. Furculita mea vrea sa se intalneasca cu a lui. Cum se intalnesc doamna si vagabondul la mijlocul unei spaghette.

Mainile mele trebuie sa stea apasate pe el. Pielita subtire de cireasa toarce insistent pe langa pielea lui. Doar-doar putem pune parte peste parte.

Cum face el asta, nu prea stiu. Reusesc cu greu sa ma abtin sa nu aplic toate astea. Pana acum am fost o doamna. Dar va spun, cu greu ma abtin de la viol. Si sincer, nu stiu pentru cat timp.

12 comentarii:

Anonim spunea...

ce inseamna succesul (fie si online) dintr-un punct de vedere prodund al vocatiei? Cititi acumhttp://www.traininguri.ro/concurs/propunerea/5?nota=11
si daca va place puteti lasa un vot.

monica spunea...

A.S.: io nush cine-i doamna de deasupra, dar nu este eu.

Asaaaaaa...

Draga cireasa, va uram calduros un go get him!!! cit mai placut, plin de succese si momente de neuitat. De care sa va bucurati si mai incolo. Mult mai incolo.
Parea cea mai buna urare. Demult astept sa prind pe cineva caruia sa-i pot ura go get...[ceva]

Selma spunea...

Deci, l-ai gasit pe Mr. Big?

lupul alb spunea...

Ce gri incepuse ziua asta.
Acum insa.....
Chiar ma simt bine.
Multumesc.
Vikingii stiu de ce.

Anonim spunea...

hahaha another, esti pe calea cea buna
eu zic sa ii propui o spirala de integrare in absolut cu tot cu harjoneala de rigoare. ca tot e primavara si e frumos afara. :)

another cherry spunea...

@prima monica: asta e putin spam, dar sa-i zic frumos: offtopic

@a doua monica, (the real thing:): aham, bine, o sa ma gandesc. Tocmai mi s-a spus ca am reusit sa fiu penibila, uraaaaaa:)). Pentru ca ma plangeam ca eu ma feresc ca dracul de tamaie de penibil. Si ma suna azi a cherry si zice auzi, domnul despre care zici in articol stie de el? Eu zic da. Si ea zice: felicitari, ai reusit in sfarsit sa fii penibila rau:).

@Andre: nu:). E doar un domn care imi place si ma face sa vreau sa-l inghesui:)

@lupul negru: iuhuuuuu, ihaaaaa

@codo: nu pot sa ma integrez cu el sau oricum nu in absolut:P

@

LiaLia spunea...

Draga mea Cherry, las-o pe a cherry în pace, că ştii că ea e mai prinţesă aşa, ea n-ar face niciodată asta, n-ar coborî niciodată din turnul ei de fildeş cu briliante (parcă îmi aduc aminte bine că e înaltă, da? hihihi). Dar are dreptate pe undeva. Păi, dacă tot ştie domnu, de ce nu treci şi la ameninţări fizice? Dacă nu merge cu "take me now or else...", ia tu iniţiativa, dă-i o bâtă peste cap, târăşte-l de păr pe scări, leagă-l fedeleş de pat, după care arunci nişte apă rece pe el să se trezească şi îl întrebi uimită: was it as good for you as it was for me? :D

monica spunea...

Baaaaaa... nu e penibil deloc! Adica asa sconcsider eu. Din perspectiva domnului respectiv: nu poti sa consideri penibil pe cineva care te omagiaza atit de frumos si de franc. Am zis!

Anonim spunea...

De mult n-am mai vazut (citit) un adevar despre dorinta spus cu atat dezinvoltura. Felicitari si cum scris cineva mai sus "go get him!"

another cherry spunea...

Haha Lia, ma gandesc ca o sa se distreze la ce ai scris tu aici:). Dar acum stie sa stea si in garda si sa se fereasca de asa atac:P.

@monica: da, si eu m-as emotiona daca cineva mi-ar scrie asa o oda a poftei.

@nina: asa am simtit, asa am scris:)

lupul alb spunea...

@ Cherry. Exclamatia ta e tipic tiroleza. Ca sa-i schimbi un pic registrul, gandeste-te la Isolda fara Tristan.
Uite, par egzamplu, Lia a intuit corect. Asta e esenta comportamentului viking.
Valabil pentru ambele sexe aflate la ananghie.

Shalimar spunea...

Draga cherry,
In mod normal ti-as ura si eu un calduros go get him!!!, insa acum ceva timp mi s-a zis si mie, chiar mai direct de atat, sari pe el. Am dat din gene si am raspuns calma: nu pot, imi pare rau. E prea inalt turnul de fildes ca sa am curajul chiar de a sari, mai sigur sa-i cobor treptele pe rand.