duminică, 8 martie 2009

cireasa si fascinatia aviatica

zmeu

Cu ocazia prezentei ciresei in finala roblogfest, s-a organizat duminica un eveniment aviatic.

4

Sigur, n-a fost anuntat ca atare. Dar eu stiu sa recunosc legaturi fermecate intre lucruri, atunci cand imi urla in fata. Am ajuns la fata locului, comuna Bragadiru adica. La vreo 40 de minute dupa ce incepuse. Dar pilotii erau in valtoarea celebrarii.

ceata

Suiti in avioane galben pai bine asortate cu cerul gri, pilotii pluteau indrazneti. Cand cu roatele in sus. Cand in picaj liber. Cand aripa in aripa, ca niste prieteni buni care danseaza impreuna pe cer. Cand in buchet de cate 4.

decolare

Cum cireasa n-a mai participat niciodata la asemenea manifestare. Cu multi barbati, copii, motoare, avioane, parasute si adrenalina si catei. A ramas cu gura cascata de infiorare. Si si-a promis sa se aboneze la newsletterul actiunii, daca exista unul. Ca sa mai vina si alta data.

motor

catel

Primul mugur de adrenalina i-a incoltit. Cand unul dintre avioane, in timp ce ea se entuziasma cu a cherry, uitandu-se in partea opusa ca curca in lemne. Le-a trecut asa de aproape deasupra capului i-a facut freza.

multumie

forta

Si si-a adus aminte ca exista o fascinatie mai veche. A femeilor catre piloti. De care ea nu se interesase niciodata si a crezut ca e un moft. Nu e. Barbatii care conduc avioane sunt mareti.

formatie

fum

Iar cand ei fac pe cer si giumbuslucuri care atesta ca au un simt al umorului iesit din comun. Si cand cireasa stie ca ar putea sa pateasca ceva dar ei nu patesc. Si fac totul bine si impresionant. O puternica afinitate se infiripa intre cireasa si aviatie.

picaj

Desi a batut vantul baraganului asa de tare. Incat si acum ii mai suna ciresei vantul in cap. Ea a petrecut ore de neuitat si nu prea a vrut sa mai plece. Doar ridicolul de a ramane sa strige singura hai George. (George Laptaru conducea formatia de 4). A facut-o sa urmareasca grupul inapoi acasa.

soare

Cireasa saluta actiunea asta foarte distractiva. Si isi promite sa stea mai aproape de avioane, piloti, zboruri, parasute si baragan, cu vantul lui cu tot.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Tu si-asa esti o aeriana asa ca te-ai potrivi perfect cu un ... zburator. ;)

Eu am avut un razboi intreg cu aviatorii. Fetele sunt intr-adevar fascinate de ei. Stii cat de palpitant era sa cuceresti gagici la Buzau unde imi petreceam vacantele in adolescenta ? Buzaul este la cativa km Bobocu unde era Scoala de Aviatie, iar sambata si duminica seara se albastrea orasul prin discoteci si carciumi. Dar si gagici erau destule in oras si se ajungea pentru toata lumea, ba mai si ramaneau neimperecheate ! :)))))

Anonim spunea...

Acum mai multi ani, a avut loc asa un eveniment la Timisoara. Cel putin 1/10 din polulatia orasului a urmarit programul aviatic din niste tribune plasate in camp deschis. Consecinta a fost ca in zilele urmatoare, zambeai cu complicitate tuturor oamenilor arsi pe fata, pt ca era semn ca si ei fusesera la mitingul aviatic :)

another cherry spunea...

@FYT: aviatia bate filmul. sustinem oficial culoarea albastru:)

@Catalin C. Vasii: acum noi, cestilalti, suntem cam arsi de vant:). ce dragut.

Anonim spunea...

Era un cantec care se canta pe la chefuri in aceeasi perioada despre care povesteam: "aviatiaaaa da senzatiaaaa ...". :)))))

Anonim spunea...

Tanti Ceresica, aia nu e comuna Bragadiru bre, ci Clinceni unde e si "aierodromu". Si ca sa iti mai treaca matale de fermecare pentru aviatori, afla ca in proportie de 80% ie cam betivi si magari. In filme arat misto. Da stii tu vorba aia acu "socoteala din targ si de acasa".
P.S. Si melodia lu FuckTovarasi e asta: http://www.trilulilu.ro/TomaDragos/7b6fea0eb8ac78 :)))))

Anonim spunea...

Artistii ie tot artisti - stie dom'le toate canticile ! :))))

Anonim spunea...

Multzam de "complement". Asta e! Si pe deasipra io ieste si modest! :))))))))

another cherry spunea...

@artistu: Nene artistule, asa, n-am uitat numele satului astuia, dar mi s-a parut ca e cumva continut in bragadiru. oi fi gresit. Deci nu sunt oameni de isprava? Esti Sincer? Tu ce meserie ai?:)