miercuri, 25 martie 2009

draft pentru ultimele alegeri ale ciresei

happy_death

Se tine de sotii Nona si ima da leapse. Acum mi-a predat stafeta sa spun ce mi-ar placea sa fac inainte sa mor. Ma execut, cum nu. Uite Nona cum sta treaba. Sper sa nu te dezamagesc, eu sunt o persoana simpla.

1. Cum aflu, trebuie sa fug degraba la Capsa sa-mi cumpar tort Jofra. Pe care sa-l inghit incet-incet pe tot. Cum inghite un boa rabdator o capra cu ochi sticlosi. As face asta chiar cu riscul ca as muri mai repede decat mi s-a anuntat anterior.

2. As trage sfori sa ma vad cu vreo 15 persoane de care imi pasa mie enorm. Ar fi greu pentru ca unele sunt aruncate prin te miri ce tari. De soare sau de nameti pline ochi.

3. M-as milogi de un producator celebru de desene animate de succes. Sa faca repede un personaj special pentru mine. Adica eu sa-i pun vocea. Si m-as distra in felul asta copios.

4. As insista sa mi se lase macar o ora. In care sa pot sta langa o capita de fan, in soare de mai. Si sa privesc cerul cu nori care imi prezinta fara ragaz animale si obiecte pufoase, din vata de zahar.

5. As suna pana la urma la numarul la care n-am curaj sa sun. Si as cere o portie dubla de sex salbatic. Cu topping de capsuni cu frisca si sampanie. Da, si eu sunt jenata ca merg asa pe mainstream. Cu toppingul, adica.

6. M-as teleporta sa vad cu ochi mici si prietenosi de cireasa. Peisajul ce contine dealurile chinezesti ca niste niste capite. Hotarat lucru, imi plac capitele. Si orezariile ca niste mici piscine pretioase si hranitoare.

7. As dormi bine dupa-masa, ca nu apuc niciodata. Si nu vreau sa ma prinda asa eveniment obosita si cu cearcane. Apoi as bea o cafea mare la ibric facuta de mine.

8. In final m-as duce sa mor la mare, bronzata si cu sare prin par. Cu o pina colada intr-o mana si ascultand Pink Floyd, ca sa fiu pregatita.

O fi bine, o fi rau, asta e la prima vedere. Voi ce-ati face, inainte sa muriti? Daca imi permiteti asa intrebare morbida, ca si leapsa de fata. Vai Nona, zau asa. Uite ca mi s-au speriat cetitorii. Codo cred ca are coarnele bagate in cap.

13 comentarii:

Anonim spunea...

pai, eu nu ma sperii asa de usor. numai ca saptamanile astea am mai mult de lucru si sint stresi.

insa eu cred ca fiecare din noi si-a pus intrebarea asta cel putin odata in viata.
eu cred ca m-as comporta normal si as face un fel de "bucket list" (cu freeman si nicholson)
-mi-as cumpara o motocicleta si haine adecvate
-as dansa salsa pina dimineatza
-as pleca in calatorii de distractii in insule exotice
- mi-as lua putin timp liber si as merge pe varful unui munte.

In rest, ca si tine, m-as gandi mai mult ca trebuie sa traiesc aici si acum.

p.s. repriza de sex salbatic eu as pune-o prima pe lista. :)

Anonim spunea...

placut mod de a muri, fara sa implici rubedeniile si apropiatii sa-ti stea la capatai si sa-ti fluture din frunza de palmier... :)

totusi, nu-i mai bine sa murim pe nepregatite, iar pana atunci sa facem zilnic toate lucrurile ce ne incanta, gandindu-ne ca poate maine nu va mai exista, ca sa le amanam?

another cherry spunea...

@codo: n-am vazut filmul, cred. este ala cand sunt ei doi batrani? ce tare asta cu motorul:).
sex-ul l-as fi pus si eu pe lista primul, dar am vrut sa fac impresie buna:P

@carlitos: ba da. sa sun acum la numarul ala? si sa fug la capsa?

Anonim spunea...

1. As trage si eu sfori sa ma vad cu anumiti prieteni cu care nici nu am apucat sa ma vad
2. As sari cu parasuta
3. As merge la un concert Depeche Mode
4. As vrea sa merg inca de cateva ori la pescuit pe marginea unui lac linistit
5. As merge sa imi vizitez rudele mai putin cunoscute de prin Buc si Cta.
Si as mai face multe altele care nu imi vin in minte pe moment.
@another cherry: chiar mi-ar placea sa te aud dubland vocea unui personaj de desene animate... hihi :D

lupul alb spunea...

Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodata:
Traieste-ti clipa ca si cand ar fi ultima.
Daca ego-ul tau reuseste sa te lase in pace si aplici sfatul imediat si total, atunci n-o sa-ti mai pese de nici o moarte.
Stii principiul meu, ala cu "I'm the best....."
Si-Da,ce mai astepti?Fugi la Capsa si suna odata la numarul ala.

Anonim spunea...

evident! ;)
numa' sa nu patesti si tu ca rusul ala ce a murit dupa o repriza de sex de vreo 12 ore... de fapt, in timpul ei, dar s-a lasat cu finalizare.

sincer acum, imi place sa citesc toate gandurile frumoase cu care tu si cititotii tai intampinati ipotetica moarte... dar oare doar eu sa fiu cacacioasa aia care si-ar smulge parul din cap de disperare si depresie si si-ar lua zilele chiar atunci, nereusind sa digerea o asemenea veste?! :( eu, la cum ma stiu, n-as mai putea face nici un lucru frumos. disperarea ar fi prea mare, mi-ar lua realmente mintile si n-as putea sa ma gandesc decat: what's the point?! (but that's just me si frica mea patologica de morti si moarte).

Fluture spunea...

M-as gandi serios in ce animal as vrea sa ma incarnez in viata urmatoare.

Dupa care... nu mai zic ca mi-e rusine, si aici sunt multe Doamne, incepand cu Dumneavoastra, Doamna Cireasa.

lupul alb spunea...

@ carlitos. Mna,primitul vestii e nasol.
Propria esperenta,sireaca....
Acum cativa ani, un nene profesor-sef de clinica mi-a zis cordial ca sunt suspect de cancer la ficat. Dar ca pot spera la patru luni.
Imi aduc aminte si acum de bolovanul de ghiata instantaneu din capul pieptului....
Noroc ca starea de je m'en fiche m-a cuprins rapid.
Dar am invatat ceva.

another cherry spunea...

@PP: mi se pare incredibil de misto ca tu, avand coasa dumneaei in coasta, vrei sa pescuiesti, si inca de cateva ori:). foarte tare. Inteleg ca vii pentru concertul Depeche Mode din mai aici, chiar daca nu mori:P.

@lupul negru: eu cam aplic asta, traiesc destul de intens. Doar ca parca nu m-as ingrasa in fiecare zi, ci doar in ultima:).

@carlitos: cred ca toti suntem asa, ca tine, kkciosi, dar asta nu ne impiedica sa ne inchipuim cum ar fi sa avem o ultima zi ipotetica, fara greseala si repros:)

@Domnule Fluture, exista niste optiuni de animale la care te gandesti serios de pe acum? Cat despre restul, nu insist:).

LiaLia spunea...

Din cauză că mi-a jucat netu feste şi mesajul meu foarte elaborat s-a dus într-un eter neidentificat, mă voi repeta (cel puţin în capul meu). Io am căpătat azi noapte şi de dimineaţă super bucăţică cado de ziua mea, aşa că partea cu sexu aş pune-o mai spre coadă momentan. După care, şi eu aş băga un tort întreg Black and white de la Centro, m-aş vedea cu cei dragi şi m-aş râde cu ei şi le-aş spune că îi iubesc (că prea rar fac treaba asta, probabil de cât de desuet sună, după atâtea filme americane). Eu m-aş teleporta într-o grădină din aia ireală japoneză, cu sute de cireşi înfloriţi şi aş vrea sa ningă pe mine cu petale rozalii (nu că e frun apropo, dar n-am văzut ceva mai frumos ca un cireş înflorit). Şi cu 1 minunt înainte de căderea cortinei, aş da un mail cunoscuţilor că în caz de boceli şi jale o să-i bântui, aşa că mai bine să se pună pe petrecut cu vin alb şi sec şi berbnecuţ şi ciuperci la grătar în amintirea mea, să dănţuiască pe Manu Chao şi muzica mea dragă, cu speranţa că atunci când şi-or aduce aminte de mine, să zâmbească. Ahh, m-ai stîrnit să dezvolt şi la mine leapşa asta :))) Şi de final, poate Doamne fereşte, ma duc aşa satisfăcută de frumosul comentariu şi alunec ca proasta în baie şi dau cu capul de chiuvetă şi adio tort de ciocolată :)))

Anonim spunea...

da, ,ala e filmul. si motoarele imi plac foarte mult, la fel ca si caii si vacile si nuntile.:)

another cherry spunea...

Lia nebuna, Lia tacanita:))). Sper ca esti bine si totul e ok, si nu te-a rapus portelanul chiuvetei. Uite ca am uitat sa-ti dau leapsa oficial, ca ai fi tare buna. Te insarcinez pe aceasta cale:P

@codo: am uitat de nuuuuunti, stai ca vine sezonul lor si ma pun serios pe scris:)

LiaLia spunea...

Cherry, am executat de azi noapte :D Că io merg pe principiul, dacă îmi place ceva şi nu mi se oferă, îmi iau eu direct :))) Am scăpat de chiuvetă. Momentan :)))