miercuri, 18 martie 2009

hotcity implineste 1 AN si eu sunt o pasarica

hotcity

De cand m-am hotarat ca nu mai sunt fiinta corporata, ci reinventata. Hotcity.ro este locul unde transpir zilnic, raspandind miros de iasomie. Si el implineste azi 1 an. 1 an. 1 an de cultura urbana pentru femei.

Sigur, pot spune lucruri minunate despre site. Dar nu m-ati crede. Asa ca sa zic despre mine. Ce mi-a adus mie hotcity. Pai uite.

Dimineti incepute mai tarziu, dupa un somn mai rasfatat. Si o cafeluta mai lunga. Un birou pus fix in centru, cu vedere la parc. Multumesc managementului hotcity pentru asa decizie agreabila. Nici nu stiti cat conteaza. Si o da, ador lumina naturala.

Un loc cald si primitor si cafea la dozator. Unde am putut sa scriu despre toate lucrurile despre care nu am putut defula/refula/exploda/imploda pe blog. O baie perfect antifonata, cu hartie igienica in 3 straturi si miros de piersica.

O femeie, sa-i zicem dana. Care si-a luat sarcina neplacuta de a-mi spune cand o iau pe aratura. Si sub a carei bagheta fermecata m-am format ca esenta transcendentala metafizica, cu metatrimiteri intrinsece de natura exhaustiva holistica, dar si cu puternice accente telurice.

Merci dana, eu n-as fi facut asta in locul tau. Si te mult rog sa nu-mi ceri niciodata nimic in schimb. Merci.

Un colectiv agreabil, cu care imi vine sa vorbesc in continuu, in loc sa muncesc. Desi colectivului nu-i vine deloc sa faca la fel. Pentru ca il deranjez din scris. Apropo de colectiv. Aici voiam sa ajung. Vedeti poza din imagine?

Animalutele suntem noi, femeile de la hotcity. Care ne-am hotarat sa ne facem benzi desenate. Ca sa ne distram si mai tare decat acum. Ce vreti, publishing-ul are si el avantajele lui. Nu degeaba tacanim toata ziua ca niste masini de scris profesioniste.

Nu va las sa bajbaiti despre cine sunt eu. Sunt pasarica roz, care sta in capul sconcsului. Sconcsul e lamaie si am vorbit cu ea sa ma lase sa stau mereu acolo. Ariciul e dana, normal. Ca e sefa si, daca observati, e animalutzul cel mai inalt. Asta e. In publishing trebuie sa mai faci si concesii.

Pisica e adina, fashion editorul. Suricata e sabina sau mimi se mira. Comics-urile astea o sa vina cu un episod nou, saptamanal. Le face bloggerita Nadia. Sa ne urmariti, ca e misto. Eu o sa incerc sa imi aduc aminte sa dau link. Dar daca nu, intrati acolo. Adica aici.

Deci azi implinim 1 an. Si vrem sa ne distram. A, mai e ceva, stiam eu.

Daca cititi hotcity deja. Sau daca incepeti de astazi inainte. Veniti sa mancati o felie de tort cu noi. Si sa ne cunoastem. Pentru ca biroul e pus si deasupra lui French Bakery, in spatele fostului Eva, actualul Diverta.

Haha. Multumesc managementului, care s-a gandit si la asta.

10 comentarii:

ajnanina spunea...

multi ani fericiti, si cat mai hot :))

Anonim spunea...

Oooo, pe bune ca as veni; mai ales ca se lasa si cu tort :); cu toata cura de slabire pe care, cu mare chin, ma straduiesc s-o infaptuiesc :). Da' pentru ca mi-e un pic greu sa ajung la timp, va urez in scris acum si poate mai la vara o fac si cu vorbe :). La multi ani!

another cherry spunea...

ajnanina, este pe bune destul de cool jobul asta. unde mai pui ca e si hot. ce isi mai poate dori o cireasa in toate mintile?!

thea, mda, parca nu m-as baga sa le propun sefilor sa ma lase sa decontez un bilet de avion:))

LiaLia spunea...

Să trăiască mamele voastre care v-a făcut aşa frumoase şi talentate şi aromate! :) Vreau şi io job pentru care mă pot trezi mai târziu de 6 jumate :)) Auzi, acum f serios. Tu nu te încurci în atâtea personalităţi? Cireaşa bunoacă, Cireaşa talentată, Cireaşa sufletistă şi omenoasă, Sexy auntie, Cireaşa pofticioasă, Cireaşa cu zăbăluţă şi acum şi Păsărica roz (hahahahahaha!!!! bine că nu eşti mov)??? Doamne, vo ichiar nu vă plictisiţi niciodată :))) La mai mare lu Hotcity :)

Anonim spunea...

a... si ce tort bun :). sa ne traiasca orasul fierbinte plin de barbati bine :P

another cherry spunea...

LiaLia: ba da, ma si infricosez cateodata, nu doar ma incurc:P

@whitehead: femeile bine...chiar si barbatilor le plac:))

Monica spunea...

haida la multi ani! despre tort, ce sa zic, ma duc aici la colt, e o cofetarie austriaca, au dobosh. poate imi dau si mie un colt?

Anonim spunea...

La multi ani fericiti!

innuenda spunea...

La mulţi ani fetelor din Hot and the city! La mai multe aniversări!:)

another cherry spunea...

monica, cofetarie austriaca, care pe deasupra mai serveste si dobos, si toate astea acolo departe, unde esti? da, zi-le ca am zis eu:)

@anonim: asa cred si eu

@innuenda: te mai asteptam pe la noi:)